Dnc Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 W sumie szkoda porazki ale z drugiej strony powinni je właśnie teraz na potęgę zbierać. Liczę że pozwolą Portland się przegonic a może i Magic i Sac. Melo po ASG powinien chyba usiąść na parę meczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 W sumie szkoda porazki ale z drugiej strony powinni je właśnie teraz na potęgę zbierać. Liczę że pozwolą Portland się przegonic a może i Magic i Sac. Melo po ASG powinien chyba usiąść na parę meczów W jakim celu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 W jakim celu ? Draft? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 W jakim celu ? Awatar widzę dobrany idealnie. Dopiero zeszła mi erekcja po wczorajszym meczu. Coś pięknego, tylko szkoda, że przegrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dopiero zeszła mi erekcja po wczorajszym meczu. Coś pięknego, tylko szkoda, że przegrali. If your erection last more than four hours... call more ladies..,For erections lasting longer than six hours ,gather evidence & contact Guiness Book of World Records (*minors under 18 must get approval from a parent or legal guardian) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnero Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 W sumie szkoda porazki ale z drugiej strony powinni je właśnie teraz na potęgę zbierać. Liczę że pozwolą Portland się przegonic a może i Magic i Sac. Melo po ASG powinien chyba usiąść na parę meczów Myślę że przy obecnym zagęszczeniu w stawce loteryjnych zespołów Nix mają duże szanse nawet na top 5. A Melo po ASG może już nie być, czego osobiście wam życzę, k**** że nie doszedł 2 lata temu do Bulls wszyscy by zyskali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Podobno ciśnienie jest spore zeby wymienić melo. Phil Jackson przyznał ostatnio ze no-trade w kontrakcie bylo błędem. Zainteresowani sa takze Celtics i Wizards (oczywscie Beal i Wall nie sa brani pod uwagę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zainteresowani sa takze Celtics i Wizards (oczywscie Beal i Wall nie sa brani pod uwagę) Mogę poprosić o link do tych rewelacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Celtics nie są zainteresowani Carmelo,przynajmniej nie Danny Ainge.,Jedyny zainteresowany Anthonym Bostonian to Gary Washburn kolumnista z Boston Globe.,Washburn jest od lat zagorzałym fanem Melo do tego stopnia,że nawet oddał na niego swój głos w MVP Voting., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Podobno ciśnienie jest spore zeby wymienić melo. Phil Jackson przyznał ostatnio ze no-trade w kontrakcie bylo błędem. Zainteresowani sa takze Celtics i Wizards (oczywscie Beal i Wall nie sa brani pod uwagę) To Nix szukali zainteresowanych i między innymi odzywali się do C's. Boston dał jasno do zrozumienia, że nie ma najmniejszego zainteresowania w Anthonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Mogę poprosić o link do tych rewelacji? http://hoopshype.com/rumor/1093808/ http://hoopshype.com/rumor/1093681/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 To Nix szukali zainteresowanych i między innymi odzywali się do C's. Nie Nix tylko Phil,dla którego Melo jest: solą w oku,ością w gardle i drzazgą w dupie.,Jackson jakby mógł to by wysłał Carmelo nawet do Turowa Zgorzelec za paczkę landrynek ,żeby tylko nie musiał na niego patrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jakis czas temu mialem rowną Philowi awersje do Anhtonego, troche mi juz przeszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Dziś derby nędzy i rozpaczy. Jedno jest pewne: wygra lepszy Nie oglądałem wczorajszego meczu z Wiz. Kto tam krył Hernangomeza, że tak sobie poużywał na tablicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 hihihi biedny ten Noah...... W CHI posadzili go na ławkę za Gasolem, Miroticem i Gibsonem, a tylko czekać jak w NYK będzie wychodził w S5 tylko dla niepoznaki na 15 minut, żeby 17 000 000,00 mln nie grzało ławki Swoją drogą Hernangomez jak poprawi defensywe to może odkupi winy Philla związane z Noah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) W waszym przypadku to nie jest takie oczywiste. W spotkaniu Nets może być tak, że będą lepsi od Was, a jakimś cudem wygracie. Prorok czy co? Edytowane 2 Lutego 2017 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 THE MACHINE!!! https://www.youtube.com/watch?v=nNVw1iiOSqY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 THE MACHINE!!! https://www.youtube.com/watch?v=nNVw1iiOSqY Sasha po prostu to MA https://www.youtube.com/watch?v=zOofTfPq_nI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Cicho, bo zaraz przyjdzie Jasiu i powie żeby oddać Saszę za Nicka Younga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Cicho, bo zaraz przyjdzie Jasiu i powie żeby oddać Saszę za Nicka Younga ja tam bym szukał raczej picku w 1 rundzie. Może być nawet protekcja w top15, niech stracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi