Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2016/17

january

Rekomendowane odpowiedzi

shaq zasluzyl na statue jak malo kto.

niemniej 3 tytuly z perspektywy czasu to malo. zal mam do organizacji i do phila, ze nie byli w stanie ogarnac szatni.

w sumie to wszyscy sa winni po trochu. dzis nie potrafie jednoznacznie wskazac winnego.

rozumiem mind games phila uncoachable kobasa czy lenistwo shaqa

ale ktos tu powinien w pewnym momencie wkroczyc do akcji. moze stary buss? moze jerry west? moze phil, ktory jakby nie bylo zdobyl 9 mistrzostw w 13 lat i mial posluch jak malo kto. 

mysle, ze dzis gdy kobe siedzi razem z shaqiem przy piwie na kanapie i sobie wspominaja dawne czasy, moze to troche wygladac tak jak dokument o orlando magic, gdzie shaq siedzi z pennny'm. kb i shaq mogli zrobic cos bardzo wyjatkowego, zapisac sie duuzo mocniej w historii ligi. tak, ze nikt nie mialby watpliwosci. a wyszlo jak wyszlo, i choc swoje wygrali to maly niedosyt pozostaje...

a wystarczylo troche schowac ego...

Niektórzy to bardziej ziomki Shaqa niż twarze związane z organizacją. Payton właśnie. Richmond to nie wiem, prędzej Rice'a brakuje. Mourning widzę też na focie, a z LAL nie ma nic wspólnego. George wygląda jak Melo bez włosów. Madsen maskotka drużyny :smile:

Edytowane przez Szak

Randle wymiótł. Musiałem o tym wspomnieć, bo nikt inny go tutaj nie pochwali. B-)

Niestety, na drugie miejsce przed loterią już chyba nie ma co liczyć.

Pierwsza połowa dramat.Typowy Randle jakiego nie lubie.W drugiej już o wiele lepiej i zupełnie inny gracz.Nie podejmował głupich decyzji, blok w końcówce 4Q na Townsie miodzo, ogólnie propsy ale...na prawdę przekonują Cie jego decyzje na boisku overall?Kojarzysz akcje na minutę do końca 4Q gdy trafił nad Townsem o tablicę.Przekonuje Cię ten rzut?Po trzech sezonach w lidzę(wiem, pierwszy stracony, ale miał czas na obserwacje, poprawę rzutu) wymagam po prostu od gościa jakiś manewrów pod koszowych a Randle  dalej wykonuje te kaleczne ruchy...

No, ale może w tym szaleństwie jest metoda i jak całą karierę będzie mu to wpadać w drużynie grającej w PO(bo taką drużyną z Randlem Lakers mają nadzieje się stać), to może nie ma się co czepiać?Mam natomiast spore wątpliwości, czy uda mu się ta sztuka.Dalej brak prawej ręki, wchodzi tylko na jedną stronę itd.Poprawił trochę półdystans i trójkę.Może wystarczy poprawa kontroli tempa, żeby nie notował głupich strat i rzutów na siłę?A może tego nie ogarnie i spakować gdzieś?Ciekawe co o nim sądzą Magic i reszta.Tylko tak szczerze, nie to co mówią w mediach.

No i Russell mnie dziś zawiódł.Ważny mecz, bo ceremonia Shaqa, wielu gości ważnych na meczu prawie, albo całkowicie pełna hala, mecz z Townsem, gościem który został wybrany przed nim w drafcie, a on sobie chodzi po tym boisku i oddaje w 40 minut 9 rzutów,  w ogóle nie był zaangażowany.Tak, fajnie go Wolves podwajali, ale to nie jest wymówka.Mam nadzieje, że to kwestia zmęczenia, Russell ogólnie ma chyba problrmy z kondycją, bo ciężko mu się gra więcej niż 30 MPG(dlatego póki co wszelkie per 36 u niego to fikcja).W wakacje do poprawy.

Clarkson odkąd uwolnił się od gry z Lou notuje 19.6, poprawił w końcu asysty do 3.8.

Edytowane przez Reikai

Białasa obok Mourninga nie poznaję. Wysoki to koszykarz.

Obok Madsena to wygląda jak Kareem Rush.

Koleś w białej czapce z daszkiem to mi najbardziej podchodzi pod Dennisa Scotta. Ale co on by tam robił? Jeśli to on... Choć w sumie jak jest Alonzo, który Lakersów nie liznął, to Scott jako ziom, czemu nie.

Edytowane przez Szak

na prawdę przekonują Cie jego decyzje na boisku overall?

W ataku? Ogólnie tak, czasem go poniesie, ale wolę to niż brak zaangażowania. Przekonuje mnie za to jego A/TO ratio na poziomie 2 post ASG. ;)

Kojarzysz akcje na minutę do końca 4Q gdy trafił nad Townsem o tablicę.Przekonuje Cię ten rzut?Po trzech sezonach w lidzę(wiem, pierwszy stracony, ale miał czas na obserwacje, poprawę rzutu) wymagam po prostu od gościa jakiś manewrów pod koszowych a Randle  dalej wykonuje te kaleczne ruchy...

Ano wygląda pokracznie jak cholera, ale dopóki wpada? Nie pierwszy raz zdobywa w ten sposób ważne punkty końcówce.

Czy obok Paytona stoi w tych wysoko podciągniętych gaciach Mitch Richmond? :smile:

To chyba na szczęście tylko dwukolorowa koszulka. ;]

Czy obok Paytona stoi w tych wysoko podciągniętych gaciach Mitch Richmond? :smile: Jeez.

Super sprawa zobaczyć tych gości po latach "w kupie" na zdjęciach.

gettyimages-657490206.jpg?itok=dcil_mzy

fenomenalne jest to zdjęcie

z jednej strony niezła zabawa w zgadywanie tych przepitych facjat z drugiej strony taki piekny różnorodny styl u milionerów że strach...

cała otoczko fajna

i ten moment gdzie majac taki talent razem publiczność pokazuje palcami na coś innego?

Tim Duncan z uśmiechem bez swoich jeansów przechodzi obok z prawej strony czy co?

gdzie Smush parker? ;-)

KB Scot i Fish ładne garnitury Garry dobry luz Zo kolorystyka modna z czasów Charlotte Shaq jak pajac a reszta jak menele... Mitch nawet by nie dostał posady ogrodnika w Bhills

Kareem garniak z Pierwszej Komuni wyciagnął

kto to ten w białemczapce z okularami ala StiwiWonder?

ten w bialej czapeczce to moze byc faktycznie dennis scott...

http://www.gettyimages.com/license/498678668

ignazz jakich milionerow?

tu moze jest 5 milionerow(jeszcze)

reszta pewnie splukana, odlicza dni do emerytury nba...

ja bym chcial zobaczyc zdjecie po latach takiej wesolej grupki polskich pilkarzy.

powiedzmy wisla krakow'2004 albo legia'97 czy widzew. z tego co czytalem u stanowskiego, nie wygladaloby to spoko...

Trzeba przyznać, że imponujący postęp jak na goscia młodszego od większości prospektów z tegorocznego draftu :smile: Ze wszystkich młodych w LAL, to imo ma największe szanse na bycie gwiazdą. 

własnie dlaczego on jest młodszy od gości z tej klasy draftu? kto go dopościł do tego draftu :P

szybciej poszedł do budy czy co?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.