Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2016/17

january

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

PG Russell
SG Ingram
SF Deng
PF Randle/Nance Jr.
C Mozgov

6thmanem Clarkson

mam nadal dylemat co Randle'a czy faktycznie nadaje się do S5. Nance daje chyba lepszy fit i defensywę.

Ingram na SG, żeby było mu łatwiej się przystosować, przeciwko mniejszym graczom, niż silni SF w tej lidze.

Wyjdzie w praniu za 2 miesiące jak będzie pre-season. Trzeba czekać ;)

Wy też zakładacie, że ten sezon będzie jeszcze gorszy niż poprzedni? Według rankingu ESPN Lakers będą w tym sezonie 30'tą drużyną..

Ja tak nie myślę i liczę na progress, na który fani Jeziorowców tak długo czekają. :) Choć wszystko praktycznie jest nowe i jesteśmy w sporej przebudowie to kto wie, co z tego wyjdzie.

W dniu 4.08.2016 o 08:12, Raven2156 napisał(a):

Wy też zakładacie, że ten sezon będzie jeszcze gorszy niż poprzedni? Według rankingu ESPN Lakers będą w tym sezonie 30'tą drużyną..

Ja tak nie myślę i liczę na progress, na który fani Jeziorowców tak długo czekają. :smile: Choć wszystko praktycznie jest nowe i jesteśmy w sporej przebudowie to kto wie, co z tego wyjdzie.

Zakładam, że nadal będziemy w bottom -3 ligi, ale trochę zwycięstw więcej skubniemy. Swoją drogą będziemy 28-29, bo Nets i tak są w chooooj gorsi niż my

Zaczynałbym: Russell-Ingram/Clarkson-Deng-Nance-Mozgov, z ławy: Lou-Clarkson/Ingram-Brown-Randle-Zubac/Black. Te wszystkie Huertasy, Calderony, Youngi to do machania ręcznikami się nadają.

Ja sądzę, że progress będzie zdecydowany, jeżeli chodzi o grę, nie wiem jednak czy przełoży się/ma przełożyć się na zwycięstwa.

Bez Kobego i Byrona, ta drużyna powinna grać o wiele lepiej.
Jakie by to nie były kontrakty to jednak są wzmocnienia na wrażliwych pozycjach to jest SF i C zarówno pod względem ataku jak i obrony.

Dochodzi do tego rozwój samych zawodników, a cała młodzież u nas została.
przedział 25-30W wydaje się całkiem realny :)

W dniu 4.08.2016 o 07:57, P_M napisał(a):

PG Russell

SG Ingram

SF Deng

PF Randle/Nance Jr.

C Mozgov

6thmanem Clarkson

mam nadal dylemat co Randle'a czy faktycznie nadaje się do S5. Nance daje chyba lepszy fit i defensywę.

Ingram na SG, żeby było mu łatwiej się przystosować, przeciwko mniejszym graczom, niż silni SF w tej lidze.

Przecież nie ma szans zeby Clarkson wchodzil z lawki, obecnie jest najlepszym graczem w druzynie, nie widze powodu czemu mialby wchodzic z lawki

Ingram nie powinien masy lapac, moze troche, ale robic cos w stylu Duranta, zeby nie stracic swoich glownych atutow, Durant wzmocnil sie nie lapiac jakiejs nie wiadomo wielkiej masy

W dniu 4.08.2016 o 08:06, TuPalnik napisał(a):

Ingram niby przez ostatni sezon ncaa przyjebał 25 funtów a do rozpoczęcia sezonu ponoć chce dojebać jeszcze 20. Ponoć je 6 razy dziennie. Ciekawe czy mu tak szybki przyrost masy nie narobi jakiś problemów.

Dobrze :D ale czytałem gdzieś, że niby nie chce aż tak szybko przybierać na masie :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.