ignazz Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Uff z tym nadgarstkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 http://www.lakersnation.com/demar-derozan-shares-why-he-didnt-want-to-join-the-lakers/2016/07/23/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 https://twitter.com/DrewHanlen/status/760669270472884224 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 też mi coś , Arenas rzucił 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Czyli jak widzicie waszym zdaniem najlepszy skład na nadchodzący sezon? Moim zdaniem poniższy układ wraz z Clarksonem, Ingramem i Huertasem będzie optymalny. PG - Calderon SG - Russell SF - Deng PF - Randle C - Mozgov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Calderon w S5? Wolę jednak go oglądać jak najmniej. W szatni może się przydać, ale raczej nie na parkiecie. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 PG - Calderon SG - Russell SF - Deng PF - Randle C - Mozgov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 PG RussellSG IngramSF DengPF Randle/Nance Jr.C Mozgov6thmanem Clarksonmam nadal dylemat co Randle'a czy faktycznie nadaje się do S5. Nance daje chyba lepszy fit i defensywę.Ingram na SG, żeby było mu łatwiej się przystosować, przeciwko mniejszym graczom, niż silni SF w tej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ingram niby przez ostatni sezon ncaa przyjebał 25 funtów a do rozpoczęcia sezonu ponoć chce dojebać jeszcze 20. Ponoć je 6 razy dziennie. Ciekawe czy mu tak szybki przyrost masy nie narobi jakiś problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Wyjdzie w praniu za 2 miesiące jak będzie pre-season. Trzeba czekać Wy też zakładacie, że ten sezon będzie jeszcze gorszy niż poprzedni? Według rankingu ESPN Lakers będą w tym sezonie 30'tą drużyną.. Ja tak nie myślę i liczę na progress, na który fani Jeziorowców tak długo czekają. Choć wszystko praktycznie jest nowe i jesteśmy w sporej przebudowie to kto wie, co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Wy też zakładacie, że ten sezon będzie jeszcze gorszy niż poprzedni? Według rankingu ESPN Lakers będą w tym sezonie 30'tą drużyną.. Ja tak nie myślę i liczę na progress, na który fani Jeziorowców tak długo czekają. Choć wszystko praktycznie jest nowe i jesteśmy w sporej przebudowie to kto wie, co z tego wyjdzie. Zakładam, że nadal będziemy w bottom -3 ligi, ale trochę zwycięstw więcej skubniemy. Swoją drogą będziemy 28-29, bo Nets i tak są w chooooj gorsi niż my Zaczynałbym: Russell-Ingram/Clarkson-Deng-Nance-Mozgov, z ławy: Lou-Clarkson/Ingram-Brown-Randle-Zubac/Black. Te wszystkie Huertasy, Calderony, Youngi to do machania ręcznikami się nadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja sądzę, że progress będzie zdecydowany, jeżeli chodzi o grę, nie wiem jednak czy przełoży się/ma przełożyć się na zwycięstwa.Bez Kobego i Byrona, ta drużyna powinna grać o wiele lepiej.Jakie by to nie były kontrakty to jednak są wzmocnienia na wrażliwych pozycjach to jest SF i C zarówno pod względem ataku jak i obrony.Dochodzi do tego rozwój samych zawodników, a cała młodzież u nas została.przedział 25-30W wydaje się całkiem realny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja liczę na playoffy. Niech mi ktoś zabroni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja nie zabronie ale 30W jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Nie wiem skąd się wzięło opinia, że będziemy w tym sezonie najgorszą drużyną w lidze. Nic na to nie wskazuje i liczę, że znajdzie się nie tyle kilka drużyn w lidze, co na samym zachodzie, które wypadną w tym sezonie gorzej niż my. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 PG Russell SG Ingram SF Deng PF Randle/Nance Jr. C Mozgov 6thmanem Clarkson mam nadal dylemat co Randle'a czy faktycznie nadaje się do S5. Nance daje chyba lepszy fit i defensywę. Ingram na SG, żeby było mu łatwiej się przystosować, przeciwko mniejszym graczom, niż silni SF w tej lidze. Przecież nie ma szans zeby Clarkson wchodzil z lawki, obecnie jest najlepszym graczem w druzynie, nie widze powodu czemu mialby wchodzic z lawki Ingram nie powinien masy lapac, moze troche, ale robic cos w stylu Duranta, zeby nie stracic swoich glownych atutow, Durant wzmocnil sie nie lapiac jakiejs nie wiadomo wielkiej masy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ingram niby przez ostatni sezon ncaa przyjebał 25 funtów a do rozpoczęcia sezonu ponoć chce dojebać jeszcze 20. Ponoć je 6 razy dziennie. Ciekawe czy mu tak szybki przyrost masy nie narobi jakiś problemów. Dobrze ale czytałem gdzieś, że niby nie chce aż tak szybko przybierać na masie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Po jego posturze wnoszę, że przy jego przemianie materii, to te 20 przybranych funtów będzie do pierwszej porannej kupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Przecież nie ma szans zeby Clarkson wchodzil z lawki, obecnie jest najlepszym graczem w druzynie, nie widze powodu czemu mialby wchodzic z lawki bliżej mu do bycia najgłupszym, a nie najlepszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Biorąc pod uwagę, że Ingram na razie najlepiej wyglądał grając na czwórce, wątpię, że będą go wystawiać na SG. Ale to w sumie mało istotne, startuje, ważniejsza ilość minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi