fluber Opublikowano 27 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Godzinę temu, Deltuś napisał: Nikt z miłych księży czy nikt w całym Kościele? Na pewno nikt w episkopacie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 16 minut temu, Deltuś napisał: To Episkopat wrócił do łask? myślałem, że po słowach arcyb.... Ojca Szustaka był passe. Nie no, opierdol od papieża >>> opierdol od szustaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 W dniu 23.10.2021 o 19:45, kuba2419 napisał: Lol widzę ktoś ma coś do protestantów jednym z dramatów polskiej historii jest nie przejście RP w XVI wieku na protestantyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 31 minut temu, Deltuś napisał: No to sobie papież Franciszek "zaskarbił" miłość Włochów. O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 10 minut temu, Deltuś napisał: Odwiedzi groby zabitych żołnierzy. No to faktycznie niesamowite 10 minut temu, Deltuś napisał: Problem w tym, że Gott mit uns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Godzinę temu, Deltuś napisał: Hehe, heheszki nie wiesz o co chodzi, to po co piszesz. Hwhehe heheszki Jachira hehhe. Głąbek! Przecież wrzuciłeś linka. Zapoznałem się. I wcale się nie dziwię, że ci się to kupy nie trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 To teraz księża chcą mówić papieżowi co powinien robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 55 minut temu, Deltuś napisał: Jezuici to jednak stan umysłu. Poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 W dniu 1.11.2021 o 19:08, Deltuś napisał: https://www.vaticannews.va/en/pope/news/2021-11/pope-all-saints-mass-french-military-cemetery-angelus.html Odwiedzi groby zabitych żołnierzy. Problem w tym, że ci Marokańczycy zwani jako Goumiers, dopuszczali się strasznych zbrodni na włoskich cywilach. Masowe morderstwa i gwałty na masową skalę (na dzieciach, mężczyznach, starcach). Ich ofiarą padło ponad 20 tys Włochów. No ale ich tam szybko francuzy rozstrzelały, a ponoć papież reprezentuje Boga, który jest miłosierny i również takie występki wybacza, więc nie wiem czego się dziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Ostatnio znalazłem taką ciekawostkę https://pl.wikipedia.org/wiki/Cud_z_Calandy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 https://www.wykop.pl/link/6357409/akt-zawierzenia-turowa-matce-bozej-na-jasnej-gorze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 30 minut temu, lorak napisał: https://www.wykop.pl/link/6357409/akt-zawierzenia-turowa-matce-bozej-na-jasnej-gorze/ Negocjacje z Czechami najwyraźniej nie idą najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Godzinę temu, lorak napisał: https://www.wykop.pl/link/6357409/akt-zawierzenia-turowa-matce-bozej-na-jasnej-gorze/ Gruuuuubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 4 godziny temu, lorak napisał: https://www.wykop.pl/link/6357409/akt-zawierzenia-turowa-matce-bozej-na-jasnej-gorze/ Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 (edytowane) jesteśmy świadkami narodzin nowej religii, która wyprze wszystkie inne: dataizm Edytowane 30 Listopada 2021 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 4 godziny temu, Deltuś napisał: Jak przyciągnąć młodych do Kościoła Zawodzeniem i kocią muzyką? Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 4 godziny temu, Deltuś napisał: Jak przyciągnąć młodych do Kościoła Nie sądzę, żeby to było dozwolone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 2 minuty temu, Deltuś napisał: Chyba nawet nie wiesz o co chodzi No właśnie wie wiem więc trudno by zachęcało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 5 minut temu, Deltuś napisał: Chyba nawet nie wiesz o co chodzi Mało kto wie:) Ostatnio mieliśmy akcję w parafii, moja świadkowa ze ślubu zajmuje się bielizną mszalną, żeby księża się nie musieli bawić w namaczanie, rozpuszczanie itd. Zawsze bieliznę przekazuje jej kościelny. Ostatnio świadkowa podczas "prania" zauważyła, ze nie ma korporału. Dzwoni do kościelnego, czy nie zapomniał zostawić, a kościelny na to: "Korporał był czysty, więc tylko przeprasowałem i jest jak nowy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Godzinę temu, fluber napisał: Mało kto wie:) No to dawaj, oglądam i oglądam i nic tam przyciągającego do kościoła nie wiedzę. Ale nie jestem już młody więc może na mnie nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi