Roger Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Thomas w Blazers pokazał już że i na sg da rady, więc hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 jak Ty Roger nie dasz to przecież ja dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 ej Roger, czemu blefujesz? Ty nie masz salary na maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Nie napisałem nigdzie że dam maxa, tylko że dam 13 baniek, tyle mam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Coś nie chcę mi się wierzyć, PG-SF masz obsadzone, 13 baniek pójdę na podkoszowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 na Mojżesza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Mi Payton zupełnie zbędny, ale będę przy okazji bidował tak by ktoś nie podpisał nikogo po promocyjnej cenie. Mamy nauczkę że odpuszczenie niektórych bidów kończy się podpisaniem Millsa za 10 baniek i 3 peatem, więc będę Was pilnował w miarę możliwości ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Żebyś czasem się nie przejechał na takim specjalnym podbijaniu. @Radzimir Zrobiłeś przedłużenie MLE i LLE, ale nie napisałeś ile oferujesz zawodnikowi w ramach tego przedłużenia. MLE*/LLE* - Mid/Low Level Exception*. Podpisane rok wcześniej MLE (LLE) pozwala zaproponować zawodnikowi kontrakt do 5-ciu lat, o wysokości do (czyli może być mniej, ale nie może być więcej) 5.4mln za pierwszy rok (lub 1.44mln w przypadku LLE) i 10% rocznej podwyżce. Niezależnie od stanu finansów zespołu o ile nie zostanie przekroczona granica Luxury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzimir Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 A no tak, sorki, już poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 To jest dobra taktyka, kiedyś tak wpuściłem kogoś w Worthy'ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Worthy podpisał wtedy ze Spurs tylko nie wiem kto był GMem wtedy, julekstep czy Sonic? Gorzej jak ktoś przestanie bidować i zostanie się z zawodnikiem którego się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) ja wtopiłem z Worthym - na swoje usprawiedliwienie mam to, że w pierwszej rundzie straciłem Jordana, który odrzucił birdowego maxa, żeby przejść do Rogera aka "nie mam szczęścia na FA" , więc byłem trochę zdesperowany aha I druga kwestia na usprawiedliwienie - on miał wtedy całkiem sporo potencjału, którego jednak nie wykorzystał* (chociaż tak czy siak to było słone przepłacenie) * w tym miejscu chciałbym pozdrowić Detlefa "20/10 w cy" Schrempfa. Edytowane 8 Marca 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 To ja od razu pozdrowie Koste Koufosa aka 'Weź go bo dostaniesz z nim Beasleya i CDRa'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 oj było kilka pięknych bustów na FA mi się od razu przypomina mój Kosta :smile: Rękawica ma: Loyalty 94 Greed 21 Play for winner 13 tak więc wygląda, że na Florydzie będzie mu najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Te wartosci (loyalty, greed, play for winner) nie sa przypadkiem przeklamane (cos mi sie tak zdaje)? I nie zapominajmy, ze jest jeszcze 'hometown' o ktorym wiedza tylko komisze Edytowane 8 Marca 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 A mi się wydaję, że hometown jest widoczny dla wszystkich. Te wartości przekłamane raczej nie są, ale mają mały wpływ raczej. Ale z tego co się zorientowałem coś tam dają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Mojżesza podpisz Roger. Mojzesz i Izajasz i mozna przez morze czerwone zapylać! A co dopiero mistrzostwa lecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 o fakt, widze ze hometown wszyscy maja ustawione na n/a my bad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Mojżesz jest jedną z opcji na pewno :] Na krótkim kontrakcie, jak się by udało takowy podpisać, to będzie steal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Mojżesz jest jedną z opcji na pewno :] Na krótkim kontrakcie, jak się by udało takowy podpisać, to będzie steal. 3 lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi