Qba Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Jamison anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 coś go nikt nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Teraz Ci go mazik zgarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 to dobrze, odwracam uwagę od innego zawodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 W ogóle dziwny ten draft, już prawie wychodzimy z loterii, a green roomie wciąż siedzą jeszcze m. in. Stevie Franchise ( ), Bibbas, RIP, Khandi Man, Manu, White Choco ock... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 tam siędzą tylko nazwiska ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Francis bardzo fajnie się zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Że niby AK47 ze ślepakami, Ron bez sterydów, czy płaczek Lewis to steale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 to co, CPU..? czy czekamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ja mogę wybrać za mazika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Jak będę w domu to zrobię CPU. Także masz jeszcze jakieś 2-3 godziny mazik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Wszyscy wyjechali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ja jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Draft trwa już prawie 6 dni, a wybranych zostało 12 zawodników, trochę słabe tempo mamy. Od nowego sezonu pomyślałbym nad wprowadzeniem draftu w wersji online, zresztą nie tylko draftu bo fa też mogłoby się odbywać w ten sposób. Wieeeeem że tych 20 paru menago będzie ciężko zebrać, ale nie sądzę, by było to niemożliwe, szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że terminów będzie sporo skoro draft+fa ciągną się zazwyczaj około 2 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Sorry że tak późno ale nie miałem dostępu do Neta wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Sorki chłopaki, miałem ciężki wekkend. Edytowane 29 Lutego 2016 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 jaką mamy tolerancję spóźnienia z wyborami w drafcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Czas na pick ti 24h, później idzie CPU. Chyba, że ktoś zdąży wybrać zanim komisz zrobi CPU picka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 no to Lakers mogą być lekko wkurwieni jak chcieli wybrać Steviego, a CPU pewnie byłby znając życie Big Kendi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Sprawdziłem i CPU też wybrał Francisa więc się nie stresuj. PS. Wiem, że to Ty chciałeś Stevego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi