GeDDo Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Dziwny ruch Nuggets, mogą w przyszłym sezonie realnie zagrozić PTB, a oddają solidnego zawodnika za nic.Może liczą, że Wizards na FA nic ciekawego nie wyciągną. Wtedy ten pick może okazać się całkiem, całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ale biorąc pod uwagę walkę w przyszłym sezonie to oddają Harrisa za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 no trejd jako taki jest ok - typowy gambling (Wizards mogą być zarówno top-10 jak i bottom-10), ale wydawało się, że Nuggets to drużyna na teraz - byilby spokojnie jednym z faworytów na zachodzie (razem z Rockets?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 ale wydawało się, że Nuggets to drużyna na teraz - byilby spokojnie jednym z faworytów na zachodzie (razem z Rockets?) I PTB. Biorąc pod uwagę siłę zachodu to Jordan&Ewing mogą wystarczyć na top3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 no i może Lakers - największy zawód poprzedniego sezonu imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Lakers mnie nie przekonują, awans do PO to max na co ich stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Edytowane 24 Lutego 2016 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Po tym tradzie będziesz miał wolne 11 mln, wyrwiesz za tą kasę kogoś na poziomie Harrisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Może liczą, że Wizards na FA nic ciekawego nie wyciągną. Wtedy ten pick może okazać się całkiem, całkiem Jak masz w składzie jednego superstara na 30ppg, to nawet w momencie gdy czwórka pozostałych graczy jest na takim se poziomie, możesz narobić szumu - przykład Wizz w ubiegłym sezonie. Jeden MJ i banda rolesów których na fa zawsze jest na pęczki. Po pozyskaniu Harrisa odpada konieczność pozyskiwania całej s5 i zalepiłem dziurę na dość trudnej pozycji w simce, czyli na sg. Tegoroczne fa nie wyrywa z butów w tej kwestii więc tutaj wolę mieć spokój i skupić się na wysokich. Mam nadzieje ze Roger nie wycofa sie z trejdu po tym co napiszę, ale Harris zawodzil mnie po prostu w PO. Nie wiem czy to kwestia taktyki czy otoczenia, ale oczekiwalem wiecej za taka kase... Nie no co Ty, nie ma takiej opcji żebym się wycofał Harris ma zająć miejsce Freemana jako 2-3 opcja, czyli 18-20ppg. Myślę że przy Thomasie będzie mu trochę łatwiej niż przy bardziej nastawionym na defensywę Harperze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Pamiętajcie, że Manny ma many lat i nie-za-many potencjału (35) i to wszystko za many $$$. Dobry ruch ze strony Nuggets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Po tym tradzie będziesz miał wolne 11 mln, wyrwiesz za tą kasę kogoś na poziomie Harrisa? Poziom Harrisa to 15-20 pkt za 17 baniek w PO bylo u mnie blizej 15. Byl nietrejdowalny. Uważam ze warto spróbować. Moze sie uda coś zlowic ... Moze wyjdzie z jakims ciekawym weteranem... Z Harrisem stalbym w miejscu a to mnie nie zadowala. Wole zaryzykować. Edytowane 24 Lutego 2016 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Poziom Harrisa to 15-20 pkt za 17 baniek w PO bylo u mnie blizej 15. Byl nietrejdowalny. Uważam ze warto spróbować. Moze sie uda coś zlowic ... Moze wyjdzie z jakims ciekawym weteranem... Z Harrisem stalbym w miejscu a to mnie nie zadowala. Wole zaryzykować. Pewnie celuje w Majonez, który w PO może się bardziej przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Mayo już był w Nuggets i nie wyszło więc wątpię. Ale rzeczywiście jeśli uda się Nuggets na FA zdobyć jakiegoś fajnego grajka to ryzyko się może opłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Jak był nietrejdowalny skoro właśnie poszedł w trejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Pick Warriors lekkie zaskoczenie, ale z drugiej strony Davis ma bardzo fajne skille. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Jeszcze naście minut temu napisałem, że nie ma opcji bym się wycofał z trejdu, a w sumie zapomniałem że istnieje coś takiego jak przebicie w simce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) W sensie, że trakcie sezonu nie byłem stanie go wymienić Zresztą jakbym miał Izajasza na PG to by mi taki SG jak Harris pasował. Edytowane 24 Lutego 2016 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Każdy kolejny pick w którym idzie jakiś pg, to dobry pick dla moich Wizz, więc wybór Warriors mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Olowokandi może Ci się ostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Fakty są takie, że już na pewno ostanie mi się jeden gracz z mojej listy most wanted i nie, nie jest to Olowokandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi