Roger Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 MJ idzie tylko w transferze który mnie mega wzmocni, więc 1-1 nie ma dla mnie sensu, tak jak dla Ciebie oddanie ich dwóch za Jordana :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz4 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Gratulacje dla Bartosza. Dzięki. Gratulacje dla RDG. Po pierwszych meczach myślałem że wejdę do finału, nie udało się jednak. I tak jestem zadowolony. Brawo dla emerytów Mayo i Johnsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Roger: dla mine moze byc 3way byle by Obaj nie poszli do jednego klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 mogę dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Ja też! Ja też! I mam pierwszeństwo, bo zrobiłem więcej trejdów w tym sezonie! Ha ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Ja też chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Czyli Tobie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Dzień 158 (na pierwszym miejscu goscie)(#2) Trailblazers vs 76ers (#1)Bilans serii: 0 - 2Trailblazers 111 - 76ers 128play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Póki co Mills niszczy Thomasa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Ejjjj Co tak wcześnie ....??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Gratulacje dla RDG. Po pierwszych meczach myślałem że wejdę do finału, nie udało się jednak. I tak jestem zadowolony. Brawo dla emerytów Mayo i Johnsona. dzieki za serie. po pierwszych meczach bylem pewien ze odpadne i bede mogl zapomniec o 3peacie. nets z mayo w god mode byli silniejsi niz rok temu. szak sie obudzil w ostatnich meczach i 37/24/5/4 w g6 to jakis kosmos. dobry harden i bardzo dobry mills po kontuzji wystarczyli do zwyciestwa. co do finalow. przed seria uwazalem ze kluczowe bedzie to czy szak zatrzyma rozpedzonego olajuwona, a mills troche ograniczy thomasa i sam da rade grac na niezlym poziomie w ataku. uwazam ze olajuwon&thomas sa lepsi niz szak i mills, reszte s5 mam lepsza niz Xamel, ale lawke z kolei lepsza maja blazers.. wiec i tak imo wszystko sprowadzalo sie do pojedynku mils i shaq vs olajuwon i thomas. poki co jestem zaskoczony bo mills wyraznie wygrywa matchup z MVP, szak tez sobie swietnie radzi. dokladajac do tego dobra gre reszty oczywiscie zaowocowalo to zwyciestwami. przypominam ze w poprzednich finalach z blazers szak tez wygral matchup z olajuwonem, mills zagral troche lepiej od isiaha i dalo to tytul. mimo prowadzenie 2:0 nie przesadzalbym jeszcze tego pojedynku. Edytowane 17 Lutego 2016 przez RDG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Dzień 160 (na pierwszym miejscu goscie)(#2) Trailblazers vs 76ers (#1)Bilans serii: 1 - 276ers 97 - Trailblazers 124play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 41:8 w 3q, wow. Xamel uciekł z Thomasem i Hakeemem od Shaqa i Millsa. Opłaciło się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Chodza słuchy, że Thomas i Olajuwon zagraja w przyszłym sezonie na wschodzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 W plk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Wizz i Raps? Tak podaje Woj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 W Chinach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Wizz i Raps? Tak podaje Woj. Wojo to cienias w simce ;] Oczywiście potwierdzam trejd na linii Wizz - Blazers - Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ale Blockbuster poszedł. Imo najwiekszym wygranym wymiany Wizards, nie dość że dostają najlepszego grajka w simce to jeszcze wysoki pick (Nowitzki? ). Bulls też na + wychodzą. Blazers niby wyszli najgorzej na tej wymianie, ale dalej będą najwiekszym faworytem na zachodzie. Śmiesznie będzie jak Mills i Harden zaliczą spory regres, a PTB wygrają za rok misia w nowym zwstawieniu. Jestem bardzo ciekawy jak poradzą sobie Olajuwon i Thomas po rozdzieleniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 śmiesznie to będzie jak Blazers wyjdą z 1-2 w obecnych finałach i zdobędą Misia, po czym spakują walizki i wyjadą na zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi