BiałaCzekolada Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 stara śpiewka pt Amerykanie przywożą więcej talentu niż cała reszta drużyn do kupy i wygrywają mecze indywidualnymi popisami i przewagą 1on1. Problem jest jednak taki, że w tym roku nie przyjechali najlepsi a banda second i third tier gwiazd nie potrafi znaleźć swojej roli w zespole, nie ma komu starać się w obronie, a całą kadrę symbolizuje generalnie postać DeMarcusa Cousina czyli 120% talentu i 30% grania w koszykówkę. jeśli USA potknie się w drodze o medal to Draymond Green zaliczy najgorsze 3 miesiące w zawodowym sporcie od kiedy pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Myślicie że z Jokicia może być coś więcej niż fajny roles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Myślicie że z Jokicia może być coś więcej niż fajny roles? w denver przy Nurkiciu raczej nie, bo kradną sobie nawzajem minuty. Gdziekolwiek, gdzie bedzie bezdyskusyjnym numerem 1, a i owszem. Tylko ze to jest problem bogactwa, ciezko pozbyc sie dobrego zawodnika, zeby uwolnic potencjał drugiego gracza, w sumie o podobnych umiejetnosciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 https://twitter.com/theballgod/status/764251895623974912 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Poratuje ktoś linkiem z sport.tvp.pl ze skrótem meczu usa - serbia jeśli jest? Ja jakoś trafić na niego nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Poratuje ktoś linkiem z sport.tvp.pl ze skrótem meczu usa - serbia jeśli jest? Ja jakoś trafić na niego nie mogę http://sport.tvp.pl/rio/26401828/koszykowka-m-usa-serbia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Jestem ciekaw czy na kolejnych IO w Ameryce południowej w Buenos Aires w 2028 roku szkielet drużyny będą stanowić Ginobili, Scola, Nocioni czy Delfino. Możliwy też powrót Prignoniego czy Oberto do kadry i mamy komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Jestem ciekaw czy na kolejnych IO w Ameryce południowej w Buenos Aires w 2028 roku szkielet drużyny będą stanowić Ginobili, Scola, Nocioni czy Delfino. Możliwy też powrót Prignoniego czy Oberto do kadry i mamy komplet Dante i Nicola Ginobli w 2028 będą mieli 18 lat. Chłopaki Scoli są starsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jakich plotek jakiego trejdu, LAF? Jokić nie będzie żadnym rolsem, lubię Nurka, ale tam gdzie jest jego sufit, tam jest podłoga Serba. obejrzyjcie z pięć razy, żeby już potem nie było niedomòwień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Mecz Brazylia Argentyna!!!!!!! Dobre to to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Oglądałem mecz USA - Serbia i powiem wam ten Jokić super pyka w tej kadrze. Tu rzuci za trzy , tutaj z półdystansu to jest jego przewaga nad typowym środkowym typu Howard czy DeAndre Jordan. Jednak jego momenty w clutch zaburzyły obraz jego całej gry w tym spotkaniu. przecież Jokic właśnie w clutch pokazał się z najlepszej strony, bo w 4Q zdobył aż 12 punktów (do tego 4 zbiórki oraz wymusił jedną stratę i parę niecelnych rzutów) i to głównie dzięki niemu zmniejszyli przewagę USA do 3, bo zaczynali kwartę będąc dziesięcioma w plecy. ogólnie przez cały mecz nikt nie mógł go zatrzymać: Cousins, Jordan, Green, Butler - robił każdego z nich jak chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Skusiłem się na mecz USA - Francja, oczy mi krwawią, nie wiem czy USA gra na 15% czy po prostu lepiej nie potrafią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jest to na tvp2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) TVP Sport i itvp.pl http://sport.tvp.pl/rio/26404761/koszykowka-m-grupa-a-usa-francja Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Kilka wniosków po trzeciej kwarcie: -Cousins zupełnie sobie nie radzi -Klay kosmita -Diaw jakby schudł, ely3 powinien się ucieszyć Co z Parkerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ja nie mam wniosków tylko pytanie? Dlaczego ciągle to oglądam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ja nie mam wniosków tylko pytanie? Dlaczego ciągle to oglądam? Bo sezon za dwa miesiące a nudno bez kosza. Lepsze to niż mecze kadry Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 jak się jest Januszem i się tylko na koszu skupia to nuda faktycznie może zabić a tymczasem dwa szlagiery w kopaną jeden po drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 USA wg mnie nie wygra turnieju. Tragedia defensywna, prawie każda drużyna robi im dym na wysokich pozycjach, a Cousins wygląda jak koleś z D-League. Mocno też widać jak słabym obrońcą jest Irving i przeciwnicy to doskonale wykorzystują. Dzisiaj ledwo wygrali z Francją, która zlała mecz i grała takimi tuzami jak Diot czy Gelabale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi