blackmagic Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Aldridge imo szczegolnie w warunkach euro jest duuuuuzo lepszy. To samo green. Wiecej pf nie pojedzie bo i po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Tu nie chodzi o to, że więcej niż 2 nie pojedzie. 3-4 kandydatów zasugerowałem w kontekście ewentualnych urazów, zmęczenia sezonem etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Nie no, ogladanac te mecze OKC to po prostu nie widze RW w kadrze Bez urazy ale ten typ jest zbyt tepy na kadre + nie ma rzutu + c***owo gra bez galy Irving tutaj duzo bardziej pasujw, Bron robo gre a Kyrie to zawsze dobra opcja na trojke. Ew. Conley jesli nie jest kontuzjowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 No do tej kadry to bym wolal millsapa czy horforda. Bosha gdyby jednak mogl grac. Nie wiem jak antek davis wyglada na dzis. Moze i favors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 No do tej kadry to bym wolal millsapa czy horforda. Bosha gdyby jednak mogl grac. Nie wiem jak antek davis wyglada na dzis. Moze i favors Skoro mozna obcokrajocow do team usa to mozze Ibake albo Gasola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Skoro mozna obcokrajocow do team usa to mozze Ibake albo Gasola? antek davis = Anthony Davis, mówi Ci coś taka persona? wskazówka, gra w dawnych Hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 antek davis = Anthony Davis, mówi Ci coś taka persona? wskazówka, gra w dawnych HornetsA co ma on wspolnego z tym ze kolega wyzej podal Horforda ktory gra dla Dominikany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Natomiast Horford jest reprezentantem Dominikany a jadowitazmija znalazła powód do testu gruczołów jadowych. <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Damn, my bad. Sypie głowę popiołem, myślałem że antka skojarzyleś z Bucksowym Antkiem. Głupia wpadka. Soreczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Damn, my bad. Sypie głowę popiołem, myślałem że antka skojarzyleś z Bucksowym Antkiem. Głupia wpadka. Soreczka Nic sie nie stalo A tak wracajac do tematu - zaklaadajac ze wszyscy zdrowi to na czworke Davis I LMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Blejk jest rudy i nie jedzie by wsi nie robić na cały świat. Jak Stefan nie pojedzie na miszczostfa, to Wy mi tu z Irvingiem wyskakujecie? A o Lillardzie to ktoś pamięta czy już tylko koledzy LBJ jadą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 heej, na nieco mniejszych boiskach fibowskich, lepiej sprawdza sie ustawienie 4-1 z falszywym centrem, zamiast tradycyjnego z pf'em w stylu blake'a griffina lepiej na pf dac kogos kt nominalnie w nba jest sf'em i grozi trojka, swietnie sobie poradzi imo zespolowi na rio wystarczy maxymalnei 2/3 wysokich ktorzy raczej beda obstawiali pozycje C. reszta moze grac na pozycjach 2-4 w tej koszykowce lebron, durant, leonard, iguodala ci goscie duzo lepiej pasuja do rozbijan ia stref i duzo lepiej biegaja do kontr grajac na pozycjach pf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Keli Olejnik być może przełoży operacje kontuzjowanego shouldera aby zagrać na igrzyskach. Fajne poświęcenie dla kadry, gorzej ma się sprawa z jego grą w następnym sezonie. Może opuścić początek sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 http://www.thescore.com/nba/news/1035574 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Spory kłopot. Ale kasa się liczy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 http://www.nba.com/2016/news/06/06/stephen-curry-statement-on-2016-olympics-withdraws-from-2016-olympic-games/index.html?ls=iref:nbahpts Curry nie jedzie do Rio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 super info dla mnie-wole by podleczyl sie latem by wejsc w nowy sezon na 100%- podobnie jak klay czy bogut na io niech jada ci nie zagrali w po albo szybko z nich odpadli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Curry szykuje sie na 3peat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Na razie ma misia z siedmioma gwiazdkami, a ty o three-peacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 na razie ma misia po pokonaniu swietnej druzyny Thunder (bo finaly uwazam za skonczone) nawet na tle druzyn aspirujacych do mistrza all time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi