barcalover Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 MVP: Curry (Kawhi, LBJ, PG, KD) DPOY: Kawhi (Gobert, Whiteside, Draymond, Paul George) MIP: Draymond Green (Whiteside, McCollum, Bledsoe, Kemba ROY: Towns (Porzingis, Okafor, Winslow, Hollis-Jefferson) 6thMOY: Iguodala (Manu, Tristan, Kanter, Lamb) COY: Walton (Pop, Vogel, Carlisle, Blatt) Tak to chyba u mnie póki co wygląda – aczkolwiek przy nazwiskach w nawiasach na pewno kogoś pominąłem. A Wy kogo macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ogólnie z większością się zgadzam, poza MIP, gdzie mam McColluma (dużo większy progres od pozostałych, których wymieniłeś), oraz najlepszym rezerwowym, którego widzę w Lambie na ten moment. Reszta tak samo. Tylko mam problem z Waltonem... teoretycznie, gdyby prowadził GSW cały sezon, może dostać tę nagrodę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Defens Ryana Andersona jest aż tak tragiczny, żeby go nawet nie rozważać jako 6thMana? Dawno Pelicans nie oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Mvp - Curry Dpoy- Leonard Mip - Lamb 6tx man - I.Thomas Roty- Towns coy - Vogel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 6tx man - I.Thomas Ten I.Thomas z Bostonu, który startował w 14 z 17 spotkań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ten I.Thomas z Bostonu, który startował w 14 z 17 spotkań? Na koniec sezonu i tak bedzie mial wiecej z lawki niz starterem, tylko Smart niech wroci. W innym przypadku dostanie Lamb a mip pojdzie do mccolluma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 MVP - Curry <br />MIP - Lamb, McCollum, TJ Warren<br />6th man - nie mam zdania, musze jeszcze poobserwowac <br />DPOY - Kawhi <br />ROTY - Porzingis <br />COTY - ktokolwiek z GSW ja pieddole ale ten tapatalk odpierdala hale, najmocniej przepraszam za double posta <br /> a no tak i skąd ty masz tam Kembe, który jak na razie to mial jeden dobry mecz, a ogólnie bez jakiejkolwiek dyspozycji <br /><br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 MVP - Curry, a dalej dałbym LBJ, George'a i Leonarda DPOM - Whiteside lub Leonard, ale niech będzie ten pierwszy, a dalej Draymond Green, no i standardowo Timmy MIP - McCollum bez cienia wątpliwości, a potem Clint Capela, chociaż nie wiem czy na niego nie za wcześnie, jednak za listopad należy mu się wyróżnienie ROM - Towns, a następnie Porzingis i Okafor 6th Man - R.Anderson, Iggy Manu, Lamb, i specjalne wyróżnienia dla Bartona i LaVine COY - Vogel, Carlisle i Casey. A także dodałbym Popa, Blatta i Waltona, ale póki co trochę niżej, bo tamci mają słabsze składy, a lepią coś naprawdę dobrego, a ta druga trójka ma łatwiej i robią swoje. Chociaż 19-0 trochę wybiega ponad plan, ale tutaj wiele robią sami zawodnicy i wystarczy nie zepsuć nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 a no tak i skąd ty masz tam Kembe, który jak na razie to mial jeden dobry mecz, a ogólnie bez jakiejkolwiek dyspozycji Jeden dobry mecz? Ja mu spokojnie naliczyłem już 8 dobrych meczów, w tym dwa znakomite (Spurs, Knicks) oraz jeden wybitny (Kings). Żeby nie być gołosłownym, łap: Może jeszcze dodam, że Kemba jest nr 25 w lidze pod względem PER – zaraz przed Jimmym Butlerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Tylko mam problem z Waltonem... teoretycznie, gdyby prowadził GSW cały sezon, może dostać tę nagrodę? Unfortunately, his title of interim coach prohibits him from recording any of the team’s wins. Instead, all his victories as the interim coach will go to Kerr, per NBA rules. Spodziewam się że zaraz ogłoszą, że trenerem miesiąca listopada został...Steve Kerr lol. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Na koniec sezonu i tak bedzie mial wiecej z lawki niz starterem, tylko Smart niech wroci. W innym przypadku dostanie Lamb a mip pojdzie do mccolluma Przecież w tym wątku chodzi o wybór najlepszych graczy w pierwszym miesiącu rozgrywek a nie bawienie się w bukmacherkę kto wygra MVP czy MIP na koniec sezonu. Skoro zatem gracz X w listopadzie nie był rezerwowym tylko starterem to nie można go umieścić w kategorii 6thMOY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 MVP: Curry DPOY: Leonard MIP: McCollum ROY: Towns 6th: Lamb COY: Vogel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) MVP: Kura DPOY: Hassan MIP: DDrum, Zaza, PGeorge ROY: Towns, Porz 6thMOY: Barton COY: Walt Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Tylko mam problem z Waltonem... teoretycznie, gdyby prowadził GSW cały sezon, może dostać tę nagrodę? \nie może bo w protokołach jest wpisany Kerr i Kerr jakby co dostanie nagrodę chyba że głosujący poczują że to jednak nie jest zdrowe i wybiorą kogoś innego np Vogela ale gdyby chcieli wybrać kogoś z Golden to Walton być nim nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) \nie może bo w protokołach jest wpisany Kerr i Kerr jakby co dostanie nagrodę chyba że głosujący poczują że to jednak nie jest zdrowe i wybiorą kogoś innego np Vogela ale gdyby chcieli wybrać kogoś z Golden to Walton być nim nie możeA ja bodaj na ESPN ( bądź Hoopshype, nie jestem teraz pewien) czytałem, że rekord idzie na konto Kerra ale Walton jest dostępny do nagród. Dostał trenera miesiąca to może i roku teoretycznie. :-) Edytowane 11 Grudnia 2015 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 mvp - curry mip - curry (mccollum?) dpoty - leonard 6 - nie wiem, iguodala?coty - kerr? stevens? gosciu z ptb? chyba jakos tak to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Iggy nie dostanie 6th mana. Impact ma spory, ale statsow nie kręci jakiś dobrych, wybiorą kogoś z lepszymi statsami. COTY imo powinien dostać Stotts, ale dostanie Kerr raczej. MIP dla McColluma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 six man to może Burton z Denver? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Byle nie Jamal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Kanter wg mnie wygląda na bardzo solidnego kandydata w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi