BiałaCzekolada Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 nie mam czasu obejrzeć meczu, ale o co chodzi z Carlisle, że nie zdecydował się faulować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 nie mam czasu obejrzeć meczu, ale o co chodzi z Carlisle, że nie zdecydował się faulować? Bo było ponad 26 sekund do końca, a on miał czas. Ryzyko, jak widać, opłaciło się. Inna sprawa, że Kings wystarczyło trafienie mocno w obręcz i prawdopodobnie byłoby po sprawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) https://pbs.twimg.com/tweet_video/CYDAqD2WsAEv_Kv.mp4 Elo Rajon Edytowane 6 Stycznia 2016 przez iglo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 mecz najlepszy jaki widziałem w tym sezonie, Marco zrobił świetną końcówkę a Collisona dał dupy. to już Rondo lepiej by to wymyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqjordan Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 https://pbs.twimg.com/tweet_video/CYDAqD2WsAEv_Kv.mp4 Elo Rajon Nie powinien dostać za to jakiegoś technika? Albo kara pieniężna? Pytam z ciekawości. Sam bym pewnie próbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Dallas-Bucks? mecz brzydki, emocji mnóstwo. Deronowi coś sie stało w łape. Pałowanie trójek przez Dallas jest już troche meczące, dzis 44 razy próbowali. Paradoksem jest ze w pierwszej połowie były one powodem coraz wiekszej straty, nagle Mavs trafili pare razy za 3, zrobiło sie ciekawie. Kolejna ciekawostka- pierwsza piątka Bucks na minusie. Końcówka meczu to straty z obu stron. Mecz przegrany na dobrą sprawe przez rozciąganie defensywy i podania pod kosz. No mnóstwo łatwych punktów Hensona. MCW fajny mecz, Henson MVP. Dobra defensywa i skuteczność pod koszem Parsons to zawodnik, który sprawdziłby sie w słabym teamie jako pierwsza opcja, ale nawet 76 nie są tak słabi. Cuban wierze ze znajdziesz frajera Ide spać Dodam ze w kolejce czekają CLE OKC CHI SAS. No łatwo nie bedzie Edytowane 9 Stycznia 2016 przez iglo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqjordan Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Dallas-Bucks? mecz brzydki, emocji mnóstwo. Deronowi coś sie stało w łape. Pałowanie trójek przez Dallas jest już troche meczące, dzis 44 razy próbowali. Paradoksem jest ze w pierwszej połowie były one powodem coraz wiekszej straty, nagle Mavs trafili pare razy za 3, zrobiło sie ciekawie. Kolejna ciekawostka- pierwsza piątka Bucks na minusie. Końcówka meczu to straty z obu stron. Mecz przegrany na dobrą sprawe przez rozciąganie defensywy i podania pod kosz. No mnóstwo łatwych punktów Hensona. MCW fajny mecz, Henson MVP. Dobra defensywa i skuteczność pod koszem Parsons to zawodnik, który sprawdziłby sie w słabym teamie jako pierwsza opcja, ale nawet 76 nie są tak słabi. Cuban wierze ze znajdziesz frajera Ide spać Dodam ze w kolejce czekają CLE OKC CHI SAS. No łatwo nie bedzie Chandler nadal odczuwa skutki kontuzji. Przypomnij sobie jak grał w Rockets. To jest naprawdę dobry grajek. Wysłane z mojego Q5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Chandler nadal odczuwa skutki kontuzji. Przypomnij sobie jak grał w Rockets. To jest naprawdę dobry grajek. Słowo dobry jest chyba na wyrost. To SF 3 bez D. A płacą za niego 15 mln (to sporo jak za jego skill set). Wydaje mi się, że są małe szanse by go wypchnęli, zwłaszcza, że ma player option na następny sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Parsons miał mega handicap przy jego ocenianiu, bo poprzedni kontrakt to było złodziejstwo w biały dzień. Teraz jest po prostu przepłaconym graczem, którego lepiej w Rockets zastępuje Ariza, dzięki obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 najgorsze w Parsonsie jest to ze jak trafi 2-3 rzuty na początku meczu to wiem ze skonczy mecz ze statami ok. 18-5-5. A jak nie to próbuje sie przełamać na siłe i wychodzą 4 punkty i 0/7 za trzy. No stabilność to nie jest jego mocna strona. Może to wina kontuzji, przed nią było niby lepiej, ale nie znowu jakoś diametralnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqjordan Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Marzy mi się seria w 1rd PO Mavs-Clippers. Oczywiście Dallas ja wygrywa, a Rick stosuje ciągle Hack-a-Moron Ahhh. Wysłane z mojego Q5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Co do Parsonsa, ciekawy artykuł: chyba prowkokacyjnie nazwany http://www.mavsmoneyball.com/2016/1/8/10733824/how-zaza-pachulia-is-hurting-chandler-parsons-game, bo Zaza gra najlepiej od wielu lat, ponad oczekiwania i swoje zarobki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 McGee 2 razy w jednym odcinku SaF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 mecz vs SAS tak słaby ze Rick postanowił opuscic. Powell trafił pierwsza trojke, po presezonie myslałem ze pojdzie mu z tym szybciej. Jak Cuban nie zorganizuje jakiegoś punktującego typka na SF to moze byc jeszcze słabo w tym sezonie. Zaza tez jakis niewyraźny, w ataku same floterki niedoloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Znalazłem stat, który w sumie idealnie podsumowuje Mavs i Carlisle: Spośród wszystkich graczy, którzy w tym sezonie oddali > 40 FGA w clutch, Deron Williams (51%) i Dirk Nowitzki (49,1%) mają najwyższą skuteczność zarówno z gry, jak i za 3. Edytowane 19 Stycznia 2016 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie wiem skąd go wytrzasnęli, ale Salah Mejri wygląda całkiem solidnie jako backup na centra dodatkowo wyciągnięty z kapelusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 całkiem spoko to ostatnio wyglada Parsons. jak to sie stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wreszcie może wydobrzał po kontuzji, chociaż jego defense nie jest najlepszy (eye test). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wyzdrowial? 3 mecze temu tez był zdrowy. On na 5 meczy ma jeden super jeden średni i reszta tragedia. A od 3 meczy wszystkie super. To mnie zastanawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) k****, Łopacinski z 30 letniego Mejri, który ma euroligowe doswiadczenie, robi mlodego i niedoswiadczonego. Odpalilby wikipedie na telefonie i sprawdzil sobie o kim mówi, a nie bzdury pociska. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi