Jendras Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 No ja im wróżyłem głęboką loterię i obronę bottom 5. Stary Dirk, dwóch starterów po poważnych kontuzjach, Deron będący cieniem zawodnika sprzed lat. Kto tam przed sezonem wiedział, że Powell to będzie "solidny roles"? Strata najlepszego obrońcy, strata najlepszego finishera i slashera. Zaskoczeniem jest mimo wszystko forma Dirka i to, jakim kozakiem jest Zaza (przynajmniej dla mnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 najśmieszniejsze jest właśnie to ze są spore rezerwy. Wes w ataku gra przecietnie, jak wchodzi Parsons to wiem ze bedzie słabo, McGee pokazał ze bedzie fajnym rolesem z ławki, coś jak Wright. Na razie gra po pare minut. Powell czesto musi grać na centrze w związku z tym. Cuban powinien pomyśleć nad kims kto wypełni luke na SF i bedzie git Strata najlepszego obrońcy, strata najlepszego finishera i slashera. ale doszli Zaza i Matthews wiec obrona miała byc ok. Brak Monty można zamaskować po prostu zespołową grą, co przy Ricku nie jest trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ale obrona i rok temu była słaba, dwa lata zresztą też. Matthews wracał po jednej z najgorszych koszykarskich kontuzji, a Pachulię wątpię, aby ktoś traktował przed sezonem jako kogoś więcej, niż opcję awaryjną po stracie Jordana. Dallas ma dwunastą obronę, konia z rzędem, kto to przewidział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 I pomysleć, że żałowałem odejścia Ellisa, ech wychodzi że Mavsi na miękko wejdą do PO póki co są 4 ekipą zachodu napewno spadną ale mało kto wogóle ich awans przewidział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Czy ja wiem, na tym forum raczej była wiara w Carlise. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 pamietam tez ze mavs mieli być bottom 5, gorsi od LAL, gorsi od Kings. Połamani, starzy, słabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 I pomysleć, że żałowałem odejścia Ellisa, ech wychodzi że Mavsi na miękko wejdą do PO póki co są 4 ekipą zachodu napewno spadną ale mało kto wogóle ich awans przewidział Będzie jeszcze pretekst do żałowania. Mimo swojej wątpliwej selekcji rzutowej to był najlepszy w wjazdach pod kosz. Teraz nie ma nikogo takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Tak ale Matthews lepiej ciska za 3 i dodaje obrone. Z wjazdami wiadomo cięzko ale wole taki stan rzeczy niż tragiczną obronę na obwodzie jaką widzieliśmy np rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 az sie łezka w oku kreci. co do dzisiejszego meczu licze na zwyciestwo, jako ze Curry nie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Pamiętacie jeszcze o swojej legendzie? Człowieku, który wygrywał Wam mistrzostwo w finale z Miami swoimi twardymi zasłonami i offensami w których kontuzjował LBJ Wade'a? Fixed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Pamiętacie jeszcze o swojej legendzie? Człowieku, który wygrywał Wam mistrzostwo w finale z Miami swoimi twardymi zasłonami i offensami w których kontuzjował LBJ? Tak na serio to fajny grajek z niego był. Wyrobnik pełną parą! Swoje zrobił. Jak Scal lub Booner BC#35 >>> KD#35! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Pamiętacie jeszcze o swojej legendzie? Człowieku, który wygrywał Wam mistrzostwo w finale z Miami swoimi twardymi zasłonami i offensami w których kontuzjował LBJ? Tak na serio to fajny grajek z niego był. Wyrobnik pełną parą! Swoje zrobił. Jak Scal lub Booner oj skleroza Ciebie dopadła mniej masła zalecam bo raczej Wadea kontyzjowal który do tego momentu był najlepszym graczem finałów 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Gratulacje dla Dallas za zwycięstwo nad GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Wiadomo ze GSW kontuzjowane, ale inne druzyny tez mają swoje problemy i nikt nie narzeka. Szczególnie w Dallas wiedzą coś o kontuzjach swoich zawodników. Edytowane 31 Grudnia 2015 przez iglo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) mina curry mówi wszystko dzisiaj wyjatkowa szanse ma houston Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Tombou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Oglądam raz na tydzień i płaczę jak na koniec Gladiatora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Mavs mnie kiedys wykonczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wyprowadźcie mnie z błędu, bo przewijam powtórkę już 20 raz... Na zegarze było 1.3 sekundy, a nagle zwiększyło się przed rzutem do 2.2... o co chodzi. 1.3 to trochę za mało, żeby zrobić pump fake i oddać rzut. Is that legal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Skoro 20 razy widziałeś to tell me - czy przy 1.1 nie wydaje Ci się, że zegar się przywiesił? Also, na głównym zegarze było 2.3 w momencie wyprowadzania piłki z autu. Realizator dał dupy ze wskazaniem czasu, that`s all od 0:32 lepiej widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wyprowadźcie mnie z błędu, bo przewijam powtórkę już 20 raz... Na zegarze było 1.3 sekundy, a nagle zwiększyło się przed rzutem do 2.2... o co chodzi. 1.3 to trochę za mało, żeby zrobić pump fake i oddać rzut. Is that legal? Realizator nie cofnął zegara przy wyniku. Sędziowie go cofnęli, bo Kings zrobili błąd 24 sekund w swojej akcji (piłka nie dotknęła obręczy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi