MarcusCamby Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Musiałby się stać cud żeby Mavs nie zajęli 6 miejsca i nie trafili na Okc. Jeśli nawet Clippers dziś będą oszczędzać graczy, a nie jutro to i tak powinni wygrać z Grizz. Porażka miśków w środę w GS, to już raczej formalność. Wtedy mecz Dallas z SA nie ma znaczenia, no chyba że Portland przegra z Denver u siebie, wtedy możliwy jest nawet 5 seed... Ja tam wolę żeby grali właśnie z Okc, jest większa szansa na wyrównaną serię i wyrwanie dwóch spotkań jak się Westbrook podpali. Ze Spurs byłby szybki i bardzo bolesny blow out. Dwa lata temu też to słyszałem, a potem Blair grał taki difens, że kto wie jakby ta seria się skończyła jakby nie gwizdki sprzyjające Spurs I samymi PO bym się, aż tak nie podniecał. Po zakontraktowanie Wesa i tak słabym Zachodzie powinniśmy być bankerem w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 I samymi PO bym się, aż tak nie podniecał. Po zakontraktowanie Wesa i tak słabym Zachodzie powinniśmy być bankerem w PO. Naaaah na palcach jednej ręki policzyłbym Ci ludków, którzy stawiali, że Dallas zajmie wyższe miejsce niż 11-12 na zachodzie, nawet tutaj na forum były podobne głosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Wow. Trochę jestem zaskoczony, aż takimi kiepskimi prognostykami przedsezonowymi. Ja pamiętam, że buków najgorzej akcje stały Blazers i Nuggets. My mieliśmy gdzieś tam być w środku stawki mimo wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 pośrodku to chyba miedzy 10 a 12. Nastroje przed sezonem były raczej kiepskie. Połamany Wes, połamany Parsons, połamany D-Will Zaza śmieszek na centrze. Jak sie okazało da sie z nich zrobić niezłą druzyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ja tam mało rzeczy przed sezonem byłem pewny. Zameldowanie się Mavs w PO było jedną z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 I właśnie dlatego nie chciałem by Mavs trafili na Spurs - pewnie jakby Pop sam wszedł na boisko, to Spurs by i tak wygrali. Totalna kompromitacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 I właśnie dlatego nie chciałem by Mavs trafili na Spurs - pewnie jakby Pop sam wszedł na boisko, to Spurs by i tak wygrali. Totalna kompromitacja. Bez przesady. W mistrzowskim runie SAS dwa lata temu to Mavs stawili największy opór Dodatkowo Tim i Dirk będą mieli możliwość wyśrubowania rekordu w ilości gier h2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 ja po pierwszej połowie wyłączyłem. Po pierwsze Spurs NIC nie grali, Mavs tez słabo. Po drugie jak w takim śmiesznym meczu na koniec sezonu można grać Villanuevą a nie Powellem. No a jednak przegrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Z Powellem zgoda, ot taka głupota "super coacha Carlisle". Dirk powinien odpoczywac a Powell grac. Chyba ze ten pierwszy zle znosi odpoczynek i woli grac aby byc w rytmie meczowym, czesto o tym wspomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi