kulfon Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 To nazwisko DAJa nie wygląda w tej piątce dziwnie. Piwo dla każdego, kto się spodziewał tego z 4 lata temu. dziwnie to wygląda jego nazwisko w allnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) To nazwisko DAJa nie wygląda w tej piątce dziwnie. Piwo dla każdego, kto się spodziewał tego z 4 lata temu. Nie bądź taki skromny. Chyba jako jedyny broniłeś DAJa przed zapalczywą, chociaż na tamten moment uzasadnioną krytyką Masz u mnie piwo jak następnym razem będzie zlot z Warszawie Mike Scott dostał głos. Wade również. Duncan kilkanaście. Mike Scott, człowiek z ławki wchodzący na kwadrans, minusowy kolo od lewej do prawej dostał głos.Dziwię się, że tam mojego nazwiska nie ma. Nie rób jaj. Mike Scott bardzo dobry obrońca. Edytowane 27 Maja 2016 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) dziwnie to wygląda jego nazwisko w allnbaNazwisko Jordan dziwnie Ci wyglada w all nba? Edytowane 27 Maja 2016 przez lepos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 http://m.bleacherreport.com/articles/2642958-bryce-dejean-jones-pelicans-guard-dies-at-age-23 W takich momentach nie wiem jak to skomentować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Czy jestem jedynym, który wogóle nie wiedział, że ten Dejean-Jones był w lidze? Szkoda chłopa, mój rówieśnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Nie znam gościa Żebym dobrze zrozumiał - z kopa wbił do nie swojej chaty, dostał pytanie kim jest do wuja bo wbija nie do siebie, potem z kopa wbił do sypialni typa i dostał akcję 2+1 Po dostaniu kulki nasz bohater zrozumiał swą pomyłkę apartamentową i zrezygnował z aneksji kolejnego pokoju młodość musi się wyszumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Zdziwiło mnie to, na początku zrozumiałem że ktoś włamał się do niego. Po podpisaniu kontraktu w NBA chyba tylko największy thug dorabiałby sobie na włamaniach. Ciekaw jestem szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Pewnie jego panna "obrabiała" w tym mieszkaniu innego murzyna. Edytowane 28 Maja 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Oby znowu nie bylo, bialy zabil "niewinnego" czarnego. On taki grzeczny byl, nigdy nic nikomu nie zrobil, szkole nawet skonczyl (ulubiony argument czarnych w Stanach). Edytowane 28 Maja 2016 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Zdziwiło mnie to, na początku zrozumiałem że ktoś włamał się do niego. Po podpisaniu kontraktu w NBA chyba tylko największy thug dorabiałby sobie na włamaniach. Ciekaw jestem szczegółów nudzilo mu sie na rehabilitacji / w offseason i postanowil dorobic btw to tylko pokazuje jak patologiczni ludzie grajo w takiej NBA. Nawet jesli jestes taki border-line nba player, to mozesz jechac do Europy i tam grac za kilkadziesiat patykow na rok. To ciagle nie wydaje sie zla opcja na zycie. Ale nie, lepiej otwierac drzwi z karata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) on się nie włamał, bo chciał kogoś okraść lecz myślał, że wszedł do mieszkania dziewczyny, z którą wcześniej się pokłócił. osobę, która go zastrzeliła, równie dobrze sam mógł wziąć za włamywacza, bo myślał, iż "jest u siebie". Edytowane 28 Maja 2016 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Wszedl butem znaczy sie lorak, myslal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 hmm harden by chyba nie zagral takich elimination games jak klay zagrał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Ale nie, lepiej otwierac drzwi z karata. z Draymonda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Na campy Gortata ma w tym roku przyjechać z NBA też Garret Temple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Celci mają spore szanse w następnym sezonie na przegonienie Lakers jako organizacji z największą liczbą winów. Tracą 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 to hujowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 To zaczyna byc chore. To nie jest koszykówka tylko jakis pieprzony konkurs rzutów za 3. Za 5 lat zespoły beda składały sie z 5 niskich szybkich zawodników trafiających trójki in your face z dowolnego miejsca na boisku. Jedyny skill koszykarski to bedzie trafianie trójki. Trojka jest zbyt OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 bez przesady. Oklahoma wygrała tutaj 3 mecze bez "trójek in your face" jedni rzucają drudzy nie, ale to nie znaczy że teraz wynik jest uzależniony tylko i wyłącznie od trójek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Od przyszłego roku bedzie. Oklahoma wygrała 3 mecze bo GSW nie ma 5 kurow/klayow tylko 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi