Mirwir Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Oglądanie byłych zawodników NBA to jest to na co zawsze chciałem poświecić swój czas w wakacje. sarkazm off. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 raczej wróci do normy,chociaz ta słabsza POwa czesc wschodu zapowiada sie na równiejszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 http://www.nba.com/2015/news/11/19/kings-cousins-suspended/index.html Cousin zawieszony na spotkanie, "punch" w spotkaniu z Atlanto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Zaczyna robić robotę w Jasnowidzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 25.11.2015 w NBA znowu gwiżdżą kroki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 25.11.2015 w NBA znowu gwiżdżą kroki.a kiedyś nie gwizdali?Przynajmniej raz w tygodniu widzę takie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mikrofalowka Opublikowano 26 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 https://streamable.com/wsbbJason Kidd patrząc na to co wyprawia MCW, sam chciał wyjść na parkiet. Zdążył nawet zaliczyć niezły przechwyt, ale arbiter od razu go wywalił. Po tym "dachu" widzimy genialną akcję naszej drużyny, kiedy zatrzymują Kidda przed zlinczowaniem sędziego. Według mnie to była najlepsza akcja defensywna Bucks w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Tyle madafaków co tam Kidd nawsadzał sędziemu to na jeden klip NWA by starczyło. Dobrze widzieć trenera/byłego obrońcę który jest wyraźniejszy od tabliczki, na której trzaska sudoku na przerwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 a kiedyś nie gwizdali? Przynajmniej raz w tygodniu widzę takie cos W tym sezonie mało gwizdali kroki. W spotkaniu z Houston 3 razy gwizdali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Kiddowi przypomnialy sie czasy jak zone napierdalał widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Nie wiem czy ktoś już tu coś pisał, ale chciałbym zapytać czy te video to fake czy rzeczywiście Okafor postanowił na ulicy odtworzyć walkę z przed 11 lat Pistons vs Pacers?http://nba.nbcsports.com/2015/11/26/jahlil-okafor-fights-man-in-boston-video/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Cholera, jak widzę takiego kolesia jak Okafor sprzedającego komuś "normalnemu" strzała, to zawsze z miejsca mam przed oczami JO wjeżdżającego w kibica Pistons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Raczej poważna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Pytalem w temacie 76ers ale nikt nie odpowiedzial wiec zapytam tutaj. Czy NBA ma prawo zawiesic Okafora za takie uliczne walki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Info z rotoworld: No arrests were made, although Okafor has likely earned himself a suspension from the league. The 76ers say that they are aware of the reported incident, and are currently working on gathering additional information. Happy Thanksgiving. Mogliby go w sumie zawiesić na jakieś 3-5 spotkań, mam Noela w roto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 "We got money you broke ass nigga" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Pytalem w temacie 76ers ale nikt nie odpowiedzial wiec zapytam tutaj. Czy NBA ma prawo zawiesic Okafora za takie uliczne walki ? Osobiście nie spodziewam się jakiegoś poważniejszego zawieszenia. Nikogo nie "boksnął", nie został aresztowany, więc wg mnie albo coś symbolicznego dostanie, albo nawet nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Pytalem w temacie 76ers ale nikt nie odpowiedzial wiec zapytam tutaj. Czy NBA ma prawo zawiesic Okafora za takie uliczne walki ? Sanders za poważniejszą bójkę dostał chyba 5 dni, a nie jestem pewien, czy przypadkiem nie doszła do tego jakaś marihuana wtedy.Z tym że Silver bywa bezlitosny. Edytowane 27 Listopada 2015 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Osobiście nie spodziewam się jakiegoś poważniejszego zawieszenia. Nikogo nie "boksnął", nie został aresztowany, więc wg mnie albo coś symbolicznego dostanie, albo nawet nic. No panie jak nie jak tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Skoro nawet go nie aresztowali, to musieli uznać to za odepchnięcia. Tak jak mówię, wg mnie nic wielkiego z tej sytuacji nie będzie. Amerykanie piszą, że "he didn't throw a punch", nie wiem jak to po polsku ująć, ale o to mi chodziło z "boksnął". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi