Tocheck Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 vinsCARTER15 - Deryki - nie możesz draftowac po 13.10?? WTF? wtedy powinny sie wszystkie drafty odbywac... Poza tym jeszcze 5 osób nie głosowało. Śmiało im szybciej ustalimy termin tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ja do końca tygodnia na bank nie poznam terminarza Postaram się dostosować. A draftu na bank nie ominę!!! Jak coś to w sumie pasują mi też poniedziałki,środy i piątki oprócz 19ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Biorąc pod uwagę nie oddane głosy w ankiecie, ale wypowiedzenie się na forum (LBS, Nash i Obi) to zostają nam Hasek i Michallar (na priv poszło przypomnienie), którzy się jeszcze na temat draftu nie wypowiedzieli. Panowie do dzieła, miejmy to już za sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Michallar dał znać, że pasuje mu każdy termin oprócz soboty. Został tylko Hasek, ale już możemy stwierdzić, że draftujemy w niedzielę 18.10 albo 25.10 o godzinie 21:00. Pytanie do Vinsacartera czy jesteś w stanie, w którąś z tych niedziel draftować bo jako jedyny nie zaznaczyłeś tych dni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinsCARTER15 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 18.10 pasuje 25.10 nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 W takim razie ustalamy datę draftu na 18.10 godzina 21:00. Miejmy nadzieję, że Haskowi termin ten będzie odpowiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Cześć, robię wstępne rozeznanie w kwestii ewentualnego transferu za Macka – czy komuś z trójki ptb, Dida.84, hasek pasowałyby przenosiny do ligi III Pacific oraz draft 4.10 o godz. 21? Ostateczna decyzja w środę/czwartek, ale fajnie, jakbyście dali znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Cześć, robię wstępne rozeznanie w kwestii ewentualnego transferu za Macka – czy komuś z trójki ptb, Dida.84, hasek pasowałyby przenosiny do ligi III Pacific oraz draft 4.10 o godz. 21? Ostateczna decyzja w środę/czwartek, ale fajnie, jakbyście dali znać. Ja odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) ok, mogę popływać w Pacificu;) Edytowane 28 Września 2015 przez ptb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 ok, mogę popływać w Pacificu;) Super. Na ten moment zostajesz tutaj, ale w razie potrzeby odezwę się w czwartek i wszystko dogramy. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tak dla przejrzystości obi lub nash13phx podajcie nazwę swojej drużyny bo nie mogę Was dopasować ze 100% pewnością do nazw z ligi na Yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Tak dla przejrzystości obi lub nash13phx podajcie nazwę swojej drużyny bo nie mogę Was dopasować ze 100% pewnością do nazw z ligi na Yahoo.W zeszlym sezonie nash13phx mial druzyne o nazwie Seagull Hunters co by oznaczalo, ze obi ma WASSUP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 W zeszlym sezonie nash13phx mial druzyne o nazwie Seagull Hunters co by oznaczalo, ze obi ma WASSUP. No i problem rozwiązany. U nas wszystko gotowe na rozpoczęcie sezonu. Poniżej pełna lista graczy. RonnieArtestics - Funk Volume knt - GLTeam obi - WASSUP Tocheck - Fighting Irish Jackoso - Jackoso Kostoso Team Lew [komisz] - BC Dzidzia LeweBiodroSmoka - LBS Blooper$ t3jlor - Cerveza Michallar - BudzistowoCity Thunde Rysiu - Łodź Bulls ptb - Lewa Strona Dida.84 - LGW CLIQUE hasek - Alkograss Nałogowo nash13phx - Seagull Hunters vinsCARTER15 - Deryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallar Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 No i problem rozwiązany. U nas wszystko gotowe na rozpoczęcie sezonu. Poniżej pełna lista graczy. RonnieArtestics - Funk Volume knt - GLTeam obi - WASSUP Tocheck - Fighting Irish Jackoso - Jackoso Kostoso Team Lew [komisz] - BC Dzidzia LeweBiodroSmoka - LBS Blooper$ t3jlor - Cerveza Michallar - BudzistowoCity Thunde Rysiu - Łodź Bulls ptb - Lewa Strona Dida.84 - LGW CLIQUE hasek - Alkograss Nałogowo nash13phx - Seagull Hunters vinsCARTER15 - Deryki No i problem rozwiązany. U nas wszystko gotowe na rozpoczęcie sezonu. Poniżej pełna lista graczy. RonnieArtestics - Funk Volume knt - GLTeam obi - WASSUP Tocheck - Fighting Irish Jackoso - Jackoso Kostoso Team Lew [komisz] - BC Dzidzia LeweBiodroSmoka - LBS Blooper$ t3jlor - Cerveza Michallar - BudzistowoCity Thunde Rysiu - Łodź Bulls ptb - Lewa Strona Dida.84 - LGW CLIQUE hasek - Alkograss Nałogowo nash13phx - Seagull Hunters vinsCARTER15 - Deryki Przepraszam za nieogara ale jestem na wyjeździe i nie mam dostępu do wszystkiego draft 1 .10 rozumiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Przepraszam za nieogara ale jestem na wyjeździe i nie mam dostępu do wszystkiego draft 1 .10 rozumiem ?Nie, draft jest 18.10 godzina 21:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Nie, draft jest 18.10 godzina 21:00 Wilq jak zwykle czuwa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallar Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Wilq jak zwykle czuwa:) Dziękuję Panowie bo mam straszny bałagan z terminami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Dziękuję Panowie bo mam straszny bałagan z terminami! Pasuje Ci data draftu? Bo jak nie to coś wymyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Już nic nie zmieniajmy, nie wiem jak inni ale ja gram w jeszcze kilku innych ligach i teraz szukać kolejnego terminu to dla mnie osobiście duży problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Już nic nie zmieniajmy, nie wiem jak inni ale ja gram w jeszcze kilku innych ligach i teraz szukać kolejnego terminu to dla mnie osobiście duży problem. Nie będziemy zmieniać terminu już, pytałem z myślą, że w razie problemów z terminem michallara zostaje transfer do innej ligi, ale wcześniej przecież potwierdzał, że się dopasuje, więc liczę na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi