Wujek Wójcik Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 ja już od dawna słucham innej muzyki, ale tak mi się skojarzył jeden stary southernowy utwór gdy sobie rozmyślałem o nadchodzącym sezonie pelicans https://www.youtube.com/watch?v=SrBI0ADonA0 Loosing all dzisiaj sobie słuchałem i ogolnie wielbie te kapelke, miałem okazje być na ich koncercie, coś pięknego. Przy okazji jadąc wczoraj do pracy i słuchając pierw Unforgiven Metallicy następnie Rhianny Rude boy, ujrzałem przez szybę żula srającego pod drzewem przy chodniku i podcierającego się ręką. Świat nie jest równy, zbicie piony w takim wypadku to inny poziom.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Kwintesencja zajebistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 <3 i gang świeżaków https://www.youtube.com/watch?v=BS1MfOzLNtw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 ten graveyard wydaje sie byc interesujacy... moje tegoroczne odkrycie: tosin jest zajebistym grajkiem!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Djr8GpvP_pA ... ... prog metal/fusion... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Edytowane 31 Października 2017 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 nowy projekt portka i sheriniana. na basie sheehan,na wiosle byly gitarulek gunsow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Od początku tygodnia towarzysza mi w drodze z i do pracy. Stara Szwecja <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Pełny występ Cradle z Dublina w całkiem niezłej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 jak idzie o prog i pochodne,to najlepiej dzis - wedle mojej oceny - maja sie antypody... judd jest zajebistym palkerem!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 U mnie ostatnio siedziało na odsłuchu debiutanckie dzielo rudego i Megadeth, kawal grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Hail to the Lizard King! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Happy New Year itd blablabla..SLAYER KU.RWA! Edytowane 31 Grudnia 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 SLAYER k****!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 łor ensemble SLAYER k...a z długimi włosami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 chyba mój ulubiony kawałek https://www.youtube.com/watch?v=NWTMCs7gVok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Both, pamietam ze cos juz o swoim hobby wspominales ale czy robisz takie rzeczy zarobkowo czy tylko dla siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Both, pamietam ze cos juz o swoim hobby wspominales ale czy robisz takie rzeczy zarobkowo czy tylko dla siebie? dla siebie, dla znajomych, taka tam faza chwilowa i upust przypływów mocy twórczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi