Elwood Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 warsaw chapter pozdrawia najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Nigdy nie byłem fany Mety. Wiec może dlatego nie rozumiem: z fajnych riffów (czasem wręcz z 80.), momentami sensownego darcia ryja i nieprzekombinowanej produkcji - choć tu perkusiści mają swoje wąty - wyszła płyta nijaka. Popmetal sprzed dekady. Ale ogólnie słucham trochę brutalniejszej (choć to różnie wychodzi w praniu) wersji metalu. Za zeszły rok to by mi wyszło, że najlepszy był Ulcerate (techniczny death może miażdżyć nadal) i obie płyty Furii (ale synek przestoń hanysić!). Coś przegapiłem ze sludge'a, może sobie przypomnę późnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Nowe Anti Tank Nun Permanent Erection ukazuje się 19.05. Tu mała próbka: https://slack-files.com/T4X0YDBM3-F55E84SVA-cd9a458b90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 siedzi mi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 https://www.youtube.com/watch?v=-Iq_n5QJE0Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Czyli tylko Eddie pozostał z grungeowych, legendarnych głosów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Czyli tylko Eddie pozostał z grungeowych, legendarnych głosów? Niestety, ja wolę ten numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 W połowie ostatniego utworu zaczyna śpiewać ,,In My Time Of Dying" Zeppelinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik24 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Metalu zależy jak kto zwał bardziej mocniejsze brzmienia lubie ale niektóre więcej to ROCK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 https://www.youtube.com/watch?v=6ycy57X2cB8 Nie to nie "Wildhoney" Tiamatu. Do najlepszego albumu poprzedniej dekady czyli "Voice of Steel", startu nie ma ale i tak jest naprawdę dobrze. Jak na poprzedniku lwią część atomosfery robiły progowe wstawki, tak tutaj elementy folkowe są dość mocno zaznaczone. W sumie to nawet ok, bo przez to nie mam spin offu, tylko coś trochę innego. З чортом за пазухою, Пісня хуги (po teaserze w którym był motyw z tego utworu wiedziałem, że to będzie bomba), Ніч богів - faworyci. Żadnych fillerów nie stwierdzono. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Ja od siebie polecam nowe Obituary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Dobry koncert dali wczoraj Acids jako gwiazda drugiego dnia eliminacji Woodstocku. Całość w całkiem przyzwoitej jakości. https://www.youtube.com/watch?v=aoANz_xINnc?t=5h46m15s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Słucham tego: A jaram się już tym - 22 września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Nowe Suffocation jest całkiem przyjemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 ^ ten cyrk obwoźny widzę dalej nagrywa to samo ja wróciłem sobie ostatnio do wesołych jaroszy i jest pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) ^ ten cyrk obwoźny widzę dalej nagrywa to samo Właśnie nie to samo Takie granie to dopiero powrót do starej gotycko-symfo-blackowej stylistyki. Po drodze (od prawie 15 lat) zespół nagrywał płyty, które więcej czerpały np. z thrashu (głównie "Thornography" ale i "The Manticore"), tradycyjnego NWoBHM ("Darkly, Darkly, Venus Aversa", Nymphetamine"). W międzyczasie piosenkami z tych płyt zapukali nawet do drzwi przebojowego i mocniejszego rocka (np. to i to). Może się wydawać, że wciąż grają to samo, tymczasem ich twórczość jest dość różnorodna, a poszczególne płyty spaja głównie wokal frontmana i jego pomysł na imidż i teksty. Poza tym jest on jedynym kolesiem, który gra na wszystkich płytach, najstarszy stażem poza nim aktualny człowiek w zespole jest od roku 2006, czyli nawet nie połowę czasu działalności COF Edytowane 12 Lipca 2017 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 ja już od dawna słucham innej muzyki, ale tak mi się skojarzył jeden stary southernowy utwór gdy sobie rozmyślałem o nadchodzącym sezonie pelicans https://www.youtube.com/watch?v=SrBI0ADonA0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Najlepszy utwór Drudkh od 7 lat, ba być może najlepszy od Skies at our Feet z Enstragement. Szkoda że to tylko epka. Autumn Aurora już nigdy nie pobiją ale fajnie że wrócili do formy. A i jeszcze Trym wrzucił drum cam z rehersala z kwietnia tego roku - enjoy. M-A-S-Z-Y-N-A. Edytowane 13 Lipca 2017 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi