RappaR Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 19 godzin temu, rw30 napisał(a): aha, czyli jak jeden wybrany przez Ciebie hotel w miejscowości X kosztuje Y, to już można pisać 'w miejscowości X nocleg kosztuje Y' nawet jeśli jest sporo innych, bardzo dobrych opcji sporo taniej ok, to ma sens, w takim razie uciekam z tej (pseudo)rozmowy Jeden hotel, do którego akurat pojechali moi rodzicie. Nigdzie nie napisałem, że w miejscowości X nocleg kosztuje Y, to już napisałeś Ty. Ale rozumiem Ciebie - kiedy piszesz za obie strony konwersacji, piszesz ze sobą. A konwersacja z Tobą faktycznie może zmęczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia W dniu 3.01.2025 o 09:41, RappaR napisał(a): Ceny hoteli w Polsce to chore. Moi rodzice pojechali teraz do Jastarni - 700 zł za noc. W Stoku 900 zł za noc. Biorę swoją na Maltę na jej urodziny, za 5 gwiazdkowego Radissona ze śniadaniem 450 zł. Nie ma się co dziwić. Polska to najbezpieczniejszy kraj ja świecie. Za takie rzeczy płaci się ekstra. Dodatkowo Polska to jeden z najzamożniejszych krajów na świecie a Polacy przez wygodę wybierają wypoczynek we własnym kraju co podnosi ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 12 minut temu, jack napisał(a): Nie ma się co dziwić. Polska to najbezpieczniejszy kraj ja świecie. Za takie rzeczy płaci się ekstra. Dodatkowo Polska to jeden z najzamożniejszych krajów na świecie a Polacy przez wygodę wybierają wypoczynek we własnym kraju co podnosi ceny. W sumie gdyby Polska była z 2 tysiące kilometrów na południe, to by faktycznie nie było jej co zarzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 4 godziny temu, RappaR napisał(a): Ale rozumiem Ciebie - kiedy piszesz za obie strony konwersacji, piszesz ze sobą. A konwersacja z Tobą faktycznie może zmęczyć. Ten opis mi pasuje do jednego użytkownika tu z forum, ten o którym ja myślę jest niezwykle uparty xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi