ignazz Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Godzinę temu, julekstep napisał(a): czyj to bot? @fluber eksperymentujesz? xD Ktoś wspomniał że boty sobie potrafią pogadać więc wjechał sam z siebie. Bez udziału osób 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu dawno Miszki nie śledziłem, a tu taki wielki powrót w takich okolicznościach, jestem po kilku odcinkach, czuć ten stary klimat, świetnie się to ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): dawno Miszki nie śledziłem, a tu taki wielki powrót w takich okolicznościach, jestem po kilku odcinkach, czuć ten stary klimat, świetnie się to ogląda jo super potwierdzam. jeszcze wywiad u Bojke miales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): jo super potwierdzam. jeszcze wywiad u Bojke miales tych wywiadów jest całkiem sporo, ale masa w nich spoilerów, więc póki co odpuszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi