SkoczekS1 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ja już się rozgrzewam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ubzduralem sobie ze jest o 19, a swoja droga czy ty myslisz ze ja czytam wszystkie twoje posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) gdfzie sprawdzic kto wybviera z jakinm numerem? edit znalazlem edit2: bedo jaja Panowie, bo ja sie uj znam, wiec prosze nie szydzic ze mnie :-( celuje w 10 zaszczytne miejsce Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ech Danp, jesteśmy blisko siebie w drafcie, więc musisz dać dupy i nie podpitalać mi sprzed nosa zawodników Masz całą zakładkę "Draft" na stronie ligi. Oprócz tego na głównej stronie ligi pojawi się na 15 minut przed draftem po prawej stronie link do okienka z draftem (tam gdzie obecnie widnieje data i godzina draftu i magiczne zdanie "Draft room will open 15 min before your draft time"). W Draft->Draft results na pół godziny przed startem draftu pojawi się lista z rozlosowanymi numerami picków. Zapinamy pasy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Nr 8... trochę daleko. Pozostaje mi jedynie modlitwa, żeby w pierwszej rundzie ostał się mój ulubiony gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 k**** 9 pick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 chętnie bym się z Wami zamienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Ja nfl na dobrą sprawę intersuję się dopiero od półtora roku, dlatego się nie zgłaszałem. Ale mam nadzieję, że będziecie dużo pisać, dzielić się wrażeniami z gry, a ja się trochę ,,doedukuję'' z nfl i jak za rok będziecie chcieli zabawę powtórzyć to chętnie dołączę. Życzę udanych wyborów i wielu postów o fantasy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Założę się, że co najmniej połowa ludzi grających w fantasy interesuje się NFL krócej od Ciebie, także powinieneś spróbować, szczególnie, że to tylko zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dokladnie, to najlepszy sposob by sie szybko poduczyc i podszkolic, poznac graczy, systemy itd. Za rok zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Pomimo spoznienia się na draft jestem względnie zadowolony zobaczymy jak wszystko wypali w week1 . Regis polecam probowanie w randomowych ligach na nfl.com albo yahoo moze gdzies beda aktywni gracze, a jezeli Ci sie spodoba to szybko złapiesz haczyk i się wkręcisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Panowie po weekendzie pozwole sobie zrobic moj mini ranking draftu, kto jak wg mnie wydraftowal, jakis podzial na starterow i na lawke. Oczywiscie to sie slrawdza zazwyczaj w jakichs 10% wiec prosze sie nie podniecac i nie przeklinac mojej rodziny do 5-ego pokolenia, plakac, wyzywac i grozic odejsciem z ligi I nie wcale nie mysle, ze mam najlepsza ekipe, zobaczymy co z tego mego podsumowania wyjdzie. Powodzenia, szczegolnie ty Kily... bedzie ci potrzebne ps-jestem na imprezie i nie chce mi sie sprawdzac, gramy na punkty czastkowe? Ze kazdy yard sie liczy czy w starym stylu punkty tylko po pelnych 10 yardach etc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Gramy na cząstkowe też. Ogólnie moim zdaniem draft wyszedł o tyle ciekawie, że na moje oko nie wykrystalizowała się żadna drużyna, o której na tym etapie można by powiedzieć, że zdominuje ligę. Powinno być ciekawie. Ja sam wybrałem kilku kotów w worku i trudno przewidzieć jak mi pójdzie. Poza tym mam o tyle mieszane uczucia, że wybierałem wysoko w drafcie i głupio było nie brać Petersona, ale z drugiej strony determinowało to brak elity na WR/TE (np. mój przedmówca w tak zwanym międzyczasie zgarnął dwóch totalnych kozaków na tych pozycjach), co mi się nie do końca podoba. Największe możliwości były IMO z ostatnimi pickami, gdzie nawet z 10 pozycji można było mieć na starcie duet A. Brown/Gronkowski i McCoy/Murray (a już zupełnie optymalny był pick nr 7, ale o tym za chwilę). No nic, trzeba teraz trzymać kciuki za Babatunde, żeby robił jak najlepszą robotę dla Petersona W jakieś rankingi draftowe na razie nie mam czasu się bawić, ale powiem tylko, że na moje w pierwszych dwóch rundach w ciul mocno wygranym jest... Sławek, którego jeszcze wtedy nie było na drafcie. Oba wybory to były dla mnie absolutne pewniaki do pierwszej rundy. Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Wow miałem ostatni pick a dostałem gościa którego wybrałbym z jedynką Jak na auto to jestem bardzo zadowolony Btw to średnio się widzę niektórzy przygotowali.. Lacy ponad Rodgersem a Odell, Megatron i Peterson to podobno high risk busty Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Wybrałbyś Lucka z jedynką? o.O Bo jeszcze Antonio bym zrozumiał, ale Lucka niwuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Luck i Rodgers to był mój największy dylemat jeśli chodzi kto wyżej. Obaj to najwięksi pewniacy w kwestii kręcenia cyferek. Aczkolwiek czuję, że Luck w tym sezonie wykręci naprawdę przejebane staty. Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Mogę się założyć o sporą kasę, że Rodgers w tym roku w naszej lidze wykręci więcej fp niż Luck. Luck ma wprawdzie łatwy schedule, ale i tak nie wiem czy bym go wziął ponad moim Wilsonem. Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja się mogę założyć, że będę wyżej od Ciebie w lidze :f Tak w ogóle to gratulacje dla tegotamtego. Naprawdę fajny skład. Myślę, że jeden z ciekawszych w naszej lidze Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 To o ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Tradycyjnie stówkę proponuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi