Baptizia Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Mnie niestety live raczej nie będzie więc też mocka ustawię. Żałuję zajebiście bo draft to 70% całej zabawy. Mała prośba - nie zabierajcie mi Szczęśliwego Jędrka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=g0gAFIby2wY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Szkoda słów. Uwierz, że żałuję bardzo. Nieobecność na drafcie może mnie z góry wyrzucić z pole position. Ale i tak Was dojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Mnie niestety live raczej nie będzie więc też mocka ustawię. Żałuję zajebiście bo draft to 70% całej zabawy. Mała prośba - nie zabierajcie mi Szczęśliwego Jędrka Kogo? Geno? Nie ma sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Myślałem, że to Ty w niego tak wierzysz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Od mojego "faworyta" to wy sie panowie odczepcie Nie bycie na live drafcie stawia dana osoba w duzo trudniejszej sytuacji, kiedys przez problemy z kompem dopiero zalogowalem sie na 4 runde, 1 runde wzieto mi Alexandra rb z Seahawks wtedy juz slaby, druga runda jakis rb z Broncos ktorzy jak Pats co mecz mieli innego bohatera, trzecia runda jakis kolejny pierdola rb, sam jak wlazlem i mialem pol sec na wybor wzialem R.Wayne'a ktorego Payton zajebiscie wywindowal na elite i to mi uratowalo dupe. Koncowy efekt 8 miejsce na 12 ekip. Waivers i trajdy cos pomoga oczywiscie ale duzo zalezy od szczescia kto stanowi szkielet ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Nie wiem komu do głowy przyszło żeby grać na yahoo w fantasy.. Na NFL.com jest też fantasy ale z DOPRACOWANĄ apką. Tutaj na apce nawet mocka ustawić nie można.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 No nie da się mocka z naszymi zasadami, ale jest coś takiego jak http://draftwizard.fantasypros.com/simulator/?sport=nfl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Dobra zaczynamy jutro o 18:30. Jest już przyszykowany najgorszy pick dla Danpa, reszta zostanie wylosowana o 18. AF9 szykuj komputer, co by Ci nikt Geno nie zakosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Może mi ktoś napisać zakładka po zakładce, jak zrobić własny mock na draft? Chodzi mi o taki draft order, który automatycznie wybierze pod moją nieobecność najbardziej pożądanego przeze mnie zawodnika. Tutaj są jakieś zabawy w mocka ale k**** nie ma czegoś takiego o czym ja piszę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Draft -> Pre-Draft Player Rankings -> Edit My Pre-Draft Player Rankings. Jakby Ci nie szło to możesz mi podrzucić swoje hasło i wrzucę Geno na pierwsze miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ja w sumie nie chcę wybierać z jedynką, bo w NFL nie ma takiego LeBrona, który wiadomo, że będzie cyferki robił, a za to czekanie na swój pick w drugiej rundzie przeciąga się w nieskończoność i możecie zakosić wielu dobrych grajków (aczkolwiek mam nadzieję, że będziecie c***owo wybierać ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Dzięki Kily. Zrobiłem sobie kilka podstawowych picków. Mam nadzieję, że na 2-3 pierwsze picki wystarczy. Potem się poimprowizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Oby tylko nie okazało się, że na drafcie będą 3 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ja bede na 100%, oby Kily tez, bo nie chce pozniej czytac tlumaczen ze to przez auto draft te baty dostal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Na draft oczywiscie tez bede live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Panowie gdzie to się tam wchodzi w ten draft? Pytam zawczasu, bo gram pierwszy raz i nie chcę potem czegoś spi*****ić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Masz całą zakładkę "Draft" na stronie ligi. Oprócz tego na głównej stronie ligi pojawi się na 15 minut przed draftem po prawej stronie link do okienka z draftem (tam gdzie obecnie widnieje data i godzina draftu i magiczne zdanie "Draft room will open 15 min before your draft time"). W Draft->Draft results na pół godziny przed startem draftu pojawi się lista z rozlosowanymi numerami picków. Zapinamy pasy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Czemu ja widze, ze draft jest o 18.30? Kily chciales bym wszedl na draft na 13 runde czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Przejrzałeś mnie, Danp. A tak serio to z wczoraj: Dobra zaczynamy jutro o 18:30. Jest już przyszykowany najgorszy pick dla Danpa, reszta zostanie wylosowana o 18. AF9 szykuj komputer, co by Ci nikt Geno nie zakosił. Miało być w sumie o 18, ale Skoczek marudził i jest 18.30 (przez pomyłkę wklepałem przez chwilę 19). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi