barcalover Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) @Barca Możesz podać te staty na 2-3 obronę w styczniu? Jasne, DefRtg w styczniu przed 4 meczowym road-tripem, który się skończył wczoraj: http://stats.nba.com/league/team/#!/advanced/?Season=2015-16&SeasonType=Regular%20Season&Month=4&sort=DEF_RATING&dir=-1&DateTo=01%2F20%2F2016 Musisz sobie skopiować i wkleić w przeglądarce, bo coś ucina link. Edytowane 28 Stycznia 2016 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jasne, DefRtg w styczniu przed 4 meczowym road-tripem, który się skończył wczoraj: http://stats.nba.com/league/team/#!/advanced/?Season=2015-16&SeasonType=Regular%20Season&Month=4&sort=DEF_RATING&dir=-1&DateTo=01%2F20%2F2016Musisz sobie skopiować i wkleić w przeglądarce, bo coś ucina link. Dzięki, muszę się nauczyc szukać takie rzeczy. Jednak nie był bym sobą gdybym się sprawie nie przyjrzał i wychodzi na to, że te pierwsze mecze stycznia to praktycznie same mecze z ekipami -.500 tj. zdziesiątkowani Hornets x2 Wolves Denver (wysoki wynik) PTB (wysoki wynik) LAL (wysoki wynik) Sacto (wysoki wynik, blowout) Na plus mecze z Grizz, choć wiadomo, że jak rzucą + sto to jest małe święto i po jednym meczu z Dallas i z Heat, którzy rzucili 74 punkty bedąc od dłuższego czasu w głębokim dole Czy to nie był przypadkiem najłatwiejszy terminarz ze wszystkich ekip lub jeden z najłatwiejszych? Największy wpływ na ten drtg miał mecz z Heat, reszta tych spotkań dupy nie urywa a i są takie mecze, których Thunder powinni się raczej wstydzić - z Kings, LAL i PTB Czemu nie wspomniałeś o tym terminarzu? Słusznie kolega zarzuca Ci przesadne koloryzowanie gry Thunder, bo stat nawet i fajny, ale jak już się bliżej przyjrzeć to już nie jest tak kolorowo. Niezbyt to obiektywne spojrzenie na sprawę, ale może się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Czy to nie był przypadkiem najłatwiejszy terminarz ze wszystkich ekip lub jeden z najłatwiejszych? Nie wiem, nie sprawdzałem – ale sprawdź to, bo bardzo chętnie się przekonam, czy faktycznie ten terminarz był najłatwiejszy w lidze. W każdym razie ani to 3 miejsce w rankingu, ani też trudność terminarza nie ma tutaj kluczowego znaczenia. Pisałem o poprawie obrony Thunder, w odniesieniu do ich wcześniejszej gry, ponieważ kp11 napisał, że "ciągle dzieje się to samo" w OKC. To nieprawda – w grudniu np. mieli DefRtg 6 w lidze, a przeciwników o wiele lepszych, niż w okresie stycznia, który przytoczyłem. Czemu nie wspomniałeś o tym terminarzu? Słusznie kolega zarzuca Ci przesadne koloryzowanie gry Thunder, bo stat nawet i fajny, ale jak już się bliżej przyjrzeć to już nie jest tak kolorowo. Bo akurat w tym przypadku terminarz nie ma wielkiego znaczenia. Thunder od początku mają rywali łatwych i od początku przytaczam ich DefRtg, który z miesiąca na miesiąc się poprawiał do momentu 4 meczowego road-tripu. W listopadzie mieli obronę nr 9 w lidze, w grudniu nr 6, a w styczniu do momentu, o którym pisałem nr 3. Nie analizowałem tego dogłębnie, więc nie pisałem też, że w grudniu również się poprawili, mimo meczów z Cavs, Bulls, Hawks, Heat itd. Jakbyś wykazał choć odrobinę chęci zrozumienia tego, co piszę, zamiast po prostu się czepiać, to znalazłbyś w moim poście, znajdującym się nieco wyżej w tym temacie coś takiego: Nasz kalendarz nadal dość łatwy, pozycja na zachodzie mimo wszystko wygląda na bezpieczną, a spadek poniżej 4 seeda jest raczej w tym momencie mało prawdopodobny. Niezbyt to obiektywne spojrzenie na sprawę, ale może się mylę. Możliwe, że po prostu nie zrozumiałeś kontekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Lowe tym razem o Thunder: http://espn.go.com/nba/story/_/id/14694045/the-thunder-youth-talent-take-western-conference-elite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 /\ podnieciła mnie luźna propozycja Zacha Lowe o możliwym pozyskaniu C-Lee albo PJ TUCKERA (!!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 O Lee i Tuckerze już sporo osób mówiło wcześniej i nie jest to wykluczone, bo DJA i McGary mogą spokojnie polecieć przed trade deadline. Problem z Lee jest taki, że Memphis mają sporą szansę na nas trafić w PO i mogą nie chcieć wzmacniać Thunder. A Tucker mi się aż tak bardzo nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Piszę na blogu o drugiej części sezonu Thunder i ich obecnej formie: http://godofthunderpl.blogspot.com/2016/02/co-juz-wiemy-o-thunder-co-powie-nam.html Dajcie znać, jeśli Was wkurza wrzucanie przeze mnie tych linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 moze wrzucaj tekst w formie postu pod linkiem, ktos cie zacytuje moze wyjdzie jakas dyskusja czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kp11 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ja wiem, że Vivek to raczej idiota, ale to co zaproponowałeś nie ma żadnego sensu. Sacto pozbywają się Gaya w zamian dostając idiotę i cancera. Nic w tym trejdzie nie gra. Przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Do Ronda i DMC dorzucić Lanca? Jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 To się nazywa zaćma hejtera, która nie wybiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Waiters i Singler to jeszcze gorzej niż Lance . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Co Wy na to? Ja na to, że to jedna z najbardziej idiotycznych propozycji wymiany jakie widziałem przez bardzo długi czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) to chyba tych od Jaggy'go nie widziałeś ;] Propozycja wymiany: Deron Williams + B.Lopez za Nash Lin Hill Boozer Ellington i Sacre Bierzecie? Edytowane 9 Lutego 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 to chyba tych od Jaggy'go nie widziałeś ;] Swoja droga jaggy dawno sie nie pokazywal chyba, a szkoda bo jakis ranking by mogl zapodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ja na to, że to jedna z najbardziej idiotycznych propozycji wymiany jakie widziałem przez bardzo długi czas. w sensie ze wymienianych jednoczesnie jest 3 najwiekszych debili w lidze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kp11 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Sacto pozbywa sie niewygodnego kontraktu gaya, dostaja schodzacego waitersa na pol sezonu i singlera ktorym albo handlowac dalej albo go jakos upchnac w rotacji na pare minut z lawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Sacto pozbywa sie niewygodnego kontraktu gaya, dostaja schodzacego waitersa na pol sezonu i singlera ktorym albo handlowac dalej albo go jakos upchnac w rotacji na pare minut z lawki Weź to usuń póki jeszcze nikt nie widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 to chyba tych od Jaggy'go nie widziałeś ;] nawet nacpany Billy King jakims ciezkim stafem by na to nie poszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi