microlab Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Harrison ma trzy najczesniej przeplacane dary w NBA. Młodość, atletyzm i potencjał. Nie oszukujmy się, ten chłopak, o ile świetnie sprawdzał się w swojej roli, to potencjalnie, jeśli dostałby więcej touches i fajnego trenera/mentora, to kto wie na co go stać. Fundamentals, rzut, skill, to wszystko jest na miejscu. Klucz to głowa (o czym świadczy przepaść w impactcie w drużynę między ostatnim, a poprzednim sezonem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 23 lata, 3 pełne sezony w lidze, misiek jako starter z ponad 30 minutami w PO, 48% z gry i ponad 40% za 3, znakomicie zbiera, dobrze broni z potencjałem na świetną defensywę – w ataku też może jeszcze sporo się rozwinąć. Nie dziwi mnie jego zachowanie i oczywiście mnie nie zdziwi podpisanie go za większą kasę przez GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Barnes pewnie nigdy nie będzie gwiazdą, bo nie jest dobrym kreatorem - ze względu na ograniczony ballhandling i passing. Może być jednak solidnym starterem przez wiele lat, z pewnym rzutem i niezłym postupem. Taki Glen Rice w wersji light. DeMarre Carroll wyznaczył nowy punkt odniesienia i agent Barnesa na pewno będzie się na to powoływał w negocjacjach. W dodatku, jeśli chcesz wyciągnąć RFA, to zazwyczaj musisz przepłacić, więc chłopaki dobrze wiedzą, że latem prawdopodobnie ktoś zdesperowany sypnie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Cap rośnie, rosną pensje zgoda. Jest tylko jedno poważne ale. Cap wzrósł, ale wcześniej podpisane kontrakty obowiązują i obowiązuje podatek za każdego dolara ponad cap. Kontrakt Kandera 70/4 były względnie ok dla Portland, ale dla OKC to zły kontrakt z perspektywy capu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Cześć, Ostatnio mam straszny zajeb i nie mogę na bieżąco śledzić ruchów w NBA, znam tylko największe hity transferowe... W związku z tym mam prośbę- czy ktoś zna stronę, gdzie są podsumowane (np. w formie tabelki) wszystkie ruchy kadrowe z obecnego off season? Z góry dzięki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Cap rośnie, rosną pensje zgoda. Jest tylko jedno poważne ale. Cap wzrósł, ale wcześniej podpisane kontrakty obowiązują i obowiązuje podatek za każdego dolara ponad cap. Kontrakt Kandera 70/4 były względnie ok dla Portland, ale dla OKC to zły kontrakt z perspektywy capu. Nie do końca. Salary cap wynosi 70 milionów. Podatek płacisz dopiero po przekroczeniu pułapu 84,7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Cześć, Ostatnio mam straszny zajeb i nie mogę na bieżąco śledzić ruchów w NBA, znam tylko największe hity transferowe... W związku z tym mam prośbę- czy ktoś zna stronę, gdzie są podsumowane (np. w formie tabelki) wszystkie ruchy kadrowe z obecnego off season? Z góry dzięki. Pozdro http://www.nba.com/freeagents/2015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Woj mówi, że Artest doszedł do porozumienia z LAL i podpisuje roczną umowę. Według Chris Broussarda Tristan zgodził się na 3 letnią umowę za 53 mln, ale to Chris więc może być z tym różnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ron Ron zajebiście, czekam na tego wariata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Bedzi zabawnie ale żeby MWP traktować jako wzmocnienie to chyba raczej nie Choć z drugiej strony dzięki niemu stowka korego jest już ciut bliżej mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 MWP jest niegwarantowany. A jeśli zostanie, to głównie po to, by pracować z Randlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 MWP jest niegwarantowany. A jeśli zostanie, to głównie po to, by pracować z Randlem. jak go wychowa po swojemu to już na pewno Randle będzie my man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Anthony Bennett w Raptors. Można już chyba z pełnym przekonaniem powiedzieć, że zdystansował wszystkich jeśli chodzi o tytuł największego busta ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Myślałem, że trafi do Blazers, ale może w rodzinnych stronach odżyje ... w igrzyskach dla ogórków coś tam pokazał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Można już chyba z pełnym przekonaniem powiedzieć, że zdystansował wszystkich jeśli chodzi o tytuł największego busta ever Ale dlaczego? Bo poszedł do Raptors? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Anthony Bennett w Raptors. Można już chyba z pełnym przekonaniem powiedzieć, że zdystansował wszystkich jeśli chodzi o tytuł największego busta ever Edytowane 26 Września 2015 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Chcałbym być takim bustem co zarobił ponad 60 baniek na parkietach, joseph. Wybór Kwane był irracjonalny jak na tamten moment. Bustem był Jordan jako GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Not even close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Panowie kwame był bustem i to nie podlega żadnej dyskusji, konkurować z nim może jeszcze olowokandi, ale Bennet? Facet zagrał dwa sezony w lidze a wy już go skreslacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi