Xamel Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Samoloty nie uszkodziły rdzenia budynku. Wybuchy paliwa lotniczego nie sa wystarczajaco silne (ani nie maja wystarczajacej temp). Żeby uszkodzić konstrukcję nośna WTC 1\2. Sam wybuch w gorze budynku nie jest wytłumaczeniem kolapsu całej konstrukcji.(w szczególności rdzenia budynku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezioraki Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Samoloty nie uszkodziły rdzenia budynku. Wybuchy paliwa lotniczego nie sa wystarczajaco silne (ani nie maja wystarczajacej temp). Żeby uszkodzić konstrukcję nośna WTC 1\2. Sam wybuch w gorze budynku nie jest wytłumaczeniem kolapsu całej konstrukcji.(w szczególności rdzenia budynku). O matko, Jeszcze raz przypominam, w rdzeń uderzył samolot poruszający się ponad 700 km. Jeżeli to nie dociera, to nic do Ciebie nie dotrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 O matko, Jeszcze raz przypominam, w rdzeń uderzył samolot poruszający się ponad 700 km. Jeżeli to nie dociera, to nic do Ciebie nie dotrze Przypominam Ci, że to była spora dawka żelbetonu, bunkry nie takie rzeczy wytrzymywały, a dostawały z ołowiu, a nie z miękiego plastiku i aluminium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezioraki Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 No dobrze że Tobie ręce opadają bo mi już wszytsko opadło i nie wiem czy wstanie. Robisz sie na jakiegoś eksperta a teraz naprowadzasz nas na jakies tropy Bez kitu co za durnota? Od czasu tego zdarzenia minęło sporo czasu i sporo rzeczy jest niewyjasnionych. Ty chcesz niby wyjasniać a nic nie robisz. To na cholerę taki temat? Dlaczego wieże się zapadły to Twoja odpowiedź ,że samoloty tam wpadły i działały jak pociski. No brechtam. Dalej - rysunek pentagon vs boeing. Czy to jest prawidłowa grafika? No nie kurna taki ekspert jak Ty i nie wiesz że dziura dwa razy mniejsza od rozpiętości skrzydeł huh? I ponadto gdzie sa jakieś nagrania z tamtej strefy? Nie wierze że Pentagon nie ma kamer wokół. Schowali dla siebie do piwnicy. Więcej zagadek niż realizmu, a Ty mówisz ze bedziesz wyjaśniał a dalej mącisz i ręce Ci opadają. No k**** jakbys kiedykolwiek je trzymał w górze Brak słów. Jeszcze raz. To nie jest mącenie tylko dociekanie czy grafika zamieszczona przez Elde odzwierciedla faktyczne proporcje Samolotu i Pentagonu. Skąd wiesz ze tak jest. Ja nie mam pojęcia jaki grafik to zrobił i czy zrobił to dobrze. Dlaczego mam sie odnosić do jakiegoś zdjęcia z niewiadomego pochodzenia. Przeciez to czysty idiotyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 dlaczego staracie się jeszcze z nim dyskutować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ekspert mówi w rdzeń uderzył samolot poruszający się ponad 700 km. I to rozwaliło wieże tak mocno rozbudowanej analizy przy uwzglednieniu wszytskich zmiennych to nigdy nie widziałem dlaczego staracie się jeszcze z nim dyskutować? Ja bo żem sobie drinknał dwa mocne piwa i lampę wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysh Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 kadarka?? mocna rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezioraki Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Przypominam Ci, że to była spora dawka żelbetonu, bunkry nie takie rzeczy wytrzymywały, a dostawały z ołowiu, a nie z miękiego plastiku i aluminium. nie rozumiem tego porównania WTC z bunkrem? Dlaczego wysokościowiec z bunkrem Nie jestem nawet odrobine zdziwionym że wierzysz w spisek WTC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 nie rozumiem tego porównania WTC z bunkrem? Dlaczego wysokościowiec z bunkrem Nie jestem nawet odrobine zdziwionym że wierzysz w spisek WTC Oba mają żelbetonową konstrukcję, bardzo solidną. k****, samoloty o słabe konstrukcje. W Smoleńsku jeden nie był w stanie ściąć brzozy, ale w Nowym Jorku to aż nadto by całkowicie rozwalić ogromny, bardzo wytrzymywały, żelbetonowy konstrukt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezioraki Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ekspert mówi I to rozwaliło wieże tak mocno rozbudowanej analizy przy uwzglednieniu wszytskich zmiennych to nigdy nie widziałem Ja bo żem sobie drinknał dwa mocne piwa i lampę wina Jeszcze raz: - uderzenie samolotów - wybuch paliwa - pożar 3 podstawowe czynniki o których cały czas pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Jeszcze raz: - uderzenie samolotów - wybuch paliwa - pożar 3 podstawowe czynniki o których cały czas pisze. Stephen Hawking się kryje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezioraki Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Oba mają żelbetonową konstrukcję, bardzo solidną. k****, samoloty o słabe konstrukcje. W Smoleńsku jeden nie był w stanie ściąć brzozy, ale w Nowym Jorku to aż nadto by całkowicie rozwalić ogromny, bardzo wytrzymywały, żelbetonowy konstrukt... Boże z brodą uchroń nasz kraj przed niewykwalifikowanymi czeladnikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Przykro mi ale nie znam angielskiego. Tylko rosyjski ale z Rosji to proszę nie wysyłaj nic Wiem że to wstyd i małe inwalidztwo ale posiadam zero zdolności językowych i od 9 lat tłumacz pod ręką I co do Twojego " jedziesz" 90% tekstów napisałem w korkach prowadząc w samochodzie, więc jak argumenty nie trafiają to proszę o odrobinę więcej szacunku ze strony ( nie Ciebie ) użytkowników za tą umiejętność Mogę i po rosyjsku Ci to napisać jeśli sobie życzysz, byle by Ci ułatwiło to odpowiedzi i obiecane ekspertyzy. Nie mniej i tak: Dziura:74 ft. Samolot: 124 ft. Idąc, że nie znasz angielskiego tłumaczę skrót ft. ( choć skoro interesujesz się NBA od 1995 czy tam 2005 roku ) pewnie nie jest on Ci obcy. ft. - miara długości, skrót od "feet" - stopa Teraz trochę matematyki: 124 > 74 Czyli samolot większy, dziura mniejsza. Dalej ze zniecierpliwieniem czekam, tym bardziej że mija trzeci dzień od złożonej obietnicy - na odpowiedzi.. Dwa dni licząc od prośby na proste zinterpretowanie pytań, którą to spełniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezioraki Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) Mogę i po rosyjsku Ci to napisać jeśli sobie życzysz, byle by Ci ułatwiło to odpowiedzi i obiecane ekspertyzy. Nie mniej i tak: Dziura:74 ft. Samolot: 124 ft. Idąc, że nie znasz angielskiego tłumaczę skrót ft. ( choć skoro interesujesz się NBA od 1995 czy tam 2005 roku ) pewnie nie jest on Ci obcy. ft. - miara długości, skrót od "feet" - stopa Teraz trochę matematyki: 124 > 74 Czyli samolot większy, dziura mniejsza. Dalej ze zniecierpliwieniem czekam, tym bardziej że mija trzeci dzień od złożonej obietnicy - na odpowiedzi.. Dwa dni licząc od prośby na proste zinterpretowanie pytań, którą to spełniłem. Jak wytrwam, w co wątpię, potrwa to i tak długie tygodnie. Będę sie starał. Skąd pochodzą te dane odnośnie średnicy dziury po uderzeniu; samolotu, pociągu, rakiety, olbrzyma? Tu masz Eld bardzo ciekawą dyskusję w tym temacie. Zarówno zwolennicy teorii spiskowej WTC i Pentagonu i jak i reprezentujący odmienny pogląd prezentują znacznie wyższy poziom intelektualny od nas ( proszę się nie obrażać, to tylko moja opinia ). Trzeba powięcić trochę czasu na to ale to doskonały wstęp by zainteresować się wnikliwie tematem. Do tego warto samemu korzystać z różnych źródeł by ugruntowić wiedzę. No a później warto wyrobić sobie zdanie na temat tego co najprawdopodobniej miało miejsce http://www.historycy.org/index.php?showtopic=15795&st=0 Edytowane 28 Maja 2015 przez jezioraki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 O matko, Jeszcze raz przypominam, w rdzeń uderzył samolot poruszający się ponad 700 km. wA wiesz to bo ....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezioraki Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 w A wiesz to bo ....? Nie byłem przy rdzeniu w tym czasie ale wiem bo informują o tym takie źródła jak: - encyklopedia, wikipedia, programy Planetę, Discovery, raporty komisji, artykuły popularo- naukowe min. wiedza i zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Jak wytrwam, w co wątpię, potrwa to i tak długie tygodnie. Będę sie starał. Skąd pochodzą te dane odnośnie średnicy dziury po uderzeniu; samolotu, pociągu, rakiety, olbrzyma? Tu masz Eld bardzo ciekawą dyskusję w tym temacie. Zarówno zwolennicy teorii spiskowej WTC i Pentagonu i jak i reprezentujący odmienny pogląd prezentują znacznie wyższy poziom intelektualny od nas ( proszę się nie obrażać, to tylko moja opinia ). Trzeba powięcić trochę czasu na to ale to doskonały wstęp by zainteresować się wnikliwie tematem. Do tego warto samemu korzystać z różnych źródeł by ugruntowić wiedzę. No a później warto wyrobić sobie zdanie na temat tego co najprawdopodobniej miało miejsce http://www.historycy.org/index.php?showtopic=15795&st=0 To już nie o prawdę tylko chodzi, ale również o Twój honor na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezioraki Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Rozwiń myśl bo jak ktoś przeczyta Wasze wypociny na temat tragedii WTC z zewnątrz to pomyśli że koszykówka to nie sport akademicki a zabawa dla neandertalczyków ( zaznaczam ze to zgryźliwy żart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 jako obiektywny obserwator stwierdzam, ze zostales delikatnie styrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezioraki Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 jako obiektywny obserwator stwierdzam, ze zostales delikatnie styrany Konkretnie; z czym zostałem styrany? Uda sie uwierz, grasz dobre piki, to też się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi