vonBaron Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ale te czapy Lopeza na Howardzie w 4Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 I jest WIN. Rekordowy wynik Bobcats chyba spokojny. Bogdanovic MVP.Brook na dobrym poziomie. Cieszy jego gra przeciw Dwightowi, bałem się przed meczem, że dojdzie do gwałtu. Szkoda słabej gry RHJ ale tak się dzieje czasem na 1 roku. Jj starał się chyba najbarsziej w tym sezonie ale szkoda, że nie trafiał na lepszym procencie. Chyba i dla niego i dla Nets lepiej będzie jak się rozstaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 No właśnie, ewentualny trade jak dla mnie tylko z JJ. Głupotą będzie oddawanie RHJ lub Lopeza, który jest liderem i twarzą organizacji mimo podatności na kontuzje. Poza tym nikt lepszy nie przyjdzie. A kto go zastąpi? Bargnani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Kemba ma za mały kontrakt i za JJ nie pójdzie. Ale Kemba + Batum za JJ + Connaughton( czy jak on się zwie chodzi o tego drugiego rooksa Nets co ma kontuzję) lub Larkin(na rezerwę PG) + 1 round pick z 211547979 roku, jeśli jeszcze jest niewymieniony, to okej. RHJ ma zadatki na bycie dosyć podobnym graczem do MKG, przynajmniej jeżeli chodzi o styl gry, więc bez sensu trochę. Edytowane 12 Listopada 2015 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Jestem za. Dzwonimy do Kinga i Jordana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Może do Kinga tak niekoniecznie? Odda jeszcze picki (o ile posiadacie) z 2028 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) W sumie racja. Lepiej od razu do Prokhorova. Zamiast picku da Charlotte pare ton ropy/gazu( kucio daj znać co tam w Hornets wolicie) i będzie gites. :-) Edytowane 12 Listopada 2015 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 King opowiada w mediach, że czas oddawania pieców minął Jak doprowadzi do skutku taki deal jaki proponujecie to jeszcze zmienię o gościu zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Za zbawcę może nie, ale jak to się mówi na bezrybiu i rak ryba. W Conleya niby celują ale zgodzimy się, że to średnio realne. A innych pożądnych pg wolnych ciężko znaleźć. Ewentualnie Jennings ale on po kontuzji więc kto wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ten transfer nie wypali bo w grę nie wchodzą picki Nets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Kucio ale na SG to Eric czy Ben Gordon, bo nie wiem jak bardzo źle życzysz Netsom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Szkoda mi Nets zagrali świetny mecz z GSW. Przez te replay center sędziowanie jest o wiele gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Racja, szkoda, że ich forma jest tak niestabilna. Chociaż niby rośnie po beznadziejnym wejściu w sezon Gdyby np. z Kings, Bucks czy Lakers zagrali jak dziś z GSW czy wcześniej z Rockets to pewnie mieliby chociaż 3 winy. Jack mnie zaskakuje pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 I znowu Nets w 4Q dają się ruchać. Jack drugi mecz z rzędu gra jak superstar. Za to Lopez chyba już nigdy nie wskoczy na wyższy poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Mizerii ciąg dalszy. Mam wrażenie, że Nets się dostosowują do poziomu rywala in minus. Dlaczego nie mogli z Hornets zagrać jak z GSW? Ale są i dobre strony. Jack w końcu zaczyna być niezłym PG. Właściwie to teraz gra tak, że ciężko od niego oczekiwać więcej. O ile wcześniej wolałem Larkina, tak teraz nawet nie ma co porównywać. No i RHJ zaczyna trafiać do kosza Bida z nędzą, ale w porównaniu do pierwszych gier w sezonie teraz nawet fajnie się na Nets patrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 On już wyżej 20-8 nie będzie robił. Pewnie gdyby nie te kontuzje to by wszedł na wyższy poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Jestem po drugim meczu w sezonie. Nawiasem mowiac to tak malo netsow jeszcze nigdy nie ogladalem. Pewnie derby obejrze, a tak to chyba jak cos zaczna troche wygrywac, a nie bardzo sie na to zanosi. Z plusow chyba tylko ten hollins-jefferson podoba mi sie ten chlopak. Mozna nazekac na Lopeza, ze jakiegos tam poziomu nie przeskoczy ale robi swoje. I na koniec zastanawaim jaka trzeba miec mentalnosc przepraszam za wyrazenie "cioty" i grac jak joe johnson. Koles ma chyba w tym roku contract year, a gra jakby dostal ze 100 baniek. Poprostu nie rozumiem jak mozna miec takie mozliwosci wracac do domu i patrzec na siebie w lustro ale on pewnie mowi walic to mam 120 par butow....extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Tylko dwoma punktami przegrali z Cavs, a dziś mimo problemów pokonali Detroit. Nie wygląda to najgorzej, ale jeszcze czegoś brakuje mimo wszystko liczę, że złapią jakis wiatr w żagle (żmudne życzenia) Nie chce robić prezentów Bostonowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Niezły paradoks, że Nets byli chyba najbliżej ogrania GSW w tym sezonie Cavs pokonali ich dzięki game-winnerowi LeBrona. Z kolei z drużynami dużo słabszymi Brooklyn nawet nie nawiązał walki. Od jakiegoś czasu jednak całkiem przyjemnie się na nich patrzy. Niech ogarną skuteczność za 3 i już w ogóle będzie spoko. Jest walka. Wiadomo, że nic nie zdziałają wielkiego, ale krwi niejednemu zespołowi napsują. Brakuje tylko jakiegoś lidera, kogoś kto pociągnie zespół w ostatnich minutach i postawi kropkę przysłowiową nad i. Próbuje taki być Jack i niech próbuje dalej, bo ma potencjał. JJ już nie. Facet starzeje się niesamowicie szybko. przykro patrzeć/ Dobrze, że mają teraz trochę luzu między meczami. Teraz jeszcze u siebie Suns i dopiero w piątek daleeeeki wyjazd do Nix. Pojedynek braci, świetna sprawa. O ile na początku sezonu spodziewałbym się niezłego lania, to teraz powoli zespół z Manhattanu wraca do normalnej w ostatnich latach formy i może być wyrównany meczyk Szkoda, że znów w dole konferencji. Jeszcze Nowy Jork będzie rządził xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Myślicie, że Jj dokończy sezon w Nets? Moim zdaniem nie. Albo pójdzie w wymianie albo, co bardziej prawdopodobne, buyout. Będą teamy, gdzie go przyjmą z otwartymi ramionami. Poza cavs, bo wiadomo z lbj chce grać większość dogorywających wetów, może Bulls, bo problemy Mike'a przedłużają się, a może Atlanta w której mógłby być ważną częścią i grać na starych śmieciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi