vonBaron Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 EDIT Stało się W sumie koniec pewnego rozdziału w Nets, JJ to ostatni z przepłaconych. W składzie jest teraz 13 graczy z czego 2 jest kontuzjowanych (Jack i RHJ). Kiedy RHJ wraca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Za ok tydzień, dwa powinien grać. Trenuje już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Póki co seria 2-0 bez Iso Joe. 2-1 bez Bargnaniego 3-2 od zatrudnienia Seana Marksa. W lutym bilans 5-6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Warto też powiedzieć że w lutym tylko SAS jest lepsze w 3pt%, BKN wyprzedza nawet GSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) A to była wielka słabość za czasów Hollinsa. Ten facet to wielkie rozczarowanie. EDIT Sean Kilpatrick, SG i lider strzelców z D-League wylądował w Nets na kontrakcie dziesięciodniowym. Sean Marks zabrał się do roboty i naprawdę zaczyna ogarniać Edytowane 28 Lutego 2016 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Nikt nic nie napisze o wyczynie Bogdanovicia? Tak wiem że to była tylko Phila ale jednak jak chce to potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Jego gra to sinusoida. Coś czuję, że będą nim handlować. Bardziej cieszą mnie wyczyny Kilpatricka. Jest na drugim kontakcie na 10 dni i mam nadzieję, że zostanie. Edytowane 17 Marca 2016 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Miał wrócić no i w końcu jest Bardzo fajnie Nets wyglądali momentami. To dla mnie spory plus, że nawet w takim sezonie widać walkę i radość z gry (szczególnie po pożegnaniu Hollinsa). BTW, Killpatrick dostał umowę i wcale nie stracił chęci do gry, gościu może naprawdę nieźle punktować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Fatalna nie. Nets brakuje teraz głównie PG i zmiennika dla Lopeza żeby zrobić krok do przodu. Jakieś talenty są, jest z kim pracować i kogo rozwijać. To nie będzie team na mistrza ale może grać fajny basket. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Zgadzamy się w ocenie sytuacji, mam na myśli tylko określenie. Sezon pokazał, że skład wcale nie jest "fatalny" gdy ktoś nim kieruje z sensem. Oglądam Nets i fatalnie to wyglądało jesienią za Hollinsa. Na to nie dało się patrzeć. Brak skilla, talentu, woli walki, co jeden gracz to większe rozczarowanie. A teraz oczywiście nie ma wielkiej różnicy ale ciężko mi określić sytuację tym samym przymiotnikiem gdy fajnie mi się patrzy na ich grę. Sytuacja jest słaba, niewesoła ale nie taka fatalna. Przynajmniej IMHO Oczywiście o ambicjach mistrzowskich nie mówię, raczej o fajnej grze bez załamywania rąk i bólu oczu od patrzenia. Jak chociażby dziś Są talenty RHJ, McCullough. Jest Lopez i Young. Cholernie cieszy mnie Kilpatrick bo facet ma to, czego brakuje Larkinowi, Bojanowi, Sloanowi - regularność. Miło się patrzy na gościa. Mówił, że to było jego marzenie, nie dość, że NBA to jeszcze gra niedaleko domu w NY. I to widać. Brak picków to oczywiście porażka ale małymi kroczkami... A propos, znamy stroje i logo Long Island Nets. Dia mnie rewelacja Kolorystyka znana z NJ i... New York Nets Edytowane 25 Marca 2016 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak sobie przeglądałem listę FA którzy mogli by zasilić Nets. Jest kilka fajnych nazwisk, oczywiście nie liczę na Durexa ani LeBrona ale taki DeRozan jak najbardziej w zasięgu czy Drummond. Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez vonBaron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja się na nic nie nastawiam bo może być różnie, ale bardzo podoba mi się to, co Marks mówi o kulturze organizacji. To + centrum treningowe + miasto może kogoś niezłego skusić. DeRozan? Byłoby super, ale IMHO albo zostanie w Raptors. Jeżeli miałby odejść to pytanie czy nie skusi go LA, skąd przecież pochodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jest jeszcze kilku ciekawych graczy. Nieważne kto przyjdzie to gorzej jak teraz już nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Nie ma co się spodziewać jakiegoś niewiadomoczego. BKN powinien się próbować wzmocnić przez FA nawet trochę przepłacając, bo trzeba próbować walczyć o kogoś kto powalczyłby o fajny wynik z Brookiem Lopezem i Tadkiem. Tak długo jak nie ma picków i jest ta dwójka pod koszem to nie ma co bawić się w jakieś tankowanie. Ktoś legitny na 2/3 i na 1. Może Batum plus na pg Delly? Próbować imo warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dokładnie. W sumie to Nets mają być w wielkiej (_;_) ale tak sobie myślę, że najgorszy moment jest właśnie TERAZ a mimo to wciąż zdarzają się im gry, które oglądam z przyjemnością. Przykłądowo: jakiś interesujący FA (no i ogarnięty PG!), zatrzymanie Lopeza i Younga, rozwijanie RHJ i będzie fajny sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Conely lub Rondo i Batum i będę zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 O Rondo bym nawet nie pomyślał. A to w sumie ciekawy target. Choć za gościem nie przepadam to za odpowiednią kasę i na odpowiednio długim kontrakcie ( max 3 lata na moje) to nie głupi pomysł. Zobaczymy czy ten Brooklyn i Marks kogoś przyciągną. Ważne co by kolej ych picków nie oddać. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Już widać że Marks takim idiotą jak King nie będzie. To chyba najlepsza rzecz jaka przytrafiła się Nets w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Marks właśnie zwolnił jednego ze swoich asystentów, który jeszcze działał za kadencji Kinga. Nowozelandczyk nie bawi się w tańcu, jak na razie podoba mi się jego robota BTW pls tylko nie Rondo! Nie trawię go i jest overrated :> Conley'a lubię, ale jest po kontuzji i czy to gracz wart 20-24mln za sezon ? No nic zobaczymy co będzie, ale Marks wydaje się gościem z głową na karku. PS Te barwy drużyny z D-Lig są fajne (może lepsze niż biel i czerń) i właśnie przypominają stare dobre NJ Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 po Conleya ustawi się dluga kolejka a wy się zastawnawiacie czy go nie przepłacić Phil rzuci mu maxa byle by tylko zamienił Memphsi na NYC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi