Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2015/16

mycek

Rekomendowane odpowiedzi

wygląd jak wygląd ale w główce nadal pusto, a może inaczej(bo w sumie to bycie "zaradnym" jest przejawem inteligencji, ale znów bufon [oderwany od rzeczywistości] to z niego nieziemski), z mikrofonem to on ma duży problem.... dzisas co on za głupoty wygaduje i to jeszcze przy koleżkach z zespołu.

Edytowane przez Barsa

Pewność siebie bardzo dobra cecha, ogólnie u człowieka a nie tylko koszykarza, ale jeżeli występuję w nadmiarze u takich gości jak Rose to nie wiem do końca czy to dobrze....

No czekam na sezon, jeżeli treneiro tego nie ułoży do będzie dupa i tyle.... bo dla mnie samo wejście do 2 rundy to dupa, trzeba wreszcie grać choć o finał....

Derrick Rose has a left orbital fracture and will have surgery

Timetable for Rose's return to the floor will be updated after the surgery tomorrow.

zlamanie oczodolu i gra w masce przez jakis czas

ciekawe kto mu na treningu (?) przywalil ? bo chyba samo sie to nie dzieje...

Edytowane przez jordan20

Kur*a jego wypowiedź na media day była dłuższa niż udział w treningu...

A propos rosea i jego kontraktu w 2017 wypowiedział się Jimmy

"He can talk about unicorns and rainbows for all I care. Just help us win some basketball games

Chyba już wiemy kto mu przypier...

Ten konflikt ktoś musi zażegnac, lub rozwiązać w inny sposób bo team na tym tylko ucierpi. Jeśli Rose dalej będzie takie głupoty opowiadał a nie przełoży się to na wyniki to niech spier...

Widocznie Bóg stracił cierpliwość i pokazał że lecieć w kulki to nie z Nim bo wtedy chodzisz o kulach.

Coraz bardziej do niego pasują jego inicjaly.

Niestety język bardzo trudno sobie skoontuzjowac podczas gry w kosza no chyba że udajesz Jordana.

Edytowane przez ignazz

Pamiętamy jak spree skonczyl

Rose musi zrozumieć że minęło kilka lat od jego MVP se,onu i co ważniejsze minelo kilka poważnych operacji

Nie jestem fanem stwierdzenia że Rose się skończył, albo że powinien oddać team Butlerowi.

Po pierwsze Jimmy na razie zagrał jeden dobry sezon, do tego w Cy, więc istnieje obawa, że poziom jego determinacji się zmniejszy, na czym uciermi jego gra.

Derrick jest chyba za mało inteligentny żeby stwierdzić samodzielnie iż tylko wspoldzielac odpowiedzialność z kimś może pokonac Cavs i wreszcze zagrać w Finale. Pytanie czy w jego otoczeniu znajdzie się ktoś, kto muto wyjasni

Być może Butler jest kimś, kto będzie w stsnie być liderem wespół z Derrickiem, choć ja na razie na zimno do tego podchodzę, tym bardziej ze tymi komentarzami mnie do siebie zrazil równie mocno co Rose pieprzeniem o kontrakcie

Nie jestem też zwolennikiem Twojej teorii, żeby Jbucket stał się alfą w Bulls bo na to jest chyba jednak za krótki i wyżej dupy nie podskoczy.

Na te chwile nikt w Bulls nie wydaje mi się odpowiednim kandydatem na lidera i to jest duży problem.

Nie każdy jest idealna druga opcja jak Gasol, Jimmy i Derrick muszą to sobie dla dobra zespołu sami poukładać. Przydslby się Hc z odpoeiednom podejściem, umiejętnością rozwiązywania takich problemów, choć na tylke żeby na boisku nie było to przeszkodą. Czy Hoiberg, koleś uważany za kumpla zawodników, jest do tego zdolny?

Shaq z Bryantem mogli zrobić 3peat...

Edytowane przez josephnba