josephnba Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) O kutfa No i widzisz Rappar przespales impreze Praca zmianowa zabija poczucie czasu Edytowane 17 Stycznia 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pippen Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam Meczu nie oglądałem, chociaż nawet miałem zamiar - obudziłem się na końcówkę 2 kwarty, ale wynik jaki był zachęcił mnie jedynie do tego, żeby iść spać dalej Wiem, że statystyki nie oddają rzeczywistego obrazu, ale wynika z nich, że na mecz stawiło się raptem 4 zawodników: Róża 12-22 - 29 pkt Jimmy 7-16 - 23 pkt Portis 7-14 - 16 pkt Moore 6-9 - 13 pkt Reszta to równie dobrze mogła chyba zostać w szatni, skuteczność wręcz zatrważająca jak na poziom NBA - szczególnie w przypadku Miroticia, Gasola, Snella i Douga - we 4 mieli wręcz zajebistą skuteczność - 2-27, czyli około 7,5% co to qrva było. Skuteczność całej drużyny to biorąc pod uwagę 6 niżej wymienioną i ich indolencję rzutową była i tak chyba niezła - 37%, ale żeby FG za 3 punkty wynosił 5% - 1!!!! na 20 rzutów wpadł to chyba jakiś rekord jest. Mirotić 0-5 - 0 pkt Gasol 0-8 - 1 pkt Snell 1-8 - 2 pkt McDermott 1-6 - 3 pkt Brooks 1-4 3 pkt Gibson 2-6 - 4 pkt Z taką grą to wynik z mistrzem i najlepszym zespołem obecnego sezonu nie mógł być inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja mecz zobaczyłem i utwierdziłem się w przekonaniu, że jak Niko nie trafia z gry to nie przydaje się do niczego. Snell chociaż próbuje bronić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Wiadomo w końcu czy jest jakaś szansa na powrót Noah do końca sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Gasol nas zniszczyl, poprostu zniszczyl. brawo. przyznam bez bicia, mialem nadzieje ze Varejao bedzie naszym Gasolem, a narazie mamy kopie Haywooda, w dodatku trzymanego na lawce jako best-kept-secret. 9/22 dawno nie bylo takiego spotkania w ktorym bym widzial taka biede z kreski. skutecznosc na poziomie pogromu z GSW. Mozgov wpadl do dziury i wyglada ze kopie dolek coraz glebiej. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Chyba nikt tego nigdy nie zrozumie, zresztą jakiś psychofan Cavs już to kiedyś napisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Śmieszą mnie skróty z meczów CHI, normalnie chyba wszystkie punktowe akcje Rose'a są pokazane , no nie ważne, że 15 innych rzutów spudłował... status gwiazdy nawet tu działa... wyglądaj jakby to on przyczynił się głównie do wygranej. Jak jakiś przeciętny Amerykanin tylko to ogląda, to nie ma co się dziwić opiniom na forach, że Rose i Butler to dobra "para" do budowania na przyszłość. Tak szczerze to po tych głupotach w CLE, no i dość niemrawej reszcie stawki to jakby CHI się ogarnegło i zajęli 2-3 miejsce, to możliwy nawet finał jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 nie oglądam skrót'uff, ale w całym meczu mimo przestrzelenia nastu layupów Rose mógł się podobać. fakt ma kompleks krowy lebrona i normalnie by się nie zesrał i trafił parę koszy więcej ale w końcu od kilku gier jest agresywny w kierunku kosza. gdyby bulls zrobili coś na sf miast grać kompletnie nieprzewidywalną grupą graczy mogło by coś zaklikać w końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie rozumiem tego porownania w zaden sposob. ze bedzie karal z pol dystansu, tyle. nie porownuje do gry pod obrecza bo tu nie ma wogole sensu. tylko karanie z pol dystansu, albo az tyle. to sie nie wydarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Porownywac jumperek Vare do Gasola? Bluznisz waszmosc! to byla nadzieja. pozatym obaj nie robia juz jumperkow (napewno nie AV), tylko takie demoralizujace stojaki. AV zaczal tak probowac grac ale nic z tego na dluzsza mete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 A to on kiedyś potrafił rzucać? Na poziomie Gasola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Tak w sumie to trochę szkoda, że Wschód tak dobrze gra, bo byśmy mieli dwa picki w tym drafcie.... ale może to się zmieni, tylko trochę boję się, że Sacto coś odwala i tak będzie dupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Rose się zaczyna sypać. Bulls guard Derrick Rose has left Chicago's game against the Miami Heat with lower back and right hamstring injuries. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valus Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Wade zrównał z ziemią Butlera. Czy kogoś wkurwia selekcja JB? odkąd stał się "gwiazdą", to zaczął napierdalać przez łapy, czasami z tak głupich pozycji że aż ręce opadają. Jak tak ma "liderować", to już wolę Różę na jednej nodze. Koleś najbardziej efektywny jest kiedy atakuje obręcz, ale po co to robić? efektowniej jest wsadzić piłkę do kosza z 20 metrów między łapami obrońcy i najlepiej jeszcze z pół obrotu. lol Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Valus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Głupoty piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Bulls bez Niko jakoś do ASW Sypie się roster Noah, Junior, Rose, Niko Kto teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rettz Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Mam nadzieję, że to pierwsza i ostatnia porażka Bullsów z ich tripu na west. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Mam nadzieję, że to pierwsza i ostatnia porażka Bullsów z ich tripu na west. narazie to pierwszy blowout : ) na porazke przyjdzie czas, jak podejma rekawice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqjordan Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Oj Byczki, Byczki. Ssiecie ile się da. Jak tak dalej pójdzie to przed ASW już będziecie poza PO... Wysłane z mojego Q5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 A ja napiszę tak Gasola możemy już skreślić w przyszłym roku, jak tak dalej pójdzie to i Butler sobie pójdzie w pizdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi