TuPalnik Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Lepiej niech odpocznie niż mialby się polamac na amen PO będzie i tak porażka z tym rosterem Nie no niech odpoczywa pewnie. Tylko chodzi o to, żeby nie okazało się, że z głupoty zrobi się nagle groźna kontuzja. Nie wiem ale może jakby nir weszli do PO to może właściciel się obudzi i wywali Paxsona z Formanem i wstrząśnie tą drużyną. Powoli mnie zaczyna denerwować poziom nieróbstwa w tym front office Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Zaopomnij Hajs się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73x Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Podobno nic poważnego i w poniedziałek może nawet zagrać. Nie wiem czy to potwierdzone przez klub, ale takie chodzą słuchy. To kto za niego w AS w Toronto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 To kto za niego w AS w Toronto?a kogo to interesuje? Choć w sumie to najlepsze co się zdarzyło Kanadzie w tej dekadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Jimmy wrócił do domu więc przed ASW nie zagra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 korver, asik, watson, brewer, deng, belinelli, nate Bulls sa 5-12 w ostatnich 17 meczach. Jesli nie chca dołożyć to grupy w pierwszej linijce Gasola, to powinni nim tradować i to jak najszybciej. Pau ma fatalny body language, wyglada jakby nie mogl sie juz doczekac konca sezonu w Bulls. Oczywiscie wtedy 23 atak stanie sie 30, a Butler pewnie obnizy loty bo Gasol to jego "aniol stróż", ale cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctulu1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Szczegolnie ze mowi sie o przebudowie Bykow w offaeason pasujacych do koncepcji Freda,Gasol nijak do niej nie pasuje wiec powinni go wymieniac jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Szczegolnie ze mowi sie o przebudowie Bykow w offaeason pasujacych do koncepcji Freda,Gasol nijak do niej nie pasuje wiec powinni go wymieniac jak dla mnie. wymieniac nei ma po co, bo nikt im nic nie da w zamian. FO liczy poprostu ze Pau bedzie sie jeszcze chcialo i chca miec z niego minimum pozytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 https://twitter.com/JeffZillgitt/status/697128590719197184 Butler wypada na 3-4 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 https://twitter.com/JeffZillgitt/status/697128590719197184 Butler wypada na 3-4 tygodnie niezle, teraz sa chyba 2 games ponad strefa playoff, w lutym jeszcze praktycznie wszystkie mecze do przegrania, minus LAL...jak to w Chicago Bulls mowia, "see red" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Ja znalazłem coś takiego http://www.usatoday.com/story/sports/nba/bulls/2016/02/09/chicago-bulls-taj-gibson-pau-gasol-teams-smell-blood-nba-losing-streak-eastern-conference/80054648/ Ogólnie można chyba wywnioskować, że Tadzik nie jest zadowolony z kierunku zmian (no i nic dziwnego). Ja bym poważnie zastanowił się latem czy jest sens go trzymać czy nie lepiej dać mu grać w CY gdzie indziej a samemu iść swoją drogą. Mam też nadzieję, że Pau z Noahem się wypną na Bulls a Derrick ZA KULISAMI powie, że następnego lata poważnie rozważy odejście. Może to zmoywuje Formana do poważniejszych ruchów. Pozyskanie młodego PG by było ok, bo Brooks to ostatnio parodia zawodowego koszykarza. Oddanie Snella w pizdu też byłoby spoko, McDermott wydaje się ostatnio bardziej regularny rzutowo od Snella i dałbym mu jeszcze co najmniej rok. Pozbycie się kwiatków typu Cameron Baircośtam i Kristiano co jeździ Felicją to mus. Portis to projekt narazie i za samą energię dałbym mu szansę. A Fredzio powinien dostać skład zbudowsny pod jego system i asystenta z doświadczeniem jako HC w NBA który pomoże mu czasami zapanować nad stresem i nerwami bo to gościa paraliżuje. Ktoś doświadczony może go dużo nauczyć. Może to mażenia ściętej głowy ale co mi zostało. Bulls c***nia o Nets nie wspomne. Jak żyć k**** ! Edit. Zapomniałem o naszym prywatnym Brodaczu Niko Miroticu. Osobiście straciłem w niego wiarę, bo zrobił duży regres rok do roku ( eye test, nie wiem jak statystycznie). Dałbym mu szansę, ale biorę na dziś młodego Portisa nad nim i jeśli pojawiłaby się oferta za Niko z młodym centrem lub pg to bym się mocno zastanowił Edytowane 9 Lutego 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rettz Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Gasol na Allstars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Podobno kibice Bulls chcą zrobić petycję żeby zwolnić Formana z roboty! Podpisujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Petycja już jest! http://pl.petitionbuzz.com/petitions/fire-gar-forman Ja już podpisałem. Może sam fakt istnienia takiej petycji kogoś zmotywuje do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teppis Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Panowie, myślicie że można u buka stawiać na Hawks? Wydaje mi się że Bulls bez Butlera to całkiem inna drużyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Stawiaj, jak wygrasz 30% dla mnie za dobrą rade, jak przegrasz co złego to nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Hawks gdzie wkurwiaja płytkami o oddaniu Ala i Jeffa? Nie wchodzę w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Oglądając Bulls czuję się jak kibic Lakers z poczatku rs... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 To zmień postawę bo ciągle narzekacie!Kibic Lakers buduje napięcie na PLAN 2016, śni o potedza za rogiem a w sierpniu jest zadowolony ze składu który spokojnie wchodzi do PO!W październiku po SL i meczach kontrolnych jest zadowolony. W listopadzie wszystkiemu zaprzecza i zarzuca ze wrzucamy go do wspólnego worka. Mimo historycznie słabego sezonu tworzy 300 stron w temacie. No i raz do roku chce wypalenia trenera. Pisałem ze Hawks grają na wkurwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 iggy od tego bolą oczy może oni potrzebują jakiegoś uzdrowiciela? kaszpirowskiego np? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi