TuPalnik Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Może jestem za bardzo przeczulony ale takie jest moje osobiste odczucie dotyczące jego rzutów. Co do ostatniego rzutu to czuję, że tak po prostu wyszło. Plan mógł być inny ale gra to zweryfikowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 ja tak popatrzył w ten weekend teraz live popatrzył gdzie to taka różnica? chłop inne piątkę zrobił i tak deska dupa rose paliatyw butler cegła mcdermott rzuca fakt,ale jak ma zrobić coś więcej to palpitacja noah dziś w końcu dunka zrobił to mordę darł jakby marleya ożywił ale i tak kosz to przeciwnik nie punkt. czyt. kolega rosea bida i nędza tak to widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) nie mozna brac druzyny, ktora startuje Snellem na serio... 37-20, q1, biegaja, staraja sie. Wyglada to tak jakby Gasola starali sie oszczedzac, coby nim mogli pograc do 2020-21 roku. Nikt nie zbiera, pilka nie chodzi. 16min gry, CHA @50... gdzie jest Kirk! Edytowane 4 Listopada 2015 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctulu1 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Mam chociaz nadzieje ze wpusci Portisa na chwile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 stats spotkania Bulls bez chociażby jednego bloku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctulu1 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Mam wrazenie ze sie poddali jeszcze przed spotkaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Mam wrazenie ze sie poddali jeszcze przed spotkaniem... Poddać się przed spotkaniem to można w przypadku meczu z GSW, może z Cavs czy Spurs, ale nie przed meczem z Charlotte, które do tej pory wyglądało jak tylko poziom wyżej od 76ers.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Poddać się przed spotkaniem to można w przypadku meczu z GSW, może z Cavs czy Spurs, ale nie przed meczem z Charlotte, które do tej pory wyglądało jak tylko poziom wyżej od 76ers.. Hornets przegrali dwa mecze jednym posiadaniem, nie wiem skąd wysnułeś podobny wniosek. Zresztą te 130 punktów dzisiaj zupełnie temu zaprzecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Meczu z Hornets nie miałem okazji zobaczyć, ale widzę, że Portis zadebiutował. Coś więcej o jego grze w tym meczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbytek Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 widać że wystarczył MJ na meczu i zaraz byki się poddały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Nie miałby kogo MJ straszyć, tylko Chicago i nie miałyby Byki kogo się bać, tylko MJa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Kurde niech Jennings wyzdrowieje to chętnie go przygarnę do Chicago. Jak sobie przypomne jak grał do czasu kontuzji rok temu to biorę w ciemno. Chicago w tym roku brak agresji w obronie. A Derrick tak do serca sobie wziął co by nie rzucać z głupich pozycji, że przestał rzucać w cale. Tak źle i tak nie dobrze. We frontcourcie niby dużo graczy a i Gasol i Gibson nie są sobą jakby. Nie mają w oczach woli walki i przekonania. O Noahu nie wspomnę. W Portisie nadzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Hornets trafiają najwięcej trójek na mecz w lidze. Więcej od GSW. To glowny powod tej mini-poprawy ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Gasol jest chyba ciut przemeczony eurotripem, do tego wydajecsie że średnio mu leży gra Hoiberga, ale moge sie mylic Dziś Thunder. Nie pamietam czy kiedykolwiek Bulls wygrali z nimi kiedy na boisku był Durex i Russ, a ostatnia porażka na te dwójke podziała pewnie jak zapalnik i dzis sie spodziewam pogromu, tym bardziej ze po obiecujacym początku Bulls grają koszmarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Gasol jest chyba ciut przemeczony eurotripem, do tego wydajecsie że średnio mu leży gra Hoiberga, ale moge sie mylic pewnie mu każe trójki rzucać drań!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Dopóki Thunder nie ogarną strat i 2nd unitu, to żadnych pogromów nie będzie, a wtedy wiadomo - końcówka może siąść jak ze Spurs i Magic, albo ją zepsujemy jak w ostatnich 2 meczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Rose Qrwa nareszcie przejrzałeś na to kiprawe oczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Łał co za mecz! Nie wieżyłem w win ale udało się. Nie wieżyłem w DRose sle przebudził się i dał nadzieję. Choć ocena jego gry z meczów poza tym z OKC jest z grubsza jasna to Derrick pokazał, że może w ChiTown jest jakiś plan i jego mniejsza aktywność w niektórych spotkaniach jest z góry po coś planowana. Poczekamy zobaczymy. Nie ma co sezonu oceniać po tygodniu czy nieco więcej gry. PS. Fajnie, że Doug wszedł do S5. Dalej to noga w obronie ale i tak daje dużo więcej niż Snell Edytowane 6 Listopada 2015 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Fajnie ze Fred zna znaczenie słów rotacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Typowy Rose, teraz znowu kolejne kilka meczów grania padaki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi