zbytek Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 W Chicago nie będzie small/big lineup tylko sad/happy lineup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 hahhaha Rose co za fryzura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 chciał sie przypodobać Jimmyemu po tym ja mu w serii z Cavs nie podawał albo jakiś grubszy zakład poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Czemu, dla mnie spoko wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) wygląd jak wygląd ale w główce nadal pusto, a może inaczej(bo w sumie to bycie "zaradnym" jest przejawem inteligencji, ale znów bufon [oderwany od rzeczywistości] to z niego nieziemski), z mikrofonem to on ma duży problem.... dzisas co on za głupoty wygaduje i to jeszcze przy koleżkach z zespołu. Edytowane 29 Września 2015 przez Barsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Dokładnie, nie miałem pojęcia, że jest aż tak tępy. I naprawdę ciężko tutaj uznać to słowo za obraźliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Aż się chce wyrwać mikrofon Pewność siebie to dpbra cechą u kos,ykarza, ale jeśli idzie w parze z niskim IQ zaczynają się problemy Oby coach miqlcsposob, żeby go trzymać w ryzach na boisku, bo jeslu nie, Bulls będą w takiej samej dupie co za Thibsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Joseph szpanuje blueberry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 A paluszki już nie te.... Post wygląda jakbym ja to pisał z samochodu jadąc na a1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Pewność siebie bardzo dobra cecha, ogólnie u człowieka a nie tylko koszykarza, ale jeżeli występuję w nadmiarze u takich gości jak Rose to nie wiem do końca czy to dobrze.... No czekam na sezon, jeżeli treneiro tego nie ułoży do będzie dupa i tyle.... bo dla mnie samo wejście do 2 rundy to dupa, trzeba wreszcie grać choć o finał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Cytat Derrick Rose has a left orbital fracture and will have surgeryTimetable for Rose's return to the floor will be updated after the surgery tomorrow. zlamanie oczodolu i gra w masce przez jakis czas ciekawe kto mu na treningu (?) przywalil ? bo chyba samo sie to nie dzieje... Edytowane 29 Września 2015 przez jordan20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ze niby sam sie lokciem w oko? Raczej wykluczone. Sie preseason jeszcze nie zaczal, a juz sie 2 uszkodzilo. Niech mi sie jeszcze tyko durant polamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Kur*a jego wypowiedź na media day była dłuższa niż udział w treningu... A propos rosea i jego kontraktu w 2017 wypowiedział się Jimmy "He can talk about unicorns and rainbows for all I care. Just help us win some basketball games Chyba już wiemy kto mu przypier... Ten konflikt ktoś musi zażegnac, lub rozwiązać w inny sposób bo team na tym tylko ucierpi. Jeśli Rose dalej będzie takie głupoty opowiadał a nie przełoży się to na wyniki to niech spier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Najlepsze jest to że gościu w każdym wywiadzie mówi że zawdzięcza wszystko Bogu i jest wdzięczny i tak religijny a dyma klijentki na spole z całą ekipą czarnuchow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Cytat klijentki proszę cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Widocznie Bóg stracił cierpliwość i pokazał że lecieć w kulki to nie z Nim bo wtedy chodzisz o kulach. Coraz bardziej do niego pasują jego inicjaly. Niestety język bardzo trudno sobie skoontuzjowac podczas gry w kosza no chyba że udajesz Jordana. Edytowane 30 Września 2015 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Petarda Sam Smith: Butler on Rose taking facial elbow: “Didn’t really see the play. I was probably too busy waiting for the ball to come back to me.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Butler też przegina palę. Od pierwszego dnia obozu robi w mediach gówno i to źle dpa całego zespołu Tymi komentarzami wcale sytuacji nie poprawia, mają coas do siebie i luz, pieprzy o jakiś jednorozcach a sam robi dokładnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Pamiętamy jak spree skonczyl Rose musi zrozumieć że minęło kilka lat od jego MVP se,onu i co ważniejsze minelo kilka poważnych operacji Nie jestem fanem stwierdzenia że Rose się skończył, albo że powinien oddać team Butlerowi. Po pierwsze Jimmy na razie zagrał jeden dobry sezon, do tego w Cy, więc istnieje obawa, że poziom jego determinacji się zmniejszy, na czym uciermi jego gra. Derrick jest chyba za mało inteligentny żeby stwierdzić samodzielnie iż tylko wspoldzielac odpowiedzialność z kimś może pokonac Cavs i wreszcze zagrać w Finale. Pytanie czy w jego otoczeniu znajdzie się ktoś, kto muto wyjasni Być może Butler jest kimś, kto będzie w stsnie być liderem wespół z Derrickiem, choć ja na razie na zimno do tego podchodzę, tym bardziej ze tymi komentarzami mnie do siebie zrazil równie mocno co Rose pieprzeniem o kontrakcie Nie jestem też zwolennikiem Twojej teorii, żeby Jbucket stał się alfą w Bulls bo na to jest chyba jednak za krótki i wyżej dupy nie podskoczy. Na te chwile nikt w Bulls nie wydaje mi się odpowiednim kandydatem na lidera i to jest duży problem. Nie każdy jest idealna druga opcja jak Gasol, Jimmy i Derrick muszą to sobie dla dobra zespołu sami poukładać. Przydslby się Hc z odpoeiednom podejściem, umiejętnością rozwiązywania takich problemów, choć na tylke żeby na boisku nie było to przeszkodą. Czy Hoiberg, koleś uważany za kumpla zawodników, jest do tego zdolny? Shaq z Bryantem mogli zrobić 3peat... Edytowane 30 Września 2015 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi