kolek23 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Sprawdziłem to Dwight już ponad 20k stoi nie będzie tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Horford i knight epics. Ale nie mam wolnego slot na razie w aukcjach Wystawiłem ur za 2001. Może coś pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 BTW. Jak mam goals coby wygrać 500 meczy w QG to mam na to 24h czy czas jest nieograniczony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 BTW. Jak mam goals coby wygrać 500 meczy w QG to mam na to 24h czy czas jest nieograniczony?Nieograniczony, aż zrobisz. Każdy goal jest nieograniczony czasowo do momentu jak go zrobisz lub zresetujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dajcie znać czy potrzebujecie epics Uwolniłem sloty. Howard poszedł za 39 k Sam z siebie w 14 postapien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jak tam RC panowie? Walczycie o legendy? Ja na ten moment odpowiadam za 1/4 wszystkich punktów naszego teamu Mam 2250 pts i miejsce ok 1500. Cel to utrzymanie się w top 4000 i legenda. Wolałbym Nasha, ale zanosi się na CP3. Fajnie dropią mi epickie karty, mam już Lowry'ego, Monroe, Millsapa, Zacha Randolpha, Portera i Draymonda Greena do tego kupiłem sobie pierwszą legendę, Chris Bosh za 35k z plusem do najmocniejszej cechy, OFF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Ładnie ciśniesz kolek Clippers wygrają na bank. Było to już widać w czwartek po 2-3h od startu. Sam natomiast odpuszczam legendę. Szkoda mi czasu. Zadowolę się epic foilem. Zresztą dobiłem już do piątki leg pro. Mam Fraziera, Beala, Dantleya, Kempa i Duncana. I...... nie gram nimi, bo mówiąc szczerze lepiej gra mi się piątką epic pro. Dobieranie przeciwników jest skopane w tej grze moim zdaniem. Mając choć 1 leg pro w składzie losuje mi o niebo cięższych oponentów. Sprawdziłem też sytuację gdy mam leg pro w składzie i nie mam na nim rangi leg++ - łatwiejszych losuje mi mając 5x epic pro (a mam wtedy rangę leg++). Tak więc olałem granie leg pro i cepię za pomocą epic pro. Leg pro i leg używam więc tylko w sezonie i w rttc. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Zodd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Mnie poniósł melanż w piątkową noc i cały weekend i niestety nie grałem i też tylko folia epic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 A ja się pochwalę Zaliczyłem drugi finał sezonu i dostałem MVP Tima Duncana. Duo Duncan-Olajuwon na MVP wygląda nieźle, aczkolwiek punktowo jakoś super się nie prezentują.w RC też skonczylem na marnym epic foilu, ktorego sprzedam, bo jest mi zbędny.Co do "dostrajania przeciwników" to ja akurat mam w składzie 3x leg pro i 1 Rare i 1 UR Pro i prawie zawsze wygrywam, przynajmniej póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Co do "dostrajania przeciwników" to ja akurat mam w składzie 3x leg pro i 1 Rare i 1 UR Pro i prawie zawsze wygrywam, przynajmniej póki co.Prawie robi różnicę Ja obecnie na 5x epic pro wygrywam 99/100. Jest to dla mnie o niebo skuteczniejsze ustawienie niż 5x leg pro. Ponadto zrobienie goala za 15k (50 winow wygrywajacych wszystkie kwarty) to nobrainer i góra z 60 gier. Karty z rc nie sprzedaż, tak jak nie zrobisz tego z kartami z sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasior Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Czytam tak was i nie myślałem,że ktokolwiek gra w to oprócz mnie a tu tyle osób Pograłbym z wami chętnie ale ja niestety na ios juz gram od dłuższego czasu i szkoda tych wszystkich kart itp. choć to tylko kilka epiców.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 @Rasior system nie ma znaczenia ja też gram na IOS i to od niedawna i od razu przyłączyłem się do teamu pisz do Zodda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Gra całkiem sporo. W teamie chyba z 10 osób jest z tego forum. Reszta to zapchajdziury ^^ Rasior, szukaj teamu eNBA. Zniżyłem próg wejścia do UR. Jakbyś miał inny nick w grze to daj cynk. Na team chatcie poruszony został temat kiedy to by odpalić te 36h +1 picka. Propozycja jest na weekend. Pasuje tak? Wstępnie planowałbym odpalić +/- koło południa w sobotę. Jakbyście woleli inną godzinę to dajcie znać. W międzyczasie odpalę perka za zwykłe zadanie jak tylko dobijemy do tych 15k winów (coby licznik zaczął odliczać ten 1tyg jak najszybciej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Top 50 zrobione Zespół zrobił top 10. Ale jakiś gość przez pomyłkę włączył bonusy w nocy. Grałem 30 minut i dostałem 1 star contract Nasz rekordzista wykupił 2x extra pick i zgarnął 10 sztuk Gra złapała nowy wymiar. 3 graczy zawieszono za transfer rp a 2 miało wolne. Wynik zrobiliśmy w połowę składu. Mamy ekipę na wygranie tej zabawy Jako kon pociągowy zrobiłem 15.000 punktów I mam 30 k wins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Wygrałem pierwszy raz sezon i dostałem kartę Record Setters - Ty Lawson PG z jednym + na OFF czyli drugi najmocniejszy (najmocniejszy PM) Zastanawiam sie czy wykorzystac 2 wildy i zrobić go od razu pro...Bardzo się zdziwiłem bo w nagrodach jest random mvp card. Za poprzednie 2 finały w których przegrałem dostałem MVP Duncana i Olajuwona, ale z plusami przy ich najsłabszych pozycjach Dlatego nie robię ich na pro. Świąteczny RTTC całkiem fajny, chciałbym dobić do Duncana, aczkolwiek realny wydaje się tylko Kyrie... Prawie robi różnicę Ja obecnie na 5x epic pro wygrywam 99/100. Jest to dla mnie o niebo skuteczniejsze ustawienie niż 5x leg pro. Ponadto zrobienie goala za 15k (50 winow wygrywajacych wszystkie kwarty) to nobrainer i góra z 60 gier.Karty z rc nie sprzedaż, tak jak nie zrobisz tego z kartami z sezonu. mam jak do tej pory 6622 winy i 45 porażek, więc chyba moje prawie to, to samo co twoje 99/100 No co do kart RC to moj błąd Top 50 zrobioneZespół zrobił top 10.Ale jakiś gość przez pomyłkę włączył bonusy w nocy.Grałem 30 minut i dostałem 1 star contractNasz rekordzista wykupił 2x extra pick i zgarnął 10 sztukGra złapała nowy wymiar.3 graczy zawieszono za transfer rp a 2 miało wolne. Wynik zrobiliśmy w połowę składu.Mamy ekipę na wygranie tej zabawyJako kon pociągowy zrobiłem 15.000 punktówI mam 30 k wins Jak mogles sam zrobic 15k punktów? nasza cała forumowa ekipa tyle miała! Ignazz U Ciebie doba trwa 48h? Edit: zrobiłem jednak Lawsona Record Settera na Pro przy uzyciu dwoch wildów... i dodałem 2 ench na off (poz leg) został jeszcze 1 wolny slot.Jego wartosci to:off 1917def 1710reb 1642PM 1815 Edytowane 26 Grudnia 2015 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Edit: zrobiłem jednak Lawsona Record Settera na Pro przy uzyciu dwoch wildów... i dodałem 2 ench na off (poz leg) został jeszcze 1 wolny slot. Jego wartosci to: off 1917 def 1710 reb 1642 PM 1815 Bez żadnych charge'ów w staty? Jak tak to przegięte są te leg za win sezonu i robienie zwykłych leg mija się z sensem. Ogólnie uważam, że wyważenie tej gry powyżej epica leży i kwiczy. Co z tego że masz leg skoro te z rttc, rc, mvp i record są sporo lepsze. Wg mnie brakuje jakiejś rangi dla tych kart lepszych od standardowych leg bo po prostu wypacza to rozgrywkę. Do epiców balans jakikolwiek jest. A z innej beczki to fajnie, że powiększona została pula goali. Nadal sporo jest bezużytecznych, ale cześć wymiata jak choćby 200 winów z rzędu za 20k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Bez żadnych charge'ów w staty? Jak tak to przegięte są te leg za win sezonu i robienie zwykłych leg mija się z sensem. Ogólnie uważam, że wyważenie tej gry powyżej epica leży i kwiczy. Co z tego że masz leg skoro te z rttc, rc, mvp i record są sporo lepsze. Wg mnie brakuje jakiejś rangi dla tych kart lepszych od standardowych leg bo po prostu wypacza to rozgrywkę. Do epiców balans jakikolwiek jest. A z innej beczki to fajnie, że powiększona została pula goali. Nadal sporo jest bezużytecznych, ale cześć wymiata jak choćby 200 winów z rzędu za 20k. Z charge'ami Dzięki niemu wskoczyłem na Leg+ w RTTC Normalnie powinien być leg MVP, który nie ma większej przewagi w totalu niż 10-15 punktów nad zwykłymi leg. Czemu dostałem record settera nie mam pojecia on powinien być chyba tylko za normalną kasę. W koncu kosztuje 3200 creditsów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Z charge'ami Dzięki niemu wskoczyłem na Leg+ w RTTC Normalnie powinien być leg MVP, który nie ma większej przewagi w totalu niż 10-15 punktów nad zwykłymi leg. Czemu dostałem record settera nie mam pojecia on powinien być chyba tylko za normalną kasę. W koncu kosztuje 3200 creditsów... Zwycięzca sezonu dostaje leg record settera. Wyszło to z ostatnią aktualizacją. Przegramy w finale złapie leg mvp, więc jak widać warto wygrać. L W rttc dziś dobiłem do leg++. A z samegi rttc zainkasuję karty do Rose'a. Na leg za dużo gry i zachodu wg mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteo Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Ja już dobiłem w rttc do Irvinga, ale niestety już go nie zdobędę, bo nawet za +2 nie mogę wygrać. Edytowane 26 Grudnia 2015 przez Matteo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jadę z Curry bez straty kwarty Cała ekipa skończy rttc i dzięki 42 k punktów jutro o 21 aktywuje bonus star contracts na 2 godziny. Ty Lawson super karta. Gratulacje. Balans jest dobry dla organizatora gry. Równocześnie and one i double picker zrobi z 2 godzin masakre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi