Leszczur Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Jeszcze chyba nikt tego tutaj nie poruszył, dodajemy jeden slot IL? Ja jestem za. Ja jestem przeciw. Kontuzje to dość istotna forma pozyskiwania keeperów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Ja też jestem zdecydowanie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Ja jestem przeciw. Kontuzje to dość istotna forma pozyskiwania keeperów. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Wg mnie w keeperze slot IL nabiera innego znaczenia niż w drzewku, dlatego też będę przeciwny. Wysłano mobilnie z Tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) To skoro się zaczęła tu dyskusja na tematy takie same jak ankiety w ligach drzewkowych to możemy szybko u nas też je zrobić w wątku. 1. Wprowadzenie dodatkowego slotu IL: a. NIE (Leszczur, barcalover, Tocheck, dannygd, marcos, washko, Lew, thompkins) b. TAK (Dig, Jackoso) 2. Tryb pobierania FAsów a. Daily - Today (washko, Jackoso, shevcu, dannygd, thompkins) b. Daily - Tomorrow (marcos, barcalover, Lew, Leszczur, ) Odpowiedzi wpisujcie w forum a ja będę co jakiś czas wpisywał aktualny wynik. Z innych spraw które były poruszane to wymiany będziemy robić dopiero po drafcie, kiedy składy są pełne. Co do tych 200$ wyrównanych w CHA to tak jak napisałem nie możemy karać takiego nowego GMa że dostaje team porzucony wcześniej przez kogoś (bo taki zaniżony budżet zwykle o tym świadczy), tym bardziej że nie zakładamy w sezonie ingerencji komisza w skład porzuconej drużyny. Wyrównanie do 200$ nie jest nie wiadomo jakim zyskiem bo to w założeniu i tak powinien być najniższy budżet na sezon (o ile inni tez nie mają minusów jak np. Leszczur w tym sezonie). Edytowane 21 Września 2015 przez marcos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 1. Nie 2. Today Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 tomorrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Nie i tomorrow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 tomorrow tomorrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) 1. Tak 2. Today 3. Opcja "c" Panowie co z terminem draftu? Edytowane 21 Września 2015 przez Jackoso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) 1. Nie 2. Today j/ww3 opcja - przyjmujesz druzyne z danym budzetem Edytowane 21 Września 2015 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) To skoro się zaczęła tu dyskusja na tematy takie same jak ankiety w ligach drzewkowych to możemy szybko u nas też je zrobić w wątku. 1. Wprowadzenie dodatkowego slotu IL: a. NIE (Leszczur, barcalover, Tocheck, dannygd, marcos) b. TAK (Dig) 2. Tryb pobierania FAsów a. Daily - Today b. Daily - Tomorrow (marcos) Odpowiedzi wpisujcie w forum a ja będę co jakiś czas wpisywał aktualny wynik. Z innych spraw które były poruszane to wymiany będziemy robić dopiero po drafcie, kiedy składy są pełne. Co do tych 200$ wyrównanych w CHA to tak jak napisałem nie możemy karać takiego nowego GMa że dostaje team porzucony wcześniej przez kogoś (bo taki zaniżony budżet zwykle o tym świadczy), tym bardziej że nie zakładamy w sezonie ingerencji komisza w skład porzuconej drużyny. Wyrównanie do 200$ nie jest nie wiadomo jakim zyskiem bo to w założeniu i tak powinien być najniższy budżet na sezon (o ile inni tez nie mają minusów jak np. Leszczur w tym sezonie). 2.a) daily-today proponuję wpisać 3 ankietę, z opcją dla nowych: 3. Nowi zawodnicy przejmujący drużynę w lidze keeper mają: a. każdy budżet startowy 200$ b. budżet przejmowanej ekipy zgodnie z kolejnością zgłoszeń i wyborem ekipy (nawet jeśli jest poniżej 200$) Opcja c) dla mnie nie ma sensu, bo raz - daje preferencje tylko wybranym nowym graczom (pierwszeństwo zgłoszenia daje równe szanse), a po drugie wynik takiej (słabej ekipy z karą) miał wpływ na wyniki pozostałych oraz ich budżety, co zaburza moim zdaniem cały układ budżetowy $. Edytowane 21 Września 2015 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 1. Nie 2. Today Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Opcja c) dla mnie nie ma sensu, bo raz - daje preferencje tylko wybranym nowym graczom (pierwszeństwo zgłoszenia daje równe szanse), a po drugie wynik takiej (słabej ekipy z karą) miał wpływ na wyniki pozostałych oraz ich budżety, co zaburza moim zdaniem cały układ budżetowy $. Ale o jakiej preferencji mówisz? Bo skoro każdy nowy GM wie o tym przed wyborem, i wybierając team spośród kilku tak jak przed tym sezonem, może go wybrać w dowolnym momencie. Zauważ że te 200$ to był najniższy budżet więc to żaden zysk ani preferencja. Ale ja się nie będę upierał, to była tylko taka propozycja która wydawała mi się rozsądna i bez zbytniego wpływu na grę. Nie ma sensu głosować tego - zostają budżety takie jakie było po sezonie, czyli zachowujemy ciągłość ligi. Zatem Charlotte Hornets i jej GM Julius mają na ten sezon budżet 193$ - to i tak była ostatnia drużyna do wyboru więc nikt jej nie wybrał przez to że myślał że będzie miał 200$. Wyniki ankiet na teraz: 1. Wprowadzenie dodatkowego slotu IL: a. NIE - 11 (Leszczur, barcalover, Tocheck, dannygd, marcos, washko, shevcu, Lew, thompkins, dvd93, evitacre) b. TAK - 3 (Dig, Jackoso, pumeks) 2. Tryb pobierania FAsów a. Daily - Today - 8 (washko, Jackoso, shevcu, dannygd, thompkins, Dig, dvd93, Tocheck) b. Daily - Tomorrow - 7 (marcos, barcalover, Lew, Leszczur, pumeks, jordan20, evitacre) Edytowane 21 Września 2015 przez marcos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumeks Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Moje głosowanie: 1. Wprowadzenie dodatkowego slotu IL: b. TAK 2. Tryb pobierania FAsów b. Daily - Tomorrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Moje głosowanie: 1. Wprowadzenie dodatkowego slotu IL: nie mam zdania,przyjme do wiadomosci wybor wiekszosci 2. Tryb pobierania FAsów wybieram ta opcje gdzie niewazne czy dobiore gracza o 9 rano czy 16 po poludniu i mimo,ze moja druzyna gra dzis w nocy mecz to gracz ten nie bedzie dostepny na to spo spotkaniue tylko kolejny dzien- ktora to opcja? gdybysmy grali w h2h to tu szybkosc wyboru ma znaczenie-bo chce by wybrany przez mnie gracz juz dzisiejszej nocy byl do mojej dyspozycji-a w keeperze to nie jes tak istotne-i nie ma znaczenia fakt,ze ktos wczesnie wstal a ktos inny dopiero po pracy/szkole siadl na kompa i ma mozliwosc wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Wybierasz tomorrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Daily - Today Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd93 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 nie, today Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 1a 2b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi