Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2015/16

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.09.2015 o 12:17, ai3 napisał(a):

Wilq - zycze powodzenia z JR Smithem - nigdy wiecej u mnie, raz 50 raz 13

Rozklad nie ma dla mnie znaczenia, wiec o ile srednia sie bedzie zgadzala to moze robic na zmiane 65 i 0.

W dniu 5.09.2015 o 12:17, ai3 napisał(a):

nie wiem jak gosc o atletyzmie Kobego moze rzucac jedynie trojki i wsady z kontry

Bo nie ma umiejetnosci z pilka jak Kobo? Zreszta w Cavs co mialby wiecej robic? Taka ma wlasnie role...

BTW, sprzedalem picki bo drugi draft z rzedu IMO kiepsko trafily moje prospekty, wiec tym razem zamiast ich kisic na lawce olewam ten proces i zakladam, ze wezme ich sobie z FAsow za rok ;-)

Edytowane przez wiLQ

ja ich wezme za kilka miesiecy, ale zgadzam sie - jak masz sklad ktory o cos walczy i jestes niecierpliwy to draftpick to martwy slot 

jak u mnie Warren - 3 miesiace 0, 1 miesiac na FA, potem go wzialem, dzis starting5

w tym drafcie nie ma gotowych do produkcji i nikt poza Okaforem produkowac nie bedzie

bulek nie wziąłem Kaminskiego, bo to kolejny Hawes/Zeller/Hansbrogh :)

Zdecydowałem się na Mickeya, picków mam sporo, a ktoś może miałby podobny pomysł, Mickey może i jest niższy od Kaminskiego, ale ma więcej masy, jest zbudowany z mięśni, lepszy wingspan, no i wyżej skacze (nawet wyżej niż Towns). A no i w summerleague grał zajebiście. Kiedyś tak wyciągnąłem Millspa. :)

Myślę nad oddaniem Exuma, może być dodatkowo z tegorocznym pickiem nr 15. Z chęcią bym przytulil za ten tandem jakiegoś wysokiego. Oferty PM lub FB jeśli ktoś ma.

Myślę nad oddaniem Exuma, może być dodatkowo z tegorocznym pickiem nr 15. Z chęcią bym przytulil za ten tandem jakiegoś wysokiego. Oferty PM lub FB jeśli ktoś ma.

W dniu 6.09.2015 o 08:32, Findek napisał(a):

Chcę zrobić wymianę - oddać dwóch zawodników, np. Lee + McCallum/Vonleh i otrzymać jednego. Zainteresowani ? Im szybciej dacie znać czy jesteście zainteresowani czy tak zupełnie nie, tym szybciej wybiorę  ;)

A taki super deal oferowałem w lipcu, hue.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.