wiLQ Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 wymiana z celtics - jr smith za picki 16 i 18Potwierdzam i wywalam Frye'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Chętnie zrobię wymianę, w której ja oddaję dwóch, a dostaję jednego. 3-2 też wchodzi w gre.Obudził ktoś chłopa z ósemką ? Edytowane 3 Września 2015 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 obudzony jest non stop, ale ciężko sobie poradzić jak Ci biorą Turnera przed Twoim wyborem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Biore Jahlila ale boję się, że będę żałował nie wzięcia Kristapsa. A niech mu jak najszybciej stopa odpadnie jak Yao... To masz teraz tego swojego Kristapsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Z wiarygodnych źródeł wiem, że już nie chce Kristapsa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 obudzony jest non stop, ale ciężko sobie poradzić jak Ci biorą Turnera przed Twoim wyborem :/No to teraz mam już gracza, którym byłbyś zainteresowany. PS. Jeśli ktoś chce sprzedać pick, to wstępnie jestem zainteresowany kupnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Roger, popraw w temacie z draftem bo ja mam 20 picka po wymianie z ai3. Chyba że te Raptory to tak jeszcze po starej nazwie wrzuciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Będę draftowal jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Jeśli ktoś chce się pozbyć picku, to mogę zaoferować przyszłoroczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Wilq - zycze powodzenia z JR Smithem - nigdy wiecej u mnie raz 50 raz 13, nie wiem jak gosc o atletyzmie Kobego moze rzucac jedynie trojki i wsady z kontry skupie pick za KJ albo Andersona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Wilq - zycze powodzenia z JR Smithem - nigdy wiecej u mnie, raz 50 raz 13Rozklad nie ma dla mnie znaczenia, wiec o ile srednia sie bedzie zgadzala to moze robic na zmiane 65 i 0. nie wiem jak gosc o atletyzmie Kobego moze rzucac jedynie trojki i wsady z kontryBo nie ma umiejetnosci z pilka jak Kobo? Zreszta w Cavs co mialby wiecej robic? Taka ma wlasnie role... BTW, sprzedalem picki bo drugi draft z rzedu IMO kiepsko trafily moje prospekty, wiec tym razem zamiast ich kisic na lawce olewam ten proces i zakladam, ze wezme ich sobie z FAsow za rok ;-) Edytowane 5 Września 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 ja ich wezme za kilka miesiecy, ale zgadzam sie - jak masz sklad ktory o cos walczy i jestes niecierpliwy to draftpick to martwy slot jak u mnie Warren - 3 miesiace 0, 1 miesiac na FA, potem go wzialem, dzis starting5 w tym drafcie nie ma gotowych do produkcji i nikt poza Okaforem produkowac nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 bulek nie wziąłem Kaminskiego, bo to kolejny Hawes/Zeller/Hansbrogh Zdecydowałem się na Mickeya, picków mam sporo, a ktoś może miałby podobny pomysł, Mickey może i jest niższy od Kaminskiego, ale ma więcej masy, jest zbudowany z mięśni, lepszy wingspan, no i wyżej skacze (nawet wyżej niż Towns). A no i w summerleague grał zajebiście. Kiedyś tak wyciągnąłem Millspa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Chcę zrobić wymianę - oddać dwóch zawodników, np. Lee + McCallum/Vonleh i otrzymać jednego. Zainteresowani ? Im szybciej dacie znać czy jesteście zainteresowani czy tak zupełnie nie, tym szybciej wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Poszukuje jakiegos SFa. W zależności od klasy zawodnika, do dodania każdy włącznie z CP3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Myślę nad oddaniem Exuma, może być dodatkowo z tegorocznym pickiem nr 15. Z chęcią bym przytulil za ten tandem jakiegoś wysokiego. Oferty PM lub FB jeśli ktoś ma. Myślę nad oddaniem Exuma, może być dodatkowo z tegorocznym pickiem nr 15. Z chęcią bym przytulil za ten tandem jakiegoś wysokiego. Oferty PM lub FB jeśli ktoś ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Lee nikt nie weźmie ... ja mam do oddania Millsapa i Duncana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Chcę zrobić wymianę - oddać dwóch zawodników, np. Lee + McCallum/Vonleh i otrzymać jednego. Zainteresowani ? Im szybciej dacie znać czy jesteście zainteresowani czy tak zupełnie nie, tym szybciej wybiorę A taki super deal oferowałem w lipcu, hue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Geddo u mnie znajdziesz sF-ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 W temacie o drafcie jest, że z #15 wybierają Lakers (czyli ja), to chyba błąd ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi