Przem Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 czyli jak, Przem skarbnikiem? nie przechleje? Ja nie chleję panocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 niech zasady punktacji zostana takie jakie sa, nawet za mistrza. w tym roku ciezko wytypowac mistrza moim zdaniem i 10 pkt jest spoko ewentualnie z 7 albo 8 bo proponowane 5 to troche malo skoro za serie jest 4 do zdobycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ja nie chleję panocku przećpasz? na panienki wydasz? pytanie ogólnie brzmi - czy nie przehulasz Imię i Nazwisko sfauszowałem abyscie mnie po sieci nie chcieli znaleźć a tam, numer konta dużo zdradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 W takim razie... Przelewamy kase przemowi i typujemy! Przem, masz paypala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 przećpasz? na panienki wydasz? pytanie ogólnie brzmi - czy nie przehulasz Nigdy nie wydałem pieniędzy na hulanki Więc i tym razem nie skusze sie na tego typu rozrywki za waszą kasę Ale wydam na coś innego kiedy wygram całą rywalizację. W takim razie... Przelewamy kase przemowi i typujemy! Przem, masz paypala? No i jeszcze tylko dogadać czy 10pkt za typ mistrza? Nie mam paypala - jam skromny chłopak ze skromnym kontem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 In Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) ja by, byl za 10 pkt ale jesli wiekszosc chce mniejsza liczbe punktow przyznawqnych za wytypowanie mistrza nie mam nix przeciwko. Szkoda, bedzie trzeba prosic o przysluge znajomych z polski Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez tomeczeg20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 trzeba sobie było zostawić konto polskie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 10 punktów za misia jest ok. I zawsze było ok, tylko chyba ostatnio kilku pokrzywdzonych płakało, ale taki urok. Kto organizuje powinien zrobić listę osób, które wchodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Chyba najlepszym wyznacznikiem będzie jak Przem napisze tutaj post, którego będzie edytował, z listą ludzi którzy wpłacili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 tez wchodze. cow pisac w tytule przelewu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Najlepiej nick i typer PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 tez wchodze. cow pisac w tytule przelewu? poza superlatywami pod moim adresem to może jeszcze ksywy forumowe jak mam zrobic liste ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur86 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 jak co roku in:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 To jak z tymi punktami za misia będzie? Czekam na referendum w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 jak dla mnie powinno zostac tak jak bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayev Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 10 punktów na mistrza to jest decydujący czynnik (przykładowo w zeszłym roku przed finałami konferencji na 3 pierwszych miejscach byliśmy @Piotrek, ja i @lorak, ale wszyscy mieliśmy ustawioną Oklahomę i przez to straciliśmy szanse) i jak dla mnie również powinno tak zostać. W końcu w całych playoffach chodzi o zwycięstwo i relatywnie najtrudniej to trafić, więc słusznie mistrzostwo słusznie powinno być premiowane dużą liczbą punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 owszem, mistrzostwo jest najważniejsze, ale też typując je dwa miesiące przed rozstrzygnięciem w większym stopniu niż przy typowaniu seria po serii jesteśmy uzależnieni od przypadku. i tak moim zdaniem było rok temu ze względu na kontuzję Ibaki. pytanie więc czy chcemy, żeby los miał jeszcze większą moc czy jednak umiejętności typujących? ja jestem za tym drugim rozwiązaniem, ale też nie ma co forsować czegoś, co nie będzie miało poparcia większości. dlatego też najlepiej założyć już temat z samymi typami (chyba zadanie dla Przema skoro przyjmuje wpłaty, bo będzie mógł wtedy edytować listę uczestników) i tam też jednocześnie każdy typujący pierwszą rundę podałby czy chce, aby za mistrza było 10 czy 5 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jestem za 10 punktami. I tradycyjnie wchodzę, chyba jeszcze o tym nie pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi