tomeczeg20 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Moim zdaniem należy zmniejszyć ilość punktów za wytypowanie mistrza. Bo zeszłoroczna zabawa z typera każdej serii w playoffs przerodziła się w prostą grę, kto prawidłowo wytypował mistrza. Wlasnie na tym polega zabawa, kto wytypuje mistrza przed PO dostaje ladnego bonusa. W najgorszym wypadku zmniejszylbym to poprostu do 5 punktow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 przypomnijcie jeszcze jak najlepiej typowac, zeby miec najwieksze matematyczne szanse na zwyciestwo. 4;3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 im in, zasady znam, a jaki podział puli? 65/35% czy zrobimy to 3cie miejsce na pudle i powiedzmy 60/25/15 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 też wchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wypadałoby bronić mistrza więc też wchodzę. I jestem za tym żeby całe podium dzieliło się wygraną mogłoby być 60/30/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 ile $ wygrali najlepsi rok temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wypadałoby bronić mistrza więc też wchodzę. I jestem za tym żeby całe podium dzieliło się wygraną mogłoby być 60/30/10 50/30/20 według mnie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Po 525zl bo były dwa pierwsze miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 dla mnie 50/30/20 tez jest okej.. to co dawac nr konta i zbieramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 jest ktos chetny na cos wyzej niz 30zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 jest ktos chetny na cos wyzej niz 30zl? masz za dużo kasy? wchodzę za 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 heh powiedzmy, ze wierze w swoja nieomylnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 30 jest gitara IMO - nie jest to majątek a soro osób się zabawi i wygrana bedzie podwójna gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ok w takim razie ja wchodzę za 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 btw masz netellera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A ja mogę za 29 wejść ? A tak na poważnie to z wczorajszego dnia polazłem do chinki, by mi jeansy skróciła o kilka centymów no i już przebrany, czekam na kwit włazi kobieta, spodnie w ręku, w drugiej łapie suwak pyta ile wszycie suwaka - słyszy, że z własnym suwakiem dycha no i targowanie, baba pierdoli przez 3 minuty że ma 8,5 i c***, nie da więcej chinka ma wzięcie, robi robotę zacnie więc nie zbija ceny, zna swą jakość baba po 3 minutach niezadowlona w końcu wysupłuje dychę, daje chince ale mowi, że ma być z jej suwakiem i nie ma c***a chinka bierze suwak w łapę, spodnie w drugą, mierzy i brecht patrzę na te spodnie i też brecht bo ta artystka co targowała zyla pięćdziesiąt kupiła suwak min o 2 cm za krótki, nie wspominając że jeszcze wszycie z długości zabiera i po wszyciu tego jej suwaka by miała nad pizdą kolejną dziurę, tak na 3 cm od guzika do góry suwaka Dajta numer konta, przynajmniej sobie jeszcze 1% odpiszę na powodzian za tę wpłatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 beka, biedny dwa razy traci czy jakos tak ale dobrze jej, taka karma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wejdę za 3 dyszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi