julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Julka nie liczę bo trolling to jego jedyną umiejętność o! to o jeden więcej niż Ty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Ja nikogo nie atakuje, po prostu mam taki a nie inny styl pisania, nikomu nie wciskam kitu, że Jok jest już teraz topem topów, choć na przełomie tego roku mogło się tak wydawać, finalnie skończył jako gracz pokroju top10 w lidze, a w MVP race imo luźno w top5, bo 2 seed na takim zachodzie trzeba odpowiednio docenić. Tak się złożyło, że wszyscy trzej fani Denver są bardzo aktywni i często wchodzą w polemikę, ale nie wiem skąd te zarzuty, nigdy nikogo nie zbluzgałem za złe słowa o Joku, była tylko akcja-reakcja, co jest pokłosiem wspaniałego sezonu, który jest moim osobistym triumfem, bo od 3 lat gościa propsowałem i tyle. a, że zdarza mi się przesadzić w reakcjach? no zdarza, jestem tylko człowiekiem i to w dodatku często niewyspanym, tak jak dzisiaj co do ely3, to sprawa jest dla mnie zamknięta, napisałem co myślę sprowokowany banem z dupy, trudno, ważne, że przynajmniej inne sprawy okoloforumowe zaczynają się materializować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Jok jest top4 w mvp Niezależnie od c***eowego g.1 i tak jest lepszą z historii tego sezonu Ale Duzo tego ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Jok jest top4 w mvp Niezależnie od c***eowego g.1 i tak jest lepszą z historii tego sezonu Ale Duzo tego ale gdyby nie było tych "ale" to dopiero by się działo, pewnie poszłaby składka na moją głowę, wszak bycie hardfanem jest z jakiegoś powodu bardzo niepopularne tutaj no i życzę każdemu tak c***owego debiutu w PO, mimo wszystko ;] Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) josephnba czekamy na jakieś twoje posty o NBA i koszykówce ogólnie, serio Ja nie idę z siekierą na każdego kto napisze coś w stylu- jokic jest przehajpowany nie, Ty za to idziesz z siekierą na 95% zawodników NBA i wszędzie hejtujesz / zrzędzisz / whateva na prawo i lewo. Tzn rozumiem że komuś może się styl Lewego Biodra i Jokiciowców nie podobać, ok, ale akurat że ty o tym piszez to zwyczajnie śmieszne, sam nie wnosisz na forum zupełnie nic poza jakimiś hujowymi grepsami i zrzędzeniem i narzekaniem, co zresztą widać w tym wątku. Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Wow fan Rockets! Ale się przejąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Mayor wyrasta na króla łapu- capu. Perła za perłą <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) no ale ten post ze statystyko jest naprawde miszczowski. Tak to jest jak się coś usłyszy, uzna za błyskotliwe choć nie do końca zrozumie a potem chce powtórzyć inna sprawa że gość naprawdę jest half łapu, half capu Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Kiepskie to łapu capu, bo przecież to częsta spotykana fraza o tym psie i trzech nogach jako częsty prześmiewczy zwrot na temat wierzenia w każdą statystykę, co tu miało sporo racji bytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) tylko że miało być 'to średnio mamy po 3 nogi', on to przekręcił i wyszło pokracznie. Ale nie będę Cię przekonywał że powinno Cię to śmieszyć Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Jak zacząłem szukać głębiej powodu do łapu-capu, to bardziej zwróciłem uwagę na "wg wszystkich statystyk" co jest dość niefortunną parafrazą mogąca sugerować, że każda statystyka jest bezwartościowa. Na to twoje nawet nie zwróciłem uwagi, ot zwykły lapsus na moje. Każdego bawi co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 @DaFlooou Ty nie widzisz, że January Cię ignoruje, ale jeżeli Cię ignoruje, to nie przeczyta Twojej prośby, co ma zrobić, jeżeli Cie ignoruje, bo... Cię ignoruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 7 minut temu, DaFlooou napisał: Przecież nie widzę tego, że mnie ignoruję. Ewentualnie jest taka opcja, ale nie sprawdzałem więc pytam. Jeśli to się nadaje do łapu-capu, to słabo panie kierowniku... Słabe to są dwie inne sprawy. Po pierwsze, nie komentujemy w łapu-capu, a po drugie jeśli jesteś u niego na ignorze, to i tak tamtego nie przeczyta. Wrzutka dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 skoro tak mówisz, to tak musi być <bezradny> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zasadniczo mam odmienne zdanie niż PO (po za serialami i tym, że Knicks grają beznadziejnie) ale tu ma rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 wrzutka dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 myślałem, że jak kogoś oznaczysz to czy ma Cię na ignorze czy nie, to i tak to widzi, whateva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 lol january ma więcej punktów ostrzeżeń niż ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 usunęli mój wpis, bo nazwałem go lamą zza wysokim mniemaniem o sobie... przecież tam było dużo konkretnej treści.. .shame on u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 1 minutę temu, DaFlooou napisał: usunęli mój wpis, bo nazwałem go lamą zza wysokim mniemaniem o sobie... przecież tam było dużo konkretnej treści.. .shame on u chyba Ci się dwa tematy merdają bo tamten post przecież sobie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi