rw30 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 z jednej storny tak, masz rację, a z drugiej strony zupełnie mi nie zależy. Umówmy się: jego starzy zawalili. Albo wujek. O, już wiem, będe pisał tak jak o nim piszo amerykanie: nephew To tak jak z Igłą-ladą. W lidze 15 lat, zasługuje na szacunek a ja ciągle nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 W dniu 26.05.2019 o 17:42, rw30 napisał: z jednej storny tak, masz rację, a z drugiej strony zupełnie mi nie zależy. Umówmy się: jego starzy zawalili. Albo wujek. O, już wiem, będe pisał tak jak o nim piszo amerykanie: nephew To tak jak z Igłą-ladą. W lidze 15 lat, zasługuje na szacunek a ja ciągle nie wiem. sam jestes NEPHEW! : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 @Chytruz dlaczego sądzisz, że ta wypowiedź nie nadaje się do łapu capu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 10 minut temu, RappaR napisał: @Chytruz dlaczego sądzisz, że ta wypowiedź nie nadaje się do łapu capu? Nigdzie nie powiedzialem, ze sie nie nadaje. To wypowiedz z gatunku smieszno-smutnych, wiec dalem smutna buzke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Prawda jest taka że pomimo wyczynów hardena temat mvp był pewniakiem Cyferki cyferkami ale giannis robił rozpierdol po OBU stronach parkietu, był bardziej kompletnym graczem i przede wszystkim graczem najlepszej drużyny ligi! W obliczu badziewia które hou grało przez pół sezonu to duża, ogromną wręcz przewaga To za rs, za cały es jest nagroda a rox z hardenem przespali 1/3 sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 ogólnie na forum znacznie wiékszy ruch niż podczas PO, nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 12 godzin temu, rw30 napisał: w wątku o OKC, tuż po transferze Jeramiego Granta: Śmieją się z ludzkiej krzywdy. Nieładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Śmiejo* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 @RappaR wrzuciles cale forum do lapu capu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 O k**** To urus czy nie urus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 @fluber mega żałosna wrzutka. Wycięte CAŁKOWICIE z kontekstu zdanie i ucięte w połowie zdania. Brawo, nagroda imienia Goebbelsa w roku 2020 już przyznana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 10 minut temu, RonnieArtestics napisał: @fluber mega żałosna wrzutka. Wycięte CAŁKOWICIE z kontekstu zdanie i ucięte w połowie zdania. Brawo, nagroda imienia Goebbelsa w roku 2020 już przyznana. To łapu capu, tam wrzucamy śmieszne fragmenty wypowiedzi innych użytkowników:) Porównanie do Goebbelsa za wrzucanie innego użytkownika do łapu-capu to grube przereagowanie:) Wyjmij kij z dupy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 wyciecie slowka 'obecnie' ze srodka cytowanego fragmentu to takie mocne 4/5 w skali braci Kurskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Przecież sam autor tych słów dokładnie twierdzi to co jest zacytowane )))) znacie Jaśka. I tak coś czuje ze ta poruszana teza Ingram vs Lillard u nas będzie ewaluowala jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 k**** co to za dziecinada? przyjde z roboty to wyjasnie coponiektorych, tymczasem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 2 minuty temu, rw30 napisał: k**** co to za dziecinada? przyjde z roboty to wyjasnie coponiektorych, tymczasem pozdrawiam nie masz jeszcze moda ? usuń posty flubera i rappara bo są zbyt inteligentni aby tam wklejać . zarys tego działu od czasów e-basketu był aby wklejać literówki , błędy ortograficzne i jakieś gafy a tutaj Panowie zrobili kolejny temat aby spuścić sobie ciśnienie i poczuć się lepiej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 10 minut temu, Koelner napisał: nie masz jeszcze moda ? usuń posty flubera i rappara bo są zbyt inteligentni aby tam wklejać . zarys tego działu od czasów e-basketu był aby wklejać literówki , błędy ortograficzne i jakieś gafy a tutaj Panowie zrobili kolejny temat aby spuścić sobie ciśnienie i poczuć się lepiej . Mam wrażenie, że ten post został napisany po to, żebyś spuścił sobie ciśnienie i poczuł się lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 18 minut temu, fluber napisał: Mam wrażenie, że ten post został napisany po to, żebyś spuścił sobie ciśnienie i poczuł się lepiej:) jak zwykle jesteś słabym psychologiem ale pewnie wiesz lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 44 minuty temu, Koelner napisał: nie masz jeszcze moda ? usuń posty flubera i rappara bo są zbyt inteligentni aby tam wklejać . zarys tego działu od czasów e-basketu był aby wklejać literówki , błędy ortograficzne i jakieś gafy a tutaj Panowie zrobili kolejny temat aby spuścić sobie ciśnienie i poczuć się lepiej . Ale masz kompleksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi