julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 o kim ten cytat w lapu capu ze "nie bedzie Durantem ani LBJem"? ...strzelam, ze o Ingramie O kim by nie było sama konstrukcja "on nie będzie scorerem jak Durant, ani dominatorem jak LBJ. Ma potencjał pomiędzy Durantem a Giannisem" to jest mocne wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Nie zrozumiałem Julek, od "fana .... shore" nie oczekuję zrozumienia słowa "potencjał" - szczególnie w kontekście całej mojej wypowiedzi. Tylko się cieszyć, że tak pilnie śledzisz moje wypowiedzi! Może w końcu się czegoś nauczysz (jak już zrozumiesz). Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Julek, od "fana .... shore" nie oczekuję zrozumienia słowa "potencjał" - szczególnie w kontekście całej mojej wypowiedzi. Tylko się cieszyć, że tak pilnie śledzisz moje wypowiedzi! Może w końcu się czegoś nauczysz (jak już zrozumiesz). Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Julek, od "fana .... shore" nie oczekuję zrozumienia słowa "potencjał" - szczególnie w kontekście całej mojej wypowiedzi. Tylko się cieszyć, że tak pilnie śledzisz moje wypowiedzi! Może w końcu się czegoś nauczysz (jak już zrozumiesz). Miłego dnia. aha ps - lubię też disco polo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 lubię też disco polo!Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Julek, od "fana .... shore" nie oczekuję zrozumienia słowa "potencjał" - szczególnie w kontekście całej mojej wypowiedzi. Tylko się cieszyć, że tak pilnie śledzisz moje wypowiedzi! Może w końcu się czegoś nauczysz (jak już zrozumiesz). Miłego dnia. Potencjał pomiędzy Durantem a Giannisem to co najmniej dziwne zdanie bo chyba nie ma bardziej skrajnym przykładów superstar w obecnym TOPie No chyba ,że ci chodzi że będzie strzelcem za 3 o potencjale gdzieś pomiędzy Giannisem a Durantem to wtedy zgoda Coś jak duracell działające do 7 razy dłużej - czyli jedna na 1000 może działa tyle a reszta nie No ale potencjał mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 ely dyskusja jest w temacie Lakers, nie skupiała się na tym stwierdzeniu, a wycięcie pół zdania z kilku postów może dawać mylne wrażenie przekazu - ale przecież julkowi od początku tylko o to chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 wycięcie pół zdania z kilku postów może dawać mylne wrażenie przekazu Potwierdzam. Tam nie ma przekazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Potwierdzam. Tam nie ma przekazu.Skoro nie zrozumiałeś, to skąd możesz wiedzieć? Zluzuj chłopie gumkę w gaciach bo żyłka Ci pęknie, zanim jakaś sensowna ripostę wymyślisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Skoro nie zrozumiałeś, to skąd możesz wiedzieć? Zluzuj chłopie gumkę w gaciach bo żyłka Ci pęknie, zanim jakaś sensowna ripostę wymyślisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 mocny kandydat do wrzutki sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 badboy2 o swoim ulubiencu zayebiste jakby Harden gral w obronie jak Russel to by byl GOATem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 ^ to jest dobre na tak wielu poziomach, że należy się przynajmniej nominacja do jakiegoś HoF łapu capu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Rw30 rozumiem dlaczego ciebie to boli, ale to prawda Edytowane 21 Stycznia 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Rw30 rozumiem dlaczego ciebie to boli, ale to prawda po pierwsze nic mnie nie boli, wiec chyba nie rozumiesz po drugie, nazywanie kogos gibonem badz szympansem to dla mnie na poziomie srania komus w brode, czyli nie za wysokim. No ale przeciez nie odpowiem na posta piszac "nieladnie tak mowic <fingerwag>", wrzuce do łapu capu i tyle Edytowane 22 Stycznia 2019 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Widać rozumiem więcej niż chciałbyś przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 po co wdawac sie w dyskusje z kims, kto i tak wie lepiej zazdroszcze podejscia & pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 po co wdawac sie w dyskusje z kims, kto i tak wie lepiej zazdroszcze podejscia & pozdrawiam i vice versaTeż kilka razy wiedziałeś lepiej co ja myślałem więc jesteśmy do siebie tacy podobni że aż się boje że zacznę kibicować tej brodatej niedołędze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 i vice versa Też kilka razy wiedziałeś lepiej co ja myślałem więc jesteśmy do siebie tacy podobni że aż się boje że zacznę kibicować tej brodatej niedołędze https://pl.wiktionary.org/wiki/niedo%C5%82%C4%99ga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi