Baptizia Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Naprawdę takich bym batem napierdalał aż by się kości pokazały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) w ogóle chodzo ploty między moderatorami że DaFloou to drugie konto Loraka które Lorak odpala za każdym razem jak LeBron pudłuje rzut i wtedy daje upust swojej frustracji. Ponoć też wjazd na to konto miewa Rappar. Sorry, wiem że miałem tego nie ujawniać, ale musiałem. Edytowane 7 Grudnia 2018 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Szkoda, że PG13 się tak stoczył. Dobry był z Niego herbatnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Szkoda, że PG13 się tak stoczył. Dobry był z Niego herbatnik. Zawsze był prymitywem. Nawet przed akcją nie wiedziałem, co ludzie widzieli w nim, że się "niby" poprawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Jak Ty w tym DeFlouu Hurda widziałeś, więc nic dziwnego, że się dziwisz Edytowane 8 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 xD Jak napisałem w dziale E-NBA dla beki, ze robię petycje o bana dla DaFloouu to mi pisał na priv, ze jestem z ZOMO, a tu proszę trzy tygodnie później: „Chciałbym oficjalnie zgłosić tego leszcza” Nie ma co, jest konsekwentny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Nie wiedziałem że warto w obecnych czasach zaglądać do tematu Bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 też nie wiedziałem, aż do dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Bulls mają się dobrze Wywiało sezonowcow i teraz sami die hardcore madafaka fani zostali Jesteśmy nuggers wschodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Tylko z 2012 roku 6 lat poczekajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) no za coś podobnego RappaR wyłapał perma na chwilę, więc nie wiem skąd zdziwko ;] spoko, przecież się nie gniewam dobra, ładnie się zajebałem w tym szale hejtera, prowo udane w 200% Edytowane 21 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 oznacza, czemu miałoby nie? przy czym się upierasz to tak, jakbym zapytał jaką FG% miał Kobe w finałach 2010 (odpowiednik naszego "w tym sezonie"). Rappar, Chyrty, BMF oraz Czikson odpowiedzieliby, że 40,5%. z kolei ty, Koelner, Fluber i Karl, że 25%, bo przecież w G7 zrobił 6/24. a nie, sorry, Fluber to by krzyknął, iż Denerys leciała na smoku, bo przecież użycie słowa "sezon" w gadce o NBA wyraźnie wskazuje na seriale telewizyjne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 ej beda jakies bojki z tego begm? niezle Was tam po...... tak btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 ej beda jakies bojki z tego begm? niezle Was tam po...... tak btw Ignazz cos tam organizuje na luty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Korsarz jest tak duży ze można ring wstawić na środek. Można robić nawet zakłady u Borysa ..... Na zapałki. Wpis o zjeździe wiec się nie liczy jako obecność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 ej beda jakies bojki z tego begm? niezle Was tam po...... tak btw Będą, będą, a z kasy za bilety i ppv będziemy finansować nagrody dla mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 o kim ten cytat w lapu capu ze "nie bedzie Durantem ani LBJem"? ...strzelam, ze o Ingramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) o kim ten cytat w lapu capu ze "nie bedzie Durantem ani LBJem"? ...strzelam, ze o Ingramie Ja mysle, ze to o wigginsa chodzilo ))))) Edytowane 6 Stycznia 2019 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Ty jeszcze nie wiesz jak potrafie dorzucic do pieca i jak nie chcesz odejsc z tej gry z placzem to lepiej sie o to nie pros, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi