dannygd Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 fluber nie wrzucaj jaśkowych teorii z beClown, on tam nawet sam nie wierzy czasem w to co pisze, ale musi pisać, bo samo się nie napisze a, że Olynyk został niesłusznie pozbawiony minut to akurat prawda jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 fluber nie wrzucaj jaśkowych teorii z beClown, on tam nawet sam nie wierzy czasem w to co pisze, ale musi pisać, bo samo się nie napisze a, że Olynyk został niesłusznie pozbawiony minut to akurat prawda jest Jasiek te teorie wrzuca wszędzie, nie tylko w beGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Jasiek te teorie wrzuca wszędzie, nie tylko w beGM. Kłamstwo powtórzone sto razy staje się prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Kłamstwo powtórzone sto razy staje się prawda Żeby tak było.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) Kto nigdy nie wciskał kitu w beGM niech pierwszy rzuci [w january'ego] kamieniem... :] Edytowane 27 Listopada 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Kto nigdy nie wciskał kitu w beGM niech pierwszy rzuci [w january'ego] kamieniem... :] Naciaganie faktow jest w begm na porzadku dziennym ale jednak tezy ze olynyk gra w tym sezonie lepiej niz hassan to nawet stevie wonder by nie sformulowal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Jasiek te teorie wrzuca wszędzie, nie tylko w beGM.Przekaz podprogowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) według słownika: https://sjp.pwn.pl/szukaj/autopsja.html autopsja 1. «naoczne stwierdzenie czegoś, własna obserwacja» 2. «sekcja zwłok w celu ustalenia przyczyn zgonu» podpunkt 1 chyba autor miał na myśli ?? Edytowane 30 Listopada 2018 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 według słownika: https://sjp.pwn.pl/szukaj/autopsja.html autopsja 1. «naoczne stwierdzenie czegoś, własna obserwacja» 2. «sekcja zwłok w celu ustalenia przyczyn zgonu» podpunkt 1 chyba auto miał na myśli ?? Masło maślane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) według słownika:https://sjp.pwn.pl/szukaj/autopsja.htmlautopsja1. «naoczne stwierdzenie czegoś, własna obserwacja»2. «sekcja zwłok w celu ustalenia przyczyn zgonu»podpunkt 1 chyba auto miał na myśli ?? Autopsja oznacza własne doświadczenie. Czyli napisać z własnej autopsji to jak napisać wzajemne vice versa albo ponieważ ergo. Edytowane 30 Listopada 2018 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Autopsja oznacza własne doświadczenie. Czyli napisać z własnej autopsji to jak napisać wzajemne vice versa albo ponieważ ergo. Albo "Moja autobiografia" by Liroy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Zaraz ktoś tu dostanie ataku autopsji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 po pierwsze primo wowo Ty stary pierdzielu, pobiłeś wszelkie standardy przebiegłości, zakładaj kanał na YT z prankami Lord Kruszwil to przy Tobie słaby gej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Albo "Moja autobiografia" by Liroy. musiałem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Czytaj gościu, będzie krótko bo mam ciebie dość. Spierdalaj. Nie było mnie na forum pół dnia, więc nie rzucaj ocen z dupy. Jest coraz więcej zgłoszeń na ciebie, więc kariera może nie potrwać już długo, a brak bana jest w sumie z mojej dobrej woli. Ten wpis ma wszystko. To najbardziej kompletny post roku. Zszargane nerwy Prawda Moje zdziwienie Poza regulaminowe przekleństwo Wybuch Poprawna reakcja I wiele innych Wróżbita Maciej Mieszane uczucia Rozpierdalator Poparcie Sprzeciw Ale szybkość podlajkiwania by matek sprawia ze Propsuje Edytowane 7 Grudnia 2018 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Myślę, że to akurat odpowiedni temat. Chciałbym oficjalnie zgłosić tego 'leszcza' -> http://www.e-nba.pl/user/1970-baptizia/. Nie dość, że prowokuje na forum, to w prywatnych wiadomościach też szacunku nie ma. Dostał ignora, ale przed tym epitety w stylu "pizdo' i inne tego typu wypełzły spod jego brudnych paluszków. Zwykły internetowy szczur. Szczerze to nie interesuje mnie ile jest na forum, ile napisał postów i kim jest, bo dla mnie taka postawa to dramat. Nie potrafi zachować kultury wypowiedzi, nie ma szacunku do drugiego i taki ban może pozwoliłby mu przemyśleć to i owo. Żenujący użytkownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Gość mnie zablokował więc nie mogę pokazać screena jak wyglądała ta 'dyskusja' i kto ją zaczął ale typek kłamie gorzej niż polityk.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Gość mnie zablokował więc nie mogę pokazać screena jak wyglądała ta 'dyskusja' i kto ją zaczął ale typek kłamie gorzej niż polityk.. Jestem w stanie w to uwierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi