Eld Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Debiut w łapu capu, nie wiem czy to dobrze czy źle, ale korzystając z okazji to pozdrawiam mamę, tatę i rodziców. Sprzedam Opla, tanio. Ja też zadebiutowałem, choć nie bardzo wiem dlaczego. Nie mniej też chcę pozdrowić tego co mnie wrzucił czyli rw30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Debiut w łapu capu, nie wiem czy to dobrze czy źle, ale korzystając z okazji to pozdrawiam mamę, tatę i rodziców. Sprzedam Opla, tanio. nie no, śmiesznie zripostowałeś mr. Obviousa, także to nie takie typowe Ł-C że ktoś jebnął coś głupiego, wręcz przeciwnie, ale że bardzo się uśmiałem to wrzuciłem wszystkie posty przed Twoim wrzucone żeby postronny user poznał całą rozmowę która do riposty doprowadziła, był tam też dobry post Wyparły w tym wszystkim Ja też zadebiutowałem, choć nie bardzo wiem dlaczego. Nie mniej też chcę pozdrowić tego co mnie wrzucił czyli rw30. dałbym Ci serduszko, ale nie ma tutaj serduszek, więc pozdro dla Ciebie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Aż szkoda, że na forum nie można polubić czyjegoś lajka, bo lajk Przema kwalifikuje się do tego, jak mało który:) Ja bym wtedy polubił twojego lajka lajka Przema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Oglądałem, ale fanem nie byłem. Dla mojego pokolenia bardziej pasuje Joey z Przyjaciół. Joey >>> Barney, ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Zdecydowanie zawsze chciałem wyruchać Sharon Stone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Zdecydowanie zawsze chciałem wyruchać Sharon Stone I MJ'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 I MJ'a wielu już próbował ale do tej pory tylko juanicie się udało rym niezamierzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 wielu już próbował ale do tej pory tylko juanicie się udało rym niezamierzony przeciez Mj zamienil juz dawno temu Juanite na mlodsza latynoske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Ale tamta go puknęla na polowe jego majątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Ale tamta go puknęla na polowe jego majątku. i otóż to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Rappar, nie masz kolesia na ignorze czy z cytowań lecisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 ai3, dnia 25 Marz 2018 - 20:42, napisał: Zajrzalem przez przypadek na temat bo rzadko siedze w tej salce, ale troszke jedziecie ze Smokiem jak z dzieckiem a ktos tu nie splacil zakladu ktos tu ma wyjebke na konkretne argumentation, zolta karta na social life ode mnieI ssijcie jaja was dotyka , robicie se jaja,Troche tak jak wujek mojej zony ktory siedzi za alimenty i wszyscy mowia ze to cioci wina bo wyjebala kase ,Kpina troche o k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 RappaR, a nie pisałeś, że masz go na ignorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 RappaR, a nie pisałeś, że masz go na ignorze? Nie kojarzę. Mam na takim mentalnym ignorze go i kilku innych w stylu DannyG, że przeskakuję posty po avatarze, ale na forumowym mam tylko Ely3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 To tracisz dużo wpisów. Fakt czasem jazz very like ale dosyć dużo fajnych. Kosę macie fakt. Może czas odblokować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Na moje Phila zaplaci frycowe i Heat ich spakują MAX w 5 spotkaniach. Jeszcze, żeby było śmieszniej czuje w kościach, że Miami po dwóch spotkaniach będzie miało 2-0. Tutaj więcej niż jedna wygrana Phily nie przewiduje. Dzisiaj dostaną w cymbał i daje sobie rękę uciąć, bo kasa na wygrana (i to nie mała) Heat w dzisiejszym spotkaniu postawiona. Może z jedną ręką będzie mniej pisał, wszystkim to na dobre wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zacna wrzuta, ten Rodman to drugie konto puzona jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 ahahhahahaahhahahahaaahhahahahahhahahahhahahahahahahahhah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 O ja pierd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Gdzie można całość dyskusji przeczytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi