Jendras Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 W sumie ja dzięki takim wrzutkom oduczyłem się używać tego określenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 ostatni raz 3 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Czyli dwa miesiące temu - to powód do czepiania się o wrzutkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakeShow Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 LeweBiodroSmoka czy zmieniłeś date napisania cytowanego przez Ciebie posta w łapu capu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) LeweBiodroSmoka czy zmieniłeś date napisania cytowanego przez Ciebie posta w łapu capu?nie wiem do końca o co chodzi, ale tego postu już nie ma bo cały tenat został szybko usunięty nazywał się CZARNA LISTA ps. niech ktoś to w końcu wydzieli... Edytowane 10 Czerwca 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Niektorzy modzi to se powinni autobana... Analogicznie jak niektórzy userzy maja włączone autoignore, bo chyba nie widza co piszą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Nie kumam bana dla jadowitejżmji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Mnie to nie dziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 No tak znając modów tego forum to jasne. Trzymanie się jakiś swiętosci i nie patrzenie na rozrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Nie kumam bana dla jadowitejżmjiza co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Chcemy przywrócenia żmijki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 spoko, za chwile powróci koniec roku, oceny wystawione praktycznie, wiec chłopak sie nudzi w domu jak ktos nie kuma bana (przem) zasługuje na bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 spoko, za chwile powróci koniec roku, oceny wystawione praktycznie, wiec chłopak sie nudzi w domu jak ktos nie kuma bana (przem) zasługuje na bana Weź Józef ... A Ty z wawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Nie, z Płocka pochodzę Warszawa to mój drugi/nowy dom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Nie wiem czy kogoś to obchodzi, ale zdradzę tajemnicę, że w ostatniej wrzutce cytowałem samego O.S.T.R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Widze RappaR nie mogles wytrzymac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Widze RappaR nie mogles wytrzymac. Próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Nie wiem czy kogoś to obchodzi, ale zdradzę tajemnicę, że w ostatniej wrzutce cytowałem samego O.S.T.R. mnie interesuje gdzie ten cytat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 mnie interesuje gdzie ten cytat? Zakreślasz cytat, ppm, szukaj w google, wyskakuje Ci wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi