Bogut Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Wrzutki do łapu-capu lepiej przeanalizowane niż mecze playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Czyżby Rapciu znalazł bratnią duszę, jeśli chodzi o wrzutki do łapu-capu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Czyżby Rapciu znalazł bratnią duszę, jeśli chodzi o wrzutki do łapu-capu?Bratnią duszę? Proszę Cię, już mam całą drużynę, zaraz będzie akcja na Fb i Twitterze z wpisywaniem)#teamRappaR #teamFindek To jest prawdziwe civil war, a nie jakiś tam Kapitan Ameryka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Rappar kiedyś się pomylisz z logowaniem na te fejkowe konta i będzie siara BTW Nie wiedziałem zecn na medycynie ma sie tyle wolnego czasu Jakbym wiedział, nie poszedlbym na polibude Edytowane 6 Maja 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 łapu capu w tym sezonie jak lakersi Mizeria mizeria i tylko dwa lub trzy pierdolniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Znowu mizeria... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Czasem tęsknię do c***owych ripost sprzed kilku lat, jak np. tej vasqueza: Nie używaj statów, bo to to matematyka. A matematyki jak każdy humanisty nie rozumiesz za c***. słuchajcie no, Rappar, "za ch**a", wy możecie swoją dziewczynę pod stołem łapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 @rw Chyba chodzi o pięciodniowe wyprzedzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 matek, ile znasz niedzielnych gazet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, bo żadnych dzienników nie kupuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 matek, ile znasz niedzielnych gazet? Sunday Times Sunday Telegraph Gość Niedzielny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Sunday Times Sunday Telegraph Gość Niedzielny + Niedziela pamiętam jak babcia czytała ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Już widzę Birda jak dyma do Empiku żeby przeczytać ostatnie wydanie 'sandej hołsta' prosto z Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Chyba nie wiecie, o co chodzi w tym cytacie z gazetami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Ja go widzę w sklepiku przykoscielnym. Tylko zagadka! Kiedy LB kupuje gazete? Bo wiemy kiedy czyta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) @rw Chyba chodzi o pięciodniowe wyprzedzenie. stawiam ze chciał napisać na odwrót, stad dowcip ale moze sie bronic twierdzac ze chodzi o pieciodniowe, wiec trudno bedzie udowodnic swojo drogo pisanie postow o postach w łapu capu to jak rozmawianie o dowcipach - znaczy że albo ktoś się fc*** nudzi albo - nie wiem co jeszcze, ale nic dobrego przynajmniej Elwood sie wpisal, to zawsze warto poczytac Edytowane 20 Maja 2016 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Chyba nie wiecie, o co chodzi w tym cytacie z gazetami... Myślę, że to Ty się najbardziej pogubiłeś Reszta popłynęła z tym prądem dla beki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Kiedyś oglądałem dokument, w którym mówili że Bird to zawsze był taki prosty człowiek, który nawet jak miał hajs to sam sobie trawnik kosił, także idąc za tym tokiem rozumowania po kościele pewnie czytał Niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Kiedyś oglądałem dokument, w którym mówili że Bird to zawsze był taki prosty człowiek, który nawet jak miał hajs to sam sobie trawnik kosił, także idąc za tym tokiem rozumowania po kościele pewnie czytał Niedzielę. A po Niedzieli kościół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) A po Niedzieli kościół? (a nie dobra, usunę bo to jednak suchar był) Edytowane 21 Maja 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi