Skocz do zawartości

Polska scena polityczna w Internecie

Findek

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.01.2019 o 10:14, matek napisał(a):

Poza tym kabaretem są teksty o nienawiści, hejcie itp. gównie z ich strony, gdy sami pompują teraz najmocniej nastroje.

Oczywiste, ze pompuja. Bedzie coraz gorzej, co znajac ich nieudolnosc (pod wodza Grzesia) moze im sie odbic czkawka.

Ja tam nie widzę różnicy kto bardziej

Kryska matka kurka, Braun Cejrowski i jeszcze kilku o których zapomniałem też podsycają ogień

I mam to gdzieś, walić wszystko

Ale z odpowiedzialnością prawna za bezpodstawne zaalarmowanie służb pełna zgoda

W dniu 25.01.2019 o 10:25, julekstep napisał(a):

Oczywiste, ze pompuja. Bedzie coraz gorzej, co znajac ich nieudolnosc (pod wodza Grzesia) moze im sie odbic czkawka.

mi to nie przeszkadza.

W dniu 25.01.2019 o 10:26, josephnba napisał(a):

mi to nie przeszkadza.

Domyslam sie :)

btw - jak Braun podsyca nienawisc? Jakies konkretne wypowiedzi?

btw2 - znamienne, ze po stronie PiSu wymieniles osoby, ktore nie beda zwiazane z PiSem w trakcie wyborow (Krycha zapowiedziala odejscie z polityki) zestawiajac ich z ludzmi z PO

Edytowane przez julekstep

Ja nie patrzeć na to czy ktoś ma znaczek partii wpięty w klapę czy też nie

To takie fajne uproszczenie

A parę stron temu wielka dyskusja o tym jak to będąc krytykiem od razu musisz być antyto albo tamto

Są trzy strony

Jedno szczują na prawo

Drudzy na lewo

A trzeci szczaja na jednych i drugich bo to bez sensu

Upolitycznienie tej tragedii, wbrew prośbom rodziny to upadek naszej sceny politycznej, niezależnie od przekonań

Edytowane przez josephnba

W dniu 25.01.2019 o 10:41, josephnba napisał(a):

Upolitycznienie tej tragedii, wbrew prośbom rodziny to upadek naszej sceny politycznej, niezależnie od przekonań

Jakiej tragedii, bo chyba nie piszesz o Adamowiczu? 

A jeśli o nim, to na prośby tej wdowy, która sama już dobrze upolityczniła całą sytuację? 

W dniu 25.01.2019 o 10:46, matek napisał(a):

Jakiej tragedii, bo chyba nie piszesz o Adamowiczu?

A jeśli o nim, to na prośby tej wdowy, która sama już dobrze upolityczniła całą sytuację?

co? Wprawdzie od dłuższego czasu omijałem wszelkie tematy tego zabójstwa i może dlatego ale zaraz po śmierci prosiła o spokój

W dniu 25.01.2019 o 10:41, josephnba napisał(a):

Ja nie patrzeć na to czy ktoś ma znaczek partii wpięty w klapę czy też nie

To takie fajne uproszczenie

A parę stron temu wielka dyskusja o tym jak to będąc krytykiem od razu musisz być antyto albo tamto

Są trzy strony

Jedno szczują na prawo

Drudzy na lewo

A trzeci szczaja na jednych i drugich bo to bez sensu

Rozumiem, ze wymieniajac jakies randomowe osoby z "prawej" strony jako tych zlych sam wpisujesz sie w tych szczujacych na prawo?

Apel rodziny stracil nieco na wiarygodnosci od kiedy sama ta rodzina upolitycznia to morderstwo.

W dniu 25.01.2019 o 11:37, matek napisał(a):
Nawet jeśli, to chyba nadawcę znasz, a odbiorcą jesteś ty, więc adresy powinny się różnić. Nie znasz tylko pozostałych adresatów.
what?

Zakładam maila - dupadupa na mailfence.net, wysyłam z tego konta maila do ciebie jako Bcc:, a dupadupa daje w To:

Dostajesz to co widzisz na wydruku.

Już niedługo.....

- My jako partia X ogłaszamy jutro nowy program gospodarczy, społeczny, polit..

- eee, panie, nuda

- a my partia Y dostaliśmy już 14 maili z pogróżkami, 27 sms-ów. Ponadto ogłosiliśmy 4 alarmy bombowe w naszych biurach. Naszym posłom zdewastowano 5 biur poselskich, porysowano 7 samochodów, podpalono 3 elewacje budynków z którymi sąsiadują i skradziono 2 koty i siedem psów. Poza tym wolność dzikom, stop TVPis..

- uuuuuuuu, wooow

W dniu 25.01.2019 o 11:36, karl napisał(a):

Ogólnie dobry facepalm z komentujących na tym Twitterze.

Ogólnie dyskusje o polityce w polskim necie sprowadzają się do tego, że ludzie prędzej założą kompletny idiotyzm drugiej strony niż spróbują sobie racjonalnie wytłumaczyć daną sytuację. ;] Dobry tego przykład, nawet tutaj.

W dniu 25.01.2019 o 12:14, BMF napisał(a):

Ogólnie dyskusje o polityce w polskim necie sprowadzają się do tego, że ludzie prędzej założą kompletny idiotyzm drugiej strony niż spróbują sobie racjonalnie wytłumaczyć daną sytuację. ;] Dobry tego przykład, nawet tutaj.

Możesz racjonalnie wytłumaczyć sytuację z obroną dzików? 

Zastanawiałem się nad tym i to dla mnie wygląda jak posty Koelnera. 

• ely3 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.