lorak Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 wrzuciłbyś nagranie Banasia, a nie jakimiś pierdołkami mało istotnymi z punku widzenia kraju odwracasz uwagę. to jest dopiero państwo teoretyczne. PiS chce dymisji Mariana, on ją składa, a PiS jej nie przyjmuje. tam już jest chyba walka na noże (wcześniej ZUS i Gowin, teraz to), bo wiedzą, że kolejnych wyborów nie wygrają, a pewnie i się liczą z tym, że ta kadencja zostanie skrócona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 39 minut temu, lorak napisał: wrzuciłbyś nagranie Banasia, a nie jakimiś pierdołkami mało istotnymi z punku widzenia kraju odwracasz uwagę. to jest dopiero państwo teoretyczne. PiS chce dymisji Mariana, on ją składa, a PiS jej nie przyjmuje. tam już jest chyba walka na noże (wcześniej ZUS i Gowin, teraz to), bo wiedzą, że kolejnych wyborów nie wygrają, a pewnie i się liczą z tym, że ta kadencja zostanie skrócona. czekam na powrót króla Jarosława , który niczym Mesjasz ogarnie te stajnie Augiasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 40 minut temu, lorak napisał: wrzuciłbyś nagranie Banasia, a nie jakimiś pierdołkami mało istotnymi z punku widzenia kraju odwracasz uwagę. to jest dopiero państwo teoretyczne. PiS chce dymisji Mariana, on ją składa, a PiS jej nie przyjmuje. tam już jest chyba walka na noże (wcześniej ZUS i Gowin, teraz to), bo wiedzą, że kolejnych wyborów nie wygrają, a pewnie i się liczą z tym, że ta kadencja zostanie skrócona. a ja myslalem, ze posty vasuiego podobaja Ci sie tylko pod wzgledem stylistycznym - no ale, zeby w nie od razu wierzyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 44 minuty temu, lorak napisał: wrzuciłbyś nagranie Banasia, a nie jakimiś pierdołkami mało istotnymi z punku widzenia kraju odwracasz uwagę. Wow. Od poruszanych tematów na tym forum zależy przyszlość Polski. Jestem zaszczycony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 O co w ogóle chodzi fluberowi z czepianiem się GOAT Brauna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 11 minut temu, MarcusCamby napisał: O co w ogóle chodzi fluberowi z czepianiem się GOAT Brauna? powoli przyczynia się do upadku PiS poprzez odciąganie potencjalnych wyborców, tak więc stał się naturalnym wrogiem partii oraz ludu pracującego miast i wsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 20 minut temu, MarcusCamby napisał: O co w ogóle chodzi fluberowi z czepianiem się GOAT Brauna? O nic. Po prostu natrafilem dzis na te wypowiedz i zszokowal mnie poziom ignorancji czlowieka ktory moze i potrafi ladnie mowic ale moze to brzmiec madrze tylko wtedy jak sie prezentuje podobny poziom ignorancji. Pomijajac drobny szczegol ze gdybym byl szefem rosyjskich sluzb i chcial zainstalowac agenta w polsce to ten agent mowilby mniej wiecej to samo co braun w powyzszym monologu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 35 minut temu, fluber napisał: O nic. Po prostu natrafilem dzis na te wypowiedz i zszokowal mnie poziom ignorancji czlowieka ktory moze i potrafi ladnie mowic ale moze to brzmiec madrze tylko wtedy jak sie prezentuje podobny poziom ignorancji. teraz wiesz jak odbierany jesteś w tym temacie. Braun też uważa , że jest z wyższego „poziomu” , jest mądrzejszy a to cechy typowych głupków, dlatego on i Korwin są tak odbierani oraz ostatnio dołączył niestety Michalkiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 I dlatego, że jest z "wyższego poziomu i się za taki uważa" zaczął od wskazania, że jest w temacie ignorantem i jego wiedza poza szkołę średnią nie wykracza. Kto więc jest bardziej głupi, Ty czy on ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) 14 minut temu, Sebastian napisał: I dlatego, że jest z "wyższego poziomu i się za taki uważa" zaczął od wskazania, że jest w temacie ignorantem i jego wiedza poza szkołę średnią nie wykracza. Kto więc jest bardziej głupi, Ty czy on ? czyli marnował czas ? odnosiłem się ogólnie , nie do filmiku na yt Edytowane 5 Grudnia 2019 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 o k**** https://antyweb.pl/ztm-warszawa-z-nowa-strona-za-milion-zl-na-wordpressie-bez-wlasnej-wyszukiwarki-polaczen/ to gowno kosztowalo ponad milion brawo Trzaskus i wyborcy Trzaskusia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 38 minut temu, Koelner napisał: teraz wiesz jak odbierany jesteś w tym temacie. Braun też uważa , że jest z wyższego „poziomu” , jest mądrzejszy a to cechy typowych głupków, dlatego on i Korwin są tak odbierani oraz ostatnio dołączył niestety Michalkiewicz Zamień ś na m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 12 minut temu, RappaR napisał: Zamień ś na m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 45 minut temu, julekstep napisał: o k**** https://antyweb.pl/ztm-warszawa-z-nowa-strona-za-milion-zl-na-wordpressie-bez-wlasnej-wyszukiwarki-polaczen/ to gowno kosztowalo ponad milion brawo Trzaskus i wyborcy Trzaskusia! Nie, żebym sympatyzował z Prezydentem Trzaskowskim (delikatnie mówiąc), ale milion na nową stronę ZTM-u to nadal lepiej niż 7 baniek na Puszcza.tv, które zostały wypłacone z krajowego budżetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Godzinę temu, Koelner napisał: teraz wiesz jak odbierany jesteś w tym temacie. Braun też uważa , że jest z wyższego „poziomu” , jest mądrzejszy a to cechy typowych głupków Nie wiem, natomiast rozumiem, że Ty mnie jako takiego odbierasz. Staram się nie opowiadać o czymś, na czym się kompletnie nie znam. Zwróć uwagę, że nie zdarza mi się zajmować głosu w dyskusjach tutaj na temat historii chociażby 2 wojny światowej, jak również wielu innych okresów. Z prostej przyczyny, praktycznie kompletnie się na tym nie znam. Nie wchodzę w dyskusje o papierosach elektronicznych, bo nigdy niczego nie paliłem. Tutaj mamy przykład gościa, który nie ma bladego pojęcia o temacie i prowadzi monolog na nieznanym mi dotąd poziomie abstrakcji ( 200 lat temu ktoś gdzieś napisał, że jak ludzie będą jeździć pociągiem to będą wariować z powodu przesuwających się pejzaży za oknem, a nie zwariowali, w związku z czym on nie wierzy badaniom naukowym, no przecież to jest wyższy poziom WTF ) Godzinę temu, Sebastian napisał: I dlatego, że jest z "wyższego poziomu i się za taki uważa" zaczął od wskazania, że jest w temacie ignorantem i jego wiedza poza szkołę średnią nie wykracza. Kto więc jest bardziej głupi, Ty czy on ? No i na tym zdaniu powinien był zakończyć. Bo to było klasyczne: Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi i o czym rozmawiacie i nie mam żadnych kwalifikacji, żeby wypowiadać się o tym w jakikolwiek merytoryczny sposób, ale... ( i tu następuje kilkanaście minut durnego pieprzenia bez sensu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, Hoolifan napisał: Nie, żebym sympatyzował z Prezydentem Trzaskowskim (delikatnie mówiąc), ale milion na nową stronę ZTM-u to nadal lepiej niż 7 baniek na Puszcza.tv, które zostały wypłacone z krajowego budżetu Wydanie kasy na nowa strone dla garstki dziwakow >>> wydanie kasy na zepsucie istotnej dla mieszkancow najwiekszego miasta w PL strony internetowej Edytowane 5 Grudnia 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 3 godziny temu, Koelner napisał: czyli marnował czas ? odnosiłem się ogólnie , nie do filmiku na yt Czy marnował czy nie tego nie wiem. Musiałbym mieć dostęp do całej dyskusji żeby sprawdzić o czym tam rozmawiano i na jakim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 4 godziny temu, Koelner napisał: teraz wiesz jak odbierany jestem w tym temacie. Braun też uważa , że jest z wyższego „poziomu” , jest mądrzejszy a to cechy typowych głupków, dlatego on i Korwin są tak odbierani oraz ostatnio dołączył niestety Michalkiewicz Poprawiona literówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 42 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Poprawiona literówka. Nie boisz się, że Koelner powie, że masz z nami czworokąt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 5 godzin temu, fluber napisał: Pomijajac drobny szczegol ze gdybym byl szefem rosyjskich sluzb i chcial zainstalowac agenta w polsce to ten agent mowilby mniej wiecej to samo co braun w powyzszym monologu. Ale wiesz, że Braun sam złożył na siebie donos, żeby prokuratura sprawdziła, czy jest rosyjskim agentem? Odmówili wszczęcia postępowania w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi